foto: John Salangsang/BFA/REX/ Vida Press
Megana Mārkla tomēr apmeklēs Pipas Midltones kāzas
Aktrise Megana Markla maija vidū esot izprasījusi nedēļu garas brīvdienas saviem darba devējiem, seriāla „Suits” veidotājiem.
Slavenības
2017. gada 20. aprīlis, 06:07

Megana Mārkla tomēr apmeklēs Pipas Midltones kāzas

Kasjauns.lv

Žurnāls „Hello!” informē, ka prinča Harija draudzene aktrise Megana Mārkla esot maijā lūgusi nedēļu garu atvaļinājumu seriāla „Suits” veidotājiem, kas nozīmē, ka viņa būs brīva no darba, lai šajās dienās pievienotos savam mīļotajam vīrietim, kurš ir lūgts uz brāļa sievasmāsas Pipas Midltones kāzām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žurnāla rīcībā nonākusi informācija, ka aktrise Megana Mārkla vēlas doties atvaļinājumā laika posmā no 15. maija līdz 22. maijam. Tas nozīmē, ka Meganai būs gana daudz laika, lai no Kanādas – kur šobrīd norisinās seriāla „Suits” filmēšana – varētu doties uz Lielbritāniju un piedalīties Pipas Midltones laulību ceremonijā. Kāzas paredzēts rīkot Berkšīras grāfistē Anglijā šā gada 20. maijā.

Princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla sāka satikties aizvadītā gada jūlijā un visu šo laiku attiecības ļoti slēpuši no plašas publicitātes. Pirmo reizi kā pāris viņi apmeklēja Harija labākā drauga Toma Inskipa kāzas ar Loru Hjūzu-Jangu, ko jaunais pāris rīkoja Jamaikā šā gada martā.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Princis Harijs un Megana Mārkla brīvās dienas steidz izmantot, lai šķērsotu Atlantijas okeānu un lidotu ciemos viens pie otra. Janvārī megana iepazīstināta ar Harija brāļa prinča Viljama sievu hercogieni Ketrīnu un viņas meitu princesi Šarloti Kensingtonas pilī Londonā.

Savukārt Lieldienu brīvdienās princis Harijs mērojis ceļu uz Toronto, lai svētkus pavadītu kopā ar draudzeni.

Pirms dažām nedēļām izdevums „Daily Mail” vēstīja, ka princis Harijs un Megana jau drīzumā plānojot uzsākt kopdzīvi Anglijā. 32 gadus vecais princis nolēmis pamest savu divu guļamistabu vecpuišu mitekli un pārcelties uz Kensingtonas pilī „svaigi” izremontētiem apartamentiem. Jaunajā miteklī šobrīd norisinās renovācijas darbi. Zinātāji teic, ka Harijs sekojot tiem līdzi un uzmanot, lai viss notiktu, kā viņš iecerējis. „Šķiet, viņš nevar vien sagaidīt, kad varēs te ievākties kopā ar Meganu,” norādījis kāds paziņa. Harija un Meganas jaunā dzīvesvieta būšot pavisam netālu prinča Viljama un viņa ģimenes apartamentiem Kensingtonas pilī.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

Pēc nedēļām ilgām baumām, šo pirmdien apstiprinātas ziņas, ka princis Harijs ir lūgto viesu skaitā, kas aicināti uz Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa laulību ceremoniju. Kensingtonas pils pārstāvis gan atteicies no komentāriem, saistībā ar to vai princi uz svinībām pavadīs arī viņa draudzene mis Mārkla.

Kembridžas hercogienes māsa paziņojusi, ka laulību ceremonija notiks Svētā Marka baznīcā Englefīldā (Berkšīras grāfistē), kas celta 13. gadsimtā. Līgava ar līgavaini arī apstiprinājuši, ka prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas dēls princis Džordžs būs viņu pāžs, bet princese Šarlote viena no līgavas māsām.

Pipa Midltone ar līgavaini Džeimsu Metjūsu

2016. gada jūlijā Pipa Mildtone un Džeimss Metjūss paziņoja par saderināšanos. Abi tiekas nedaudz mazāk par gadu.

gallery icon
12

Laulību ceremoniju vadīs Svētā Marka baznīcas mācītājs Niks Veins-Džounss, savukārt kāzu svinības tiks rīkotas Midltoniem piederošajā septiņu guļamistabu mājā, kas atrodas septiņas jūdzes no Bakberijas. Midltotnu īpašums novērtēts 5.6 miljonu sterliņu mārciņu apmērā. Tas atrodas uz 7.3 hektāru liela zemes gabala, kas nozīmē, ka šeit plašuma būs gana, lai sarīkotu vērienīgas svinības.

Pirms dažiem mēnešiem izskanēja runas, ka Midltonu ģimene paudusi bažas, ka Meganas klātbūtne varētu aizēnot Pipas lielo dienu, kā tas noticis jau Toma Inskipa un Loru Hjūzu-Jangas kāzās, kad princim Harijam ar draudzeni pievērsta lielāka uzmanība nekā jaunajam pārim.

Klīda runas, ka Pipa varbūt ieviesīšot noteikumu, ka „bez gredzena nekādas līdzi nākšanas”. Tas paredz, ka uz kāzām lūgtie viesi drīkst līdzi aicināt savas otras pusītes, ja ir ar tām saderināti vai precēti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās


Karaļnama novērotāji sākotnēji pauda pārliecību, ka Meganas klātbūtne būs izņēmums. Taču pēc Toma Inskipa un Laras Hjūzas-Jangas kāzām viņi par to vairs nebija tik pārliecināti.
Draugi pat izteica minējumu, ka Meganas vārds pēdējā brīdī netikšot iekļauts viesu sarakstā. Tas atvieglotu dzīvi visiem – neviens neaizēnotu jaunā pāra Lielo dienu un Meganai nenāktos prasīt brīvdienas, jo šobrīd norit saspringts darbs pie seriāla „Suits” jaunāko sēriju filmēšanas Toronto pilsētā, Kanādā.
Tā kā atklātībā nonākušas ziņas, ka Megana izprasījusi brīvdienas saviem darba devējiem, tad visticamāk viņa tomēr pavadīs princi Hariju uz brāļa svaines kāzām.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37