Slavenības
2017. gada 21. maijs, 16:41

Atklāts, ar ko tagad satiekas Teilore Svifta

Kasjauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas (27) dzīvē ienākusi atkal jauna mīlestība. Dažus mēnešus pēc šķiršanās no Toma Hidlstona dziedātājai ir jauns sirdsāķītis, ar kuru viņa „slepus satiekas”.

foto: Splash News/ Vida Press
Dziedātājas jaunais sirdsāķītis ir britu aktieris Džo Alvins.

Dziedātāju Teilori Sviftu jau vairākus mēnešus vienojot romantikas attiecības ar britu aktieri Džo Alvinu (26). Abi cenšas izvairīties no publicitātes un viņiem tas pagaidām arī izdodas. Neviens viņus nav kopā nofotografējis, lai gan romāns ilgst jau vairākus mēnešus. Teilores un Džo – kurš aizvien dzīvo kopā ar vecākiem – attiecības esot ļoti nopietnas, britu laikrakstam „The Sun” norādījuši zinātāji.

„Teilore un Džo ir pāris. Šīs ir ļoti nopietnas attiecības,” izteicies paziņa. „Taču pēc tā, kas notika ar Tomu Hidlstonu, viņi apņēmušies saglabāt attiecības noslēpumā.”

Aktieris Džo Alvins

Dziedātājas Teilores Sviftas jaunais sirdsāķītis ir britu aktieris Džo Alvins.

gallery icon
29

Teilore jau trīs mēnešus izvairās no publicitātes un, pēc paziņas teiktā, izmisīgi cenšas darīt visu, lai vairs neskartu tā mediju uzmanība, kā laikā, kad viņa satikās ar 36 gadus veco aktieri Tomu Hidlstonu.

Teilore Svifta un Toms Hidlstons Romā

Dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons ir kopā tikai dažas nedēļas, bet jau iepazīstinājuši viens otru ar saviem vecākiem ...

gallery icon
9

Džo Alvins ir pirmais, ar kuru saistīts Teilores vārds pēc viņas šķiršanās no Hidlstona.

Pēc dziedātājas paziņas teiktā, Sviftai pagaidām labi izdodas saglabāt noslēpumā jaunās attiecības ar Alvinu. Teilore daudz laika pavadījusi Džo Alvina dzimtajā Anglijā un pat noīrējusi māju Londonas ziemeļos, kurā Džo esot biežs viesis.

Lai arī turpmāk viņu neizdotos pieķert kopā ar jauno mīlu, dziedātāja bieži ceļo no Anglijas uz ASV un atpakaļ, lidojumiem izmantojot privātās lidmašīnas un algojot sev apsardzes komandu.

Teilore Svifta un dīdžejs Kelvins Hariss

gallery icon
19

Džo Alvins popularitāti iemantoja pēc savas pirmās – pērn iznākušās – filmas „Billy Lynn's Long Halftime Walk”, kurā atveidoja titullomu. Šajā kinolentē filmējušies arī tādi aktieri kā Garets Hedlunds, Kristena Stjuarte, Vins Dīzels, Stīvs Mārtins un Kriss Takers.

Džo Alvins arī kā modelis piedalījies fotosesijā kopā ar vienu no šā brīža populārākajām topmodelēm Džidži Hadidu. Džidži ir laba Teilores Sviftas draudzene.

Džo ir skolojies prestižajā Londonas Sitijas skolā, kurā savulaik mācījies arī Harija Potera lomas atveidotājs aktieris Daniels Redklifs un „Nārnijas hroniku” zvaigzne Skandars Keinss.

Džo Alvinam ir aptuveni 3000 „Twitter” konta sekotāju (Teilorei to ir 84 miljoni!). Viņa mamma ir psihoterapeite, bet tēvs dokumentālo filmu režisors.

Teilori Sviftu vienojušas romantiskas attiecības ar vairākiem sabiedrībā labi zināmiem vīriešiem – „Krēslas” zvaigzni Teiloru Lautneru, aktieri Džeiku Džilenholu, dziedātājiem Džonu Meijeru un Džo Džonasu, kā arī Kenediju klana pārstāvi Konoru Kenediju. Konors ir Roberta F. Kenedija juniora dēls un bijušā ASV senatora Roberta Kenedija mazdēls. Prezidents Džons F. Kenedijs ir Konora vectēva brālis.

Taču redzams, ka Teilores sirds straujāk pukst pēc britu vīriešiem. Dziedātājai bijušas attiecības ar grupas „One Direction” dziedātāju Hariju Stailsu, skotu dīdžeju Kelvinu Harisu un britu aktieri Tomu Hidlstonu.

Teilore Svifta atpūšas kopā ar Kenediju ģimeni

gallery icon
4