Haselhofa līgava par bildinājumu bijusi ļoti pārsteigta
Deivids Haselhofs atzīst, ka tik ilgi ar bildinājumu vilcinājies, jo domājis, ka ir Heilijai par vecu.
Slavenības
2016. gada 5. maijs, 15:42

Haselhofa līgava par bildinājumu bijusi ļoti pārsteigta

Jauns.lv

Aktieris Deivids Haselhofs (63) cer, ka trešā reize būs tā veiksmīgā. Pēc piecu gadu ilgas draudzības, viņš bildinājis savu mīļoto sievieti Heiliju Robertsu (36).

Bijušais seriāla „Pludmales patruļa” aktieris Deivids Haselhofs sarīkojis pikniku Malibu pludmalē un tā laikā lūdzis savas 36 gadus vecās draudzenes roku, atzīstot, ka bez viņas jūtotas nelaimīgs.

Slavenību žurnālam „Hello!” Heilija norāda, ka bijusi ļoti pārsteigta: „Man patiesi nebija ne mazākās nojausmas, ka viņš gatavojas darīt ko tādu. Aizvien jūtos saviļņota!” Deividu uz šādu soli pamudinājis reiz kur dzirdēts teiciens: „Tu neapprecies ar kādu tāpēc, ka gribi ar viņu dzīvot; tu apprecies tāpēc, ka nevari bez viņa dzīvot.” „Es tieši tā arī sajutos,” atzīst aktieris. „Es zināju, ka esmu patiešām nelaimīgs bez viņas. Es vilcinājos ar bildinājumu, jo domāju, ka esmu viņai par vecu.”

Žurnāla „Hello!” fotogrāfam pozētajā bildē pāris izskatās bezgala laimīgs. Heilija, tērpusies baltā tamborējuma stila kleitiņā, atbalstījusies pret līgavaiņa kāju, demonstrē iespaidīgo dārgakmeni, kas nu rotā viņas zeltnesi. Haselhofs savukārt tērpies džinsos, zilā kreklā un uz pleciem uzlicis baltu džemperi.

Deivids Haselhofs ar Heiliju Robertsu iepazinās 2011. gadā, kad glītā blondīne palūdza aktierim autogrāfu, kad Velsā tika filmēts talantu šova „Britain’s Got Talent” segments. Deivids piekrita sniegt autogrāfu tikai apmaiņā pret meitenes tālruņa numuru. Jau dažas dienas vēlāk pāris devās uz pirmo randiņu.

Veikala „Debenhams” bijusī pārdevēja atceras satraukuma pilno mirkli, kad Deivids izteicis bildinājumu. „No sākuma es padomāju, ka viņš tikai joko. Viņš agrāk tā ir darījis, bet nekad tas nebija pa īstam,” atceras Heilija. „Taču tad viņš pasniedza gredzenu. Es sāku tik ļoti raudāt, ka viņam nebija pat iespējas kā pienākas izteikt bildinājumu. Tikai kādas desmit minūtes vēlāk viņš pajautāja ‘Vai tu mani precēsi?’”

Pārim ir 27 gadu liela gadu starpība, taču Heilija apgalvo, ka viņa to nejūt un nevēlas tamdēļ bīties par nākotni. „Es nevēlos palaist garām iespēju būt kopā ar kādu, ko mīlu, tikai tāpēc, ka kaut kas varētu noiet greizi,” norāda nākamā Haselhofa kundze.

Ar pirmo sievu Ketrīnu Hiklandu Deivids Haselhofs bija precējies piecus gadus un 1989. gadā šķīra laulību. Otro reizi viņš roku un sirdi piedāvāja aktrisei Pamelai Bahai. Šajā laulībā pasaulē nākušās abas aktiera meitas – Heilija Ambera (23) un Teilore Anna (25). Otro laulību Haselhofs šķīra 2006. gadā.

       

Kasjauns.lv / Foto: Hello, Vida Press