Kima Beisingere atklāj, kāpēc piekritusi lomai „Greja piecdesmit nokrāsu” turpinājumā
Neraugoties uz savu solīdo vecumu, aktrise Kima Beisingere gatava lomai erotisma piesātinātajā filmā.
Slavenības
2016. gada 9. maijs, 16:30

Kima Beisingere atklāj, kāpēc piekritusi lomai „Greja piecdesmit nokrāsu” turpinājumā

Jauns.lv

Kā zināms, erotiskās filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” turpinājumā piekritusi filmēties arī slavenā Holivudas aktrise Kima Beisingere. 62 gadus vecā kinodīva nesen pastāstījusi, kāpēc piekritusi šai provokatīvajai lomai.

2016. gada janvārī kļuva zināms, ka deviņdesmitajos gados par sekssimbolu dēvētā aktrise Kima Beisingere piekritusi zīmīgai lomai „Greja piecdesmit nokrāsu” otrajā filmā, kas veidota pēc E.L. Džeimsas slavenās franšīzes motīviem. Galvenos varoņus, ka aizrāvušies ar nestandarta seksu – miljardieri Kristjenu Greju un viņa iemīļoto Anastasiju Stīlu – arī filmas turpinājumā atveidos aktieris Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone. Kima Beisingere iejutīsies Elinas Linkolnas tēlā. Viņa atveidos nobriedušo sievieti, kura savulaik iepazīstināja Kristjenu ar sadomazohistiskajām rotaļām guļamistabā. Beisingerei pasaules slavu atnesa loma 1985. gadā iznākušajā erotiskajā kinolentē „9 ½ nedēļas”. Līdz ar to jaunā ekranizējuma producentu izvēle daudziem šķitusi tikai loģiska.

Pirms dažām dienām savu dalību „Greja piecdesmit nokrāsu” turpinājumā komentējusi arī pati Beisingere. Izdevumam „The Edit” viņa pastāstījusi, ka vienīgais iemesls, kāpēc piekritusi atveidot Elinu Linkolni, bijis viņas meitas Airlendas lūgums. „Viņa lasīja grāmatas un man teica: ‘Mamm, tev vajag to izdarīt. Tavs personāžs ir ļoti stipra sieviete.’ Es no sākuma padomāju: ‘Nē, tas nav man.’ Taču vēlāk sapratu, ka šī varone ir ļoti spilgta personība, tieši viņa Kristjenam atklāja jaunu pasauli un daudz ko viņam iemācīja. Elina ir sieviete, kas ļoti agri sāka apzināties savu varenību. Man nav nepieciešams lasīt grāmatas, lai to saprastu. Es viņu izjūtu.”

„Greja piecdesmit nokrāsu” otrā filma uz lielajiem ekrāniem nonāks nākamā gada februārī, tieši uz Valentīndienu.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press