"Greja piecdesmit nokrāsu" aktrise atradusi dzīvē savu Greju. FOTO
Lai gan aktrise Dakota Džonsone apgalvo, ka viņas dzīve ir ļoti piesātināta un nav laika attiecībām, viņa jau divu gadu garumā manīta kopā ar mūziķi un bijušo modeli Metjū Hitu. Pāris gan šķīries, gan atkal salabis. Nesen viņi redzēti kopā Ņujorkā.
Slavenības
2016. gada 6. maijs, 05:14

"Greja piecdesmit nokrāsu" aktrise atradusi dzīvē savu Greju. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Dakota Džonsone (26), kuru slavenu padarīja loma pretrunīgi vērtētajā filmā „Greja piecdesmit nokrāsas”, nesen manīta Ņujorkas ielās, turoties cieši zem rokas kādam jaunam vīrietim.

Dakotas Džonsones mīļoto vīrieti sauc Metjū Hits (28). Agrāk viņš bija zināms kā modelis, taču nu jau kādu laiku darbojas mūzikā. Viņš ir amerikāņu-velsiešu indie roka apvienības „Drowners” dziedātājs un ģitārists. Dakota nekad nav publiski atzinusi abu romantiskās attiecības un visiem līdzekļiem gatava tās pasargāt no sabiedrības uzmanības.

Kopš marta mēneša Džonsone filmējas „Greja piecdesmit nokrāsu” turpinājumā un izmantojusi vienu no brīvajām dienām, ko pavadīt kopā ar draugu Ņujorkā.

Par Dakotas un Metjū Hita romantiskajām attiecībām pirmoreiz sāka runāt vēl 2014. gada jūlijā, kad paparaci bija nofotografējuši pāri ejam roku rokā pa Ņujorkas ielām. Baumo, ka 2015. gada februārī abi izšķīrušies, bet jau tā paša gada maijā attiecības atjaunojuši.

Vēl šā gada sākumā Dakota publiski centās noliegt romantisku jūtu esamību savā dzīvē. Aktrise izteicās, ka viņai nav laika attiecībām un vienīgais, kam varētu ļauties, ir platoniskas jūtas. „Man nav puiša. Kāpēc? Vai jūs esat kādu man atraduši?” – viņa reaģēja visnotaļ skarbi, kad žurnāla „Marie Claire” intervijā reportieris painteresējās par aktrises privāto dzīvi. „Šobrīd es varu atrast laiku tikai, lai mīlētu savu ģimeni un draugus. Tas arī viss.”

Taču Dakota intervijā pastāstīja, ka doma par savu ģimeni un „normālu dzīvi”, viņai šķiet ļoti kārdinoša. „Doma, ka esi mājās un ej pretī bērniem uz skolu, gatavo vakariņas un tad mājās pārnāk vīrs – man šķiet tik jauka, jo manā bērnībā nekā tāda nebija. Tāpēc tas šķiet tik vilinoši.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press