foto: REX/ Vida Press
Kāpēc aktieris Roberts Patinsons gandrīz atlaists no darba kulta filmā „Krēsla”?
Aktieris Roberts Patinsons lomu filmā sāģa uztvēris pārāk nopietni.
Slavenības
2017. gada 29. jūlijs, 12:22

Kāpēc aktieris Roberts Patinsons gandrīz atlaists no darba kulta filmā „Krēsla”?

Kasjauns.lv

Parasti noslēpumainais aktieris Roberts Patinsons bijis neredzēti vaļsirdīgs nesenajā intervijā ar sarunu šova vadītāju Hovardu Sternu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon
14

Aktieris Roberts Patinsons sarunu šovā viesojās, lai vairāk pastāstītu par savu jaunāko filmu „Good Times”, taču neatteicās dalīties pārdomās arī par laiku, kad tēloja Edvardu Kalenu vampīru sāgā „Krēsla” („Twilight”).

Intervijā Patinsons atzinies, ka viņu gandrīz atlaiduši no darba, jo viņš esot šo lomu uztvēris „pārāk nopietni”. Aktieris esot pieturējies pie tā, kā izjutis Edvardu Kalenu pēc grāmatā sniegtā apraksta – kurā šis varonis ir drūms un saskata sevī monstru. Viņš arī attiecības ar pusaudzi Bellu Svanu, kuru filmā atveidoja Kristena Stjuarte, iztēlojies nedaudz citādākas.

Kardi no filmas "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" ("Rītausma. Pirmā daļa")

gallery icon
21

Patinsons uzskatījis, ja viņa varonis izveido attiecības ar kādu meiteni, ar kuru tikpat kā nesarunājas un arī pieskarties praktiski ir liegts, visu laiku saglabājas spriedze un sejā ir nolasāms drūmums. „Tādas ir tīņu attiecības. Taču visi vēlējās, lai šīs attiecības būtu laimīgas un pilnas jautrības. Tieši to vēlas redzēt skatītāji.’”

Aģenti aktieri ļoti pārsteiguši. „Es domāju, ka esmu drošībā,” atceras Patinsons. „Taču viņi ieradās un teica: ‘Tev jādara absolūti pretējais tam, ko dari tagad vai arī tevi šodien atlaidīs.”

Producenti iedeva viņam Stefānijas Meijeres grāmatas eksemplāru, kurā bija īpaši izceltas visas rindkopas, kurās viņa varonis pasmaidījis, bet viņš pats ar citu krāsu izcēlis vietas, kur Kalens sadrūmis. „Es laikam uztvēru visu mazliet par daudz dramatiski, tā, ka tika panākts kompromiss.”

Roberts uz ekrāna

gallery icon
3

Patinsons arī atklāj, ka pēc aģenta ieteikuma pirms „Krēslas” kino provēm iedzēris pus tableti nomierinošu medikamentu, lai pētu nomierināt satrauktos nervus. Savukārt pirms nākamajām kino provēm dzēris jau veselu tableti „Valium”. „Es tik tikko varēju noturēt acis vaļā, kad sarunājos ar producentiem,” atceras Patinsons, kuram sedatīvais medikaments raisījis nepārvaramu miegu.

foto: Swan Gallet/WWD/REX/ Vida Press
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās