foto: /All Over Press/ Vida Press
Džonam Travoltam pie mājas ir sava privāta lidosta
„Tas vienmēr bija Džona sapnis, ka lidmašīnas stāv pagalmā pie pašas mājas. Kad iegribas doties pusdienās, atliek tikai iziet pa namdurvīm, iesēsties lidmašīnā un pacelties gaisā,” vīra aizraušanos ar aviāciju raksturo Džona Travoltas sieva Kellija Prestone.
Slavenības
2017. gada 16. septembris, 13:06

Džonam Travoltam pie mājas ir sava privāta lidosta

Kasjauns.lv

Holivudas zvaigzne Džons Travolta ir sertificēts pilots. Viņa īpašumā ir vairākas privātās lidmašīnas, bet pie aktiera Floridas īpašuma ir pat savs privātais lidlauks, ar skrejceļu, kas iet gar mājas namdurvīm, vārda vistiešākajā nozīmē.

foto: Xavier Collin/Image Press/Splash/ Vida Press
Džons Travolta ar sievu Kelliju Prestoni.

Holivudas aktieru pārim Džonam Travoltam un Kellijai Prestonei pie mājas ir sava privāta lidosta ar 1.6 km garu privātu skrejceļu. Aktieriem pieder divas privātas lidmašīnas – „Boeing 707” un „Gulfstream”. Travoltas mazā privātā lidostiņa spējīga uzņemt līdz pat pieciem lidaparātiem.

Arī 600 kvadrātmetru lielās mājas dizains veidots tā, lai no ārpuses ēka atgādinātu lidostas terminālu. Dzīvojamās mājas pagalmā ir arī peldbaseins, garāža 16 automašīnām un mini golfa laukums.

Džona Travoltas māja ar privāto lidostu

Aktierim Džonam Travoltam pie mājas ir privāta lidosta ar privātu skrejceļu, kas ved gar pašām namdurvīm.

gallery icon
17

„Mājas dizains veidots tā, lai lidmašīnas būtu tepat līdzās un mēs varētu doties ceļā jebkurā mirklī,” kādā no intervijām pastāstījis aktieris. „Es māju nesauktu par modernu – tā ieturēta sešdesmito gadus stilā.”

„Džonam bija ideja, kā viņš vēlas, lai viss izskatītos,” pastāstījis dizainers Šerijs Džeimss no kompānijas „Michael James Design Team”. „Mēs tikai viņa idejas īstenojām dzīvē.”

Mājas celtniecība ilgusi divus gadus, taču plānošana – ieskaitot iepauzēšanas periodus – aizņēmusi sešus!

Mājas celtniecības laikā Travolta ar ģimeni kādu laiku mitinājies viesu namiņā, lai visu laiku būtu līdzās un varētu uzraudzīt visus ar galvenās dzīvojamās mājas būvniecību saistītos darbus.

„Tas vienmēr bija Džona sapnis, ka lidmašīnas stāv pagalmā pie pašas mājas. Kad iegribas doties pusdienās, atliek tikai iziet pa namdurvīm, iesēsties lidmašīnā un pacelties gaisā,” vīra aizraušanos ar aviāciju raksturo Travoltas sieva Kellija Prestone.

Džons Travolta ar ģimeni Sidnejas lidostā

gallery icon
7