foto: insight media/ Vida Press
Vakar Rianna šķita esam stāvoklī, bet šodien...
Krāšņā un apjomīgā „Giambattista Valli” kleita popzvaigznei Riannai lika izskatīties kā māmiņas cerībās.
Slavenības
2017. gada 27. jūlijs, 17:23

Vakar Rianna šķita esam stāvoklī, bet šodien...

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Rianna (29) Londonā apmeklējusi filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaru apjomīgā sarkanā vakarkleitā, kas radīja nepārprotamu iespaidu, ka dziedātāja ir māmiņas cerībās.

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Londonā

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Londonā dziedātāja Rianna izvēlējusies „Giambattista Valli” kleitu, „Chopard” rotaslietas ...

gallery icon
10

Dziedātāja Rianna ļoti mīl bērnus un ilgojas pēc ģimenes un pašas atvasēm, taču šobrīd estrādes māksliniece nav stāvoklī. Tā ir tikai ne pārāk veiksmīga kleitas izvēle, kas lika viņai izskatīties kā gaidībās.

Riannas krāšņo kleitu darinājis zīmols „Giambattista Valli”. Viņa tai bija pieskaņojusi „Chopard” rotaslietas un „Jimmy Choo” „clutch” somiņu.

Dienu vēlāk Rianna apmeklēja filmas pirmizrādes vakaru Francijas galvaspilsētā Parīzē, izvēloties tērpu ar atkailinātu vidukli un piegulošu svārku daļu. Šoreiz dziedātāja izvēlējusies svārkus un topiņu no modes nama „Prada” kolekcijas un rotājusies zīmola „Chopard” juvelierizstrādājumiem.

foto: Starface / Splash News/ Vida Press
Dienu vēlāk filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakarā Parīzē.

Baumo, ka Rianna gatavojoties kāzām. Lai gan dziedātāja un Saūda Arābijas uzņēmējs Hasans Džamīls (29) ir kopā mazāk nekā divus mēnešus, abi jau esot gatavi laulībām.

Izdevuma „Life & Style” rīcībā nonākusi informācija, ka dziedātāja Rianna un viņas mīļotais vīrietis Hasans Džamīls jau esot runājuši gan par kāzām kā tādām, gan par to, ka jābūt divām grandiozām svinībām. „Viņi ir vienojušies, ka neprecēsies Amerikas Savienotajās Valstīs,” norādījis jaunā pāra paziņa. „Viņi vēlas, lai vieta, kur apmainīsies laulību solījumiem, būtu īpaša viņiem un viņu izcelsmei. Tas nozīmē, ka viena ceremonija notiks [Riannas dzimtajā] Barbadosā, bet otra Saūda Arābijā, iespējams Rijādas pilsētā.”

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Parīzē

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Parīzē dziedātāja Rianna izvēlējusies „Prada” tērpu un „Chopard” juvelierizstrādājumus.

gallery icon
10

Kāzu izdevumus abi turīgie mīļotie neplāno dalīt. Visus ar kāzu rīkošanu saistītos tēriņus apņēmies segt līgavainis. Kā nekā Hasana ģimenes kapitāls novērtēts pusotra miljarda ASV dolāru apmērā. „Ir vairāk nekā skaidrs, ka naudas jautājums viņus neuztrauc,” izteicies paziņa. „Viņi vēlas fantastisku kāzu norises vietu ar ģimenes un draugu klātbūtni. Viņi nevar vien sagaidīt kāzas. Viņi patiešām ir kā radīti viens otram.”

foto: Joanne Davidson / Silverhub/REX
Līdzīgus tērpus, kam kuplums sākas tieši zem krūtīm, gaidību laikā sarkanā paklāja pasākumiem izvēlējušās tādas Holivudas dīvas kā Andželina Džolija (no kreisās), Natālija Portmane un Ketrīna Zeta-Džounsa.

Tā kā abiem ir vērā ņemami ienākumi, draugi zina teikt, ka Rianna un Hasans šobrīd ir ieinteresēti noslēgt 1 miljardu dolāru vērtu pirmslaulību līgumu. „Viss notiek ļoti ātri, bet šobrīd viņu prioritāte ir kopā ar advokātiem vienoties par striktu līgumu,” norāda paziņa. „Rianna mīl Hasanu, taču bizness paliek bizness.”