foto: Starface / Splash News/ Vida Press
Bellai Hadidai jau otro gadu pēc kārtas misēklis ar tērpu Kannu kinofestivālā
Modele Bella Hadida Kannu kinofestivāla atklāšanas vakaram izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexandre Vauthier” kleitu.
Slavenības
2017. gada 19. maijs, 05:45

Bellai Hadidai jau otro gadu pēc kārtas misēklis ar tērpu Kannu kinofestivālā

Kasjauns.lv

Vienai no šā brīža vadošajām topmodelēm Bellai Hadidai (20) jau atkal Kannu kinofestivālā uz sarkanā paklāja misējies parādīt pārāk daudz.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press

Francijas dienvidos notiekošais Kannu kinofestivāls ik gadus pulcē „sabiedrības krējumu”. To apmeklē ne tikai aktieri un kino ļaudis, bet arī mūzikas industrijas pārstāvji, modeles un sabiedrības dāmas. Šogad festivālam apaļa jubileja – tas notiek jau 70. reizi.

Svinīgo atklāšanas ceremoniju apmeklēja arī viena no šobrīd pieprasītākajām topmodelēm pasaulē – amerikāņu modele Bella Hadida, kuras dzīslās tek arī palestīniešu asinis.

Saviesīgajam pasākumam viņa izvēlējusies šampanieša krāsas vakarkleitu ar ārkārtīgi dziļu šķēlumu. Tā dēļ Hadida piedzīvojusi arī nepatīkamus mirkļus. Starp citu, tāpat kā pērn, kad dziļais šķēlums atsedza krietni vairāk nekā viņa būtu vēlējusies.

Modelei Bellai Hadidai misēklis ar tērpu

Modele Bella Hadida 2017. gada Kannu kinofestivāla atklāšanas vakaram izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexandre Vauthier” kleitu.

gallery icon
26

Tāpat kā pērn, arī šogad Kannu festivāla apmeklējumam Bella Hadida izvēlējusies zīda tērpu, ko radījis modes nams „Alexandre Vauthier”. Vakarkleitai ar garo šlepi ir korsetes tipa augšdaļa un ārkārtīgi dziļš šķēlums tā svārku daļā.

Šampanieša krāsas kleitai Bella bija pieskaņojusi zīmola „Bulgari” kaklarotu ar milzu safīru.

Hadidas tērps ir darināts speciāli viņai un nav atrodams modes nama „Alexandre Vauthier” kolekcijā.

foto: WENN.com/Vida Press
Bella kinofestivālā pērn.

Bella Hadida ir modeles Džidži Hadidas jaunākā māsa. Abas māsas ir 80. gados bijušās modeles Jolandas Hadidas (dzimušas Van den Herikas) un nekustamo īpašumu magnāta multi miljonāra Mohameda Hadida meitas. Māsu dzīslās rit nīderlandiešu un palestīniešu asinis. Bellai un Džidži ir jaunāks brālis Anvars Hadids un divas vecākas pusmāsas Marielle un Alana no tēva puses, un piecas pusmāsas no audžutēva kanādiešu mūzikas producenta un komponista Deivida Fostera puses.

Agrāk Bella nopietni aizrāvās ar jāšanas sportu. Viņa pat cerēja uz dalību 2016. gada olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, taču meitenei nācās atteikties no trenēšanās, kad viņa 2015. gada oktobrī saslima ar laima slimību. Arī Bellas mamma un brālis Anvars izslimojuši šo kaiti. Viņiem to konstatēja 2012. gadā.

Bella īsu laiku studējusi fotomākslu, tašu šīs studijas pametusi, lai turpinātu veiksmīgi iesāktās modeles gaitas. Jauniete intervijās izteikusies, ka vēlētos turpināt mācības un iegūt grādu modes fotogrāfijā, lai pēc modeles karjeras beigām varētu strādāt šajā jomā.

Modelei Bellai Hadidai Kannu kinofestivālā nedienas ar kleitu

19 gadus vecā amerikāņu modele Bella Hadida Kannu kinofestivālā apmeklēja filmas „The Unknown Girl” pirmizrādi ģērbusies modes nama „Alexandre Vauthier” sarkana ...

gallery icon
23