Māsiņas, māsiņas! Salīdzinām hercogienes Ketrīnas un Pipas Midltones kāzas
Slavenības
2017. gada 24. maijs, 13:31

Māsiņas, māsiņas! Salīdzinām hercogienes Ketrīnas un Pipas Midltones kāzas

Kasjauns.lv

Abas māsas Midltones tagad ir precētas sievas. Hercogiene Ketrīna un princis Viljams jāvārdu viens otram teica 2011. gada 29. aprīlī, bet Pipa Midltone un baņķieris Džeimss Metjūss gredzenus mija šā gada 20. maijā.

Abām skaistajām līgavām kāzu dienā bija daudz kā kopīga. Abas meitas pie altāra veda viņu tētis Maikls Midltons. Gan Ketrīna, gan Pipa izraudzījušās šampanieša krāsas līdzīga stila līgavas kleitas un garu plīvuru. Arī pēc ceremonijas abas jaunās sievas uz svinībām tālāk devās jauno vīru vadītos kabrioletos.


Plīvurs


Abas māsiņas Pipa (Filipa) un Keita (Ketrīna) uz kāzu ceremoniju baznīcā ieradās seju aizklājušas ar plīvuru, kas priekšpusē sedza arī viņu plecus.
Ketrīnas tilla plīvura malas rotāja ar rokām izšūti ziedi, ko meistarojuši Karaliskās rokdarbu skolas meistari, bet matos likusi 1936. gadā darinātu „Cartier” diadēmu, ko viņas kāzu dienai bija aizlienējusi karaliene Elizabete II.
Līgava Pipa savai kāzu dienai izvēlējusies zīmola „Stephen Jones” darinātu plīvuru un „Robinson Pelham” galvasrotu.


Kleitas


Abas māsas izvēlējušās līdzīga stila līgavas kleitas. Pipas mežģīņu tērpu ar īsajām piedurknēm darinājis zīmols „Giles Deacon”, bet hercogienes Ketrīnas līgavas kleitu ar garajām piedurknēm darinājusi modes nama „Alexander McQueen” galvenā dizainere Sāra Bērtone.


Skūpsts


Hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama skūpstu uz Bekingemas pils balkona varēja vērot klātesošo tūkstoši un pāris miljonu TV skatītāju pie saviem televizoriem. Pipa un Džeimss Metjūss vienojās skūpstā, iznākot no lauku baznīcas Inglfīldā, Anglijā.


Tēta meitas


Abas līgavas līdz altārim pavadīja viņu tētis Maikls Midltons. Līgava Ketrīna kopā ar tēvu pie Vestminsteras abatijas ieradās šofera vadītā „sedan” stila automašīnā, bet līgavu Pipu un tēti līdz baznīcai šoferis atveda „vintage” stila kabrioletā.


Ceļā no baznīcas


Prom no baznīcas abi jaunie pāri devās ļoti līdzīgi. Abas jaunlaulātās sievas iekāpa „vintage” stila sporta automašīnās, kur pie stūres bija viņu jaunie vīri.


Palīdzīga roka


Pipa bija viena no hercogienes Ketrīnas līgavas māsām un turēja kleitas garo šlepi, kad māsa devās iekšā Vestminsteras abatijā. Savukārt Pipas kāzu dienā Ketrīna kārtoja mazās māsas līgavas kleitu un garo plīvuru pie ieejas baznīcā.


Salaulāti


Pēc laulību ceremonijas baznīcā abus jauno pārus sveica kupls sveicēju pūlis. Hercogiene Ketrīna laulājās Vestminsteras abatijā Londonā, bet Pipa Midltone Svētā Marka baznīcā Anglijas laukos Inglfīldā.

 

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon
96

Laulību cermonija

gallery icon
14