foto: Stephen Smith/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Lorensa pirmoreiz apmeklē sarkanā paklāja pasākumu ar savu 21 gadu vecāko draugu
Aktrise Dženifera Lorensa un režisors Darens Aronovskis iepazinās filmas „Mother!” uzņemšanas laikā. Jau gadu viņus vieno arī romantiskas jūtas.
Slavenības
2017. gada 16. septembris, 06:54

Dženifera Lorensa pirmoreiz apmeklē sarkanā paklāja pasākumu ar savu 21 gadu vecāko draugu

Kasjauns.lv

Par „Oskara” balvas laureātes Dženiferas Lorensas (27) romantiskajām attiecībām ar 48 gadus veco režisoru Darenu Aronovski runā jau gadu. Taču aktrise tikai tagad pirmo reizi kopā ar draugu pozējusi fotogrāfiem sarkanā paklāja pasākumā, arī visai pasaulei apliecinot: jā, mēs esam pāris!

Aktrise Dženifera Lorensa un par viņu 21 gadu vecākais režisors Darens Aronovskis ir kopā kopš aizvadītā gada septembra, taču visu šo laiku pāris centies attiecības pasargāt no publicitātes un kopīgi saviesīgus pasākumus neapmeklēja. Abi iepazinās filmas „Mother!” uzņemšanas laikā.

Dženifera Lorensa filmas „Mother!” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Aktrise Dženifera Lorensa Ņujorkā apmeklējusi filmas „Mother!” pirmizrādes vakaru. Preses fotogrāfiem viņa pozē kopā ar filmas kolēģi aktieri Havjēru Bardemu ...

gallery icon

Lorensa un Aronovskis pirmo reizi fotogrāfiem kopā pozēja Ņujorkā notikušajā filmas pirmizrādes vakarā. Dženifera bija ģērbusies baltā tilla kleitā, ko pēc pasūtījuma darinājis modes nams „Christian Dior Couture”. Tērps ļoti līdzīgā tam, kas redzams aktrisei mugurā uz jaunās filmas reklāmas plakāta.

Lai gan Lorensa filmā „Mother!” atveido galveno lomu, bet Aronovskis ir filmas režisors, abi līdz šim bija izvairījušies reklāmas pasākumos pozēt viens otram līdzās.
Līdz šim viņi bija centušies ievērot distanci.

foto: insight media/ Vida Press
Reklāmas plakātā aktrisei mugurā tā pati (vai ļoti līdzīga!) kleita, kā filmas pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

Režisors savu aktrisi intervijās ļoti slavē. Nesen aizvadītajā Toronto starptautiskajā filmu festivālā viņš izteicies, ka tāds talants, kāds ir Lorensai „var gadīties tikai reizi vienā paaudzē”.

„Es nezinu, kas padarījis viņu tik lielisku – varbūt tie ir viņas vecāki, varbūt ūdens Kentuki štatā, ko viņa dzēra,” viņš pajokojis ar izklaides programmas „Entertainment Tonight” reportieri.

Kad Aronovskim pavaicāja, kā izdodas strādāt kopā ar Lorensu un uzturēt romantiskas attiecības, viņš norādījis, ka tā neesot problēma.

foto: Kristin Callahan/ACE Pictures/IN/ Vida Press
Dženifera pēc pasūtījuma darinātā modes nama „Dior” tērpā.

Jāatzīst, ka vēl šā gada pavasarī Dženiferas vecāki bija ļoti neapmierināti ar meitas mīļotā vīrieša izvēli. Vecākiem bija kauns, ka viņu atvase izvēlas tik vecus vīriešus, kas varētu būt tēva vietā.

Reiz Dženiferu vienoja romāns ar grupas „Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, kurš ir par viņu 14 gadus vecāks. Tagad viņu vieno jūtas ar vīrieti, kurš ir 21 gadu vecāks.

Lai gan Lorensa ir ļoti iemīlējusies Aronovskī, aktrises ģimene šīs romantiskās attiecības neatbalsta. Portāls celebdirtylaundry.com vēsta, ka viens no aktrises paziņām izteicies, ka vecāki jūtoties apkaunoti, redzot, ka viņu meita iziet sabiedrībā ar vīrieti, kas ir uz pusi vecāks par viņu. Dženiferas mamma Karena un tētis Garijs pat esot izteikuši cerību, lai šīs attiecības neturpinātos un viņu atvase atrastu sev puisi, kas būtu piemērotāks pēc vecuma.

Dženifera Lorensa un Darens Aronovskis

Aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar režisoru Darenu Aronovski, kurš ir 22 gadus vecāks.

gallery icon

„Dženifera nevēlas apbēdināt vecākus, taču viņai ļoti patīk pavadīt laiku kopā ar Darenu,” žurnāla „OK!” britu izdevumam norādījis kāds paziņa. „Ja Darens bildinātu, visam būtu jāmainās. Dženiferas vecākiem nāktos viņu pieņemt, vismaz publiski.”

Dženifera Lorensa ar vecākiem

Basām kājām un bez meikapa, aktrise Dženifera Lorensa vecākiem palīdzēja izkravāt mantas no automašīnas.

gallery icon