foto: Instagram, Vida Press
Miranda Kera pirmoreiz publiski parāda šiko laulības gredzenu
Modeles Mirandas Keras zeltnesī mirdz platīna laulības gredzens, kas rotāts briljantiem, kā arī platīna saderināšanās gredzens ar milzu briljantu.
Slavenības
2017. gada 10. jūnijs, 15:30

Miranda Kera pirmoreiz publiski parāda šiko laulības gredzenu

Kasjauns.lv

Austrāliešu modele Miranda Kera (34) un „Snapchat” tīkla dibinātājs miljardieris Evans Špīgels (27) apprecējās šā gada 27. maijā, bet jaunajai sievai medusmēnesis jau beidzies. Viņa atgriezusies darbā. Taču pateicoties tam, fani jau paguvuši novērtēt Mirandas glauno laulības gredzenu.

Miranda Kera gatavojas „Moschino” tērpu skatei

Gatavojoties „Moschino Resort Collection” tērpu skatei, modele Miranda Kera pirmoreiz publiski redzēta ar laulības gredzenu pirkstā. Tas darināts no platīna ...

gallery icon
18

Miranda Kera nesen kā piedalījusies modes nama „Moschino” rīkotajā „Moschino Resort Collection” tērpu skatē un faniem sociālajos tīklos atrādīja arī bildītes no gatavošanās procesa.

Stila eksperti jau paguvuši novērtēt laulības gredzenu, kas mirdz jaunās sievas zeltnesī. Viņi teic, ka jaunais vīrs Mirandai pirkstā uzvilcis platīna laulības gredzenu, kas rotāts ar briljantiem. Arī līdzās esošais saderināšanās gredzens darināts no platīna, un to rotā pasakaini liels un dārgs briljants.

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka ...

gallery icon
34

Miranda Kera iepriekš bija precējusies ar aktieri Orlando Blūmu (40). Šajā laulībā pasaulē nācis viņu kopīgais dēls Flinns (6), bet 2013. gadā pāris izšķīrās.

Austrāliešu modele ar „Snapchat” dibinātāju iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka satikties 2015. gadā, bet par saderināšanos paziņoja aizvadītā gada jūlijā.

Kāzu pāris svinēja šā gada 27. maijā. Svinības bijušas nelielas, taču greznas, un notikušas jaunā pāra mājās Losandželosā.

Mirandas Keras un Evana Špīgela māja

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels kopīgu māju Brentvudā, Kalifornijā, iegādājās 2016. gadā, par to samaksājot 12 ...

gallery icon
20

Miranda Kera un Evans Špīgels tagad pieskaitāmi vienām no turīgākajām Holivudas ģimenēm. Finanšu žurnāls „Forbes” Spīgela kapitālu novērtējis 1.88 miljardu eiro apmērā, bet bijusī „Victoria’s Secret” apakšveļas modele Kera ir viena no labāk apmaksātajām modelēm pasaulē. 2015. gadā viņas ieņēmumi sasniedza 4.9 miljonus eiro.

foto: All Access Photo / Splash News/ Vida Press