foto: Media-Mode / Splash News/ Vida Press
Džonija Depa bijusī sieva tagad tiekas ar mūslaiku biznesa leģendu Īlonu Masku
Aktrise Ambera Hērda sapņo par ģimeni un bērniem kopā ar miljardieri Īlonu Masku, kuram jau ir pieci dēli no iepriekšējām attiecībām.
Slavenības
2017. gada 1. jūnijs, 07:30

Džonija Depa bijusī sieva tagad tiekas ar mūslaiku biznesa leģendu Īlonu Masku

Kasjauns.lv

Amerikāņu aktrisei Amberai Hērdai (31) patīk gados vecāki vīrieši un turīgi. Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa (53), viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru Īlonu Masku (45).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon
38

Nesenā intervijā daiļā amerikāņu aktrise Ambera Hērda atzinusies, ka „sapņo par ģimeni un bērniem” kopā ar savu jauno mīļoto, mūslaiku biznesa leģendu miljardieri Īlonu Masku.

Pirms dažām dienām Džonija Depa bijusī sieva redzēta kopā ar „Tesla Motors” galveno bosu un viņa bērniem Sidnejas lidostā Austrālijā, gatavojamies lidojumam ar biznesa magnāta privāto lidmašīnu.

Ambera Hērda bija ģērbusies džinsos un baltā kreklā, ko papildinājusi ar smilšu krāsas platmali un melnu žaketi.

Uzņēmējs Masks bija ģērbies elegantā melnā uzvalkā, kam pieskaņojis pelēku kreklu.

Kamēr visi gaidīja lidostas uzgaidāmajā telpā, Ambera laiku īsināja „sērfojot” savā mobilajā tālrunī.

Pēdējā laikā Ambera Hērda ar Īlonu Masku un viņa ģimeni sabiedrībā kopā redzēta vairākkārt.

foto: Media-Mode / Splash News/ Vida Press
Ambera Sidnejas lidostā kopā ar mīļoto un viņa bērniem.

Dienvidafrikāņu izcelsmes ASV uzņēmējs Īlons Masks ar pirmo sievu kanādiešu autori Džastīni Vilsoni iepazinās, kad abi kopā studēja Karalienes universitātē Ontario, Kanāda. Pāris apprecējās 2000. gadā, bet laulību šķīra 2008. gadā. Viņiem ir seši kopīgi dēli.

Smags trieciens ģimeni piemeklēja īsi pēc pirmā dēla Nevadas Aleksandra Maska nākšanas pasaulē. Desmit nedēļu vecumā zīdainis nomira no pēkšņās nāves sindroma. Nākamie pieci dēli pasaulē nākuši ar mākslīgās apaugļošanas metodi. 2004. gadā piedzima dvīņi, bet 2006. gadā pasaulē nāca trīnīši.

Šķirtie vecāki dala kopīgas aizbildnības tiesības par visiem pieciem dēliem.

2008. gadā Masks sāka satikties ar angļu aktrisi Talulu Railiju un 2010. gadā viņu apprecēja. Divus gadus vēlāk Masks paziņoja, ka ir pārtraucis abu četrus gadus ilgās attiecības. Sievai Railijai sociālajos tīklos viņš veltīja sirsnīgus vārdus: „Šie bija četri fantastiski gadi. Es tevi mūžam mīlēšu. Kādudien tu darīsi citu ļoti laimīgu.”

2013. gada jūlijā Masks un Railija apprecējās otro reizi, bet 2014. gada decembrī uzņēmējs atkārtoti iesniedza šķiršanās prasību, ko vēlāk atsauca. Šķiršanās jautājums no jauna kļuva aktuāls 2016. gada martā, kad šķiršanos pieprasīja Railija. Tā paša gada nogalē pāris šķirts arī oficiāli.

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās