Slavenības
2017. gada 30. maijs, 06:39

Orlando Blūma bijusī sieva apprecas ar miljardieri

Kasjauns.lv

„Karību jūras pirātu” aktiera Orlando Blūma bijusī sieva, „Victoria’s Secret” modele Miranda Kera (34) aizvadītajā nedēļas nogalē nosvinējusi kāzas ar miljardieri, tīkla „Snapchat” dibinātāju Evanu Špīgelu (26).

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka ...

gallery icon
34

Slavenību žurnāls „People” raksta, ka svinības bijušas nelielas, taču greznas, un notikušas miljardiera Evana Špīgela mājās Losandželosā.

„Mazām kāzām tas bija vērienīgs pasākums,” žurnālam norāda zinātājs.

„Kāzu ceremonija un svinības bija nelielam lokam, taču tās bija greznas un izsmalcinātas. Miranda bija ļoti iesaistīta visā gatavošanās procesā. Viņai ir lieliska gaume. Viņa konkrēti zināja, ko vēlas. Viņa jūtas tik saviļņota, ka var apprecēt Evanu.”

Mirandas Keras un Evana Špīgela māja

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels kopīgu māju Brentvudā, Kalifornijā, iegādājās 2016. gadā, par to samaksājot 12 ...

gallery icon
20

Vairāku sabiedrībā zināmu ļaužu apmeklētās svinības sākušās ar kokteiļiem, kas pasniegti Špīgela mājas dārzā uzstādītajā greznajā nojumē, kurā pianists izpildījis „When You Wish Upon a Star”.

Kāzu svinībās muzicējis arī stīgu kvartets. Nojumē valdījusi atturīga elegance. Tajā bijuši vienkārši galdi un balti soli, kā arī rozā rozes. „Viss bija paveikts ar eleganci,” komentējis kāds no viesiem.”

foto: N/C/All Over Press/ Vida Press
Kāzas notikušas Evana Špīgela un Mirandas Keras mājās Losandželosā. Pāris īpašumu iegādājās pērn par 12 miljoniem dolāru.

Miranda Kera iepriekš bija precējusies ar aktieri Orlando Blūmu (40). Šajā laulībā pasaulē nācis viņu kopīgais dēls Flinns (6), bet 2013. gadā pāris izšķīrās.

Austrāliešu modele ar „Snapchat” dibinātāju iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka satikties 2015. gadā, bet par saderināšanos paziņoja aizvadītā gada jūlijā.

Miranda Kera un Evans Špīgels tagad pieskaitāmi vienām no turīgākajām Holivudas ģimenēm. Finanšu žurnāls „Forbes” Spīgela kapitālu novērtējis 1.88 miljardu eiro apmērā, bet bijusī „Victoria’s Secret” apakšveļas modele Kera ir viena no labāk apmaksātajām modelēm pasaulē. 2015. gadā viņas ieņēmumi sasniedza 4.9 miljonus eiro.

Miranda Kera atkal nonākusi precētas sievas statusā. Bet kā klājas viņas bijušajam vīram? Pavisam nesen aktiera Orlando Blūma vārds preses slejās minēts saistībā ar kādu skandāliņu. Aktierim bijusi vētraina nakts ar Londonas viesnīcas „Chiltern Firehouse” viesmīli Vivianu Rosu, kā rezultātā topošā rumāņu aktrise, kas tikai pirms diviem mēnešiem pārcēlusies uz Angliju, zaudējusi darbu.

foto: London Entertainment /Splash/ Vida Press
Dienu pirms Mirandas kāzām Losandželosas ielās redzēts viņas bijušais vīrs aktieris Olrando Blūms ar abu sešus gadus veco kopīgo dēlu Flinnu.

Uzzinot par notikušo, Blūms juties nelāgi, un pats personīgi piezvanījis Rosas jaunkundzei, lai „pārliecinātos, ka ar viņu viss ir kārtībā” un „atvainotos”, – laikrakstu „The Sun” informē kāds aktierim tuvs cilvēks.

Aktiera paziņa gan apgalvo, ka par spīti „kaislīgajai naktij”, ne Orlando, ne Viviana „necer ne uz ko vairāk, kā bija”.

Runā, ka „kaislīgo nakti” Viviana baudījusi Orlando luksusa numurā slavenību iecienītajā uzturēšanās vietā savas darba maiņas beigās.

Taču par to uzzinājis viesnīcas „Chiltern Firehouse” menedžeris, kad aktieris nākamajā rītā devies prom. Menedžeris uzgājis Vivianu aktiera viesnīcas numuriņā kailu. Viņš Rosu atlaidis par to, ka darbiniece „ielaidusies sakaros ar klientu”.

Paziņas teic, ka Viviana ir „sāpināta” par atlaišanu no darba, taču nenožēlo „satriecoša seksa nakti”.

Miranda Kera 2012. gada „Victoria’s Secret” skatē Ņujorkā

gallery icon
31

Keitija Perija un Orlando Blūms pirmajās kopīgajās brīvdienās Havaju salās

Baumas, ka dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms varētu būt pāris, parādījās 2016. gada janvārī, kad abi manīti flirtējam ...

gallery icon
20

Keitija Perija koķetē ar Orlando Blūmu

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija „Zelta globusu” „afterparty” ballītē manīta flirtējam ar britu aktieri Orlando Blūmu Lai gan Keitija un Orlando ...

gallery icon
7