foto: Mārtiņš Ziders
Kas ir aktrises Ievas Pļavnieces jaunais pavadonis
Ieva Pļavniece ar audžudēlu – 207 centimetrus garo Ričardu Goldbergu – Rīgas modes nedēļā izpelnījās lielu apkārtesošo ļaužu interesi.
Slavenības
2017. gada 16. aprīlis, 06:44

Kas ir aktrises Ievas Pļavnieces jaunais pavadonis

Kasjauns.lv

Aktrise Ieva Pļavniece (37) pamatīgi samulsināja daudzus Rīgas modes nedēļas apmeklētājus, modes skates dodamās vērot nevis ar laulāto draudzeni Anamiku Goldbergu, bet gan ar jaunu, staltu puisi. Žurnāls "Kas Jauns" raksta, kas viņš ir.

Jaunais vīrietis, kura pavadībā sabiedrībā izgāja pazīstamā aktrise, ir viņas audžudēls Ričards Goldbergs (18) – Ievas Pļavnieces dzīvesbiedres Anamikas Goldbergas dēls no viņas iepriekšējās laulības. Abi ģimeniskā atmosfērā kopā gaidīja modes skates, kurās kā modele dizaineru jaunāko tērpu kolekcijas demonstrēja puiša māsa Samanta (16).

foto: Mārtiņš Ziders
Ieva Pļavniece ar savu pavadoni.


Ievai Pļavniecei ar laulātās draudzenes atvasēm ir ļoti jaukas attiecības. Lai arī kopš vecāku šķiršanās bērni auguši pie tēva, Anamika vienmēr ir piedalījusies viņu audzināšanā. Tagad Ričards un Samanta bieži ciemojas pie mammas un viņas dzīvesbiedres, un mamma ar Ievu neliedz viņiem ciemos aicināt arī savus vienaudžus.
Lai gan jau agrīnā pusaudzes vecumā Anamika saprata, ka viņu saista ne tikai vīrieši, bet arī sievietes, 18 gadu vecumā viņa stājās tradicionālā laulībā ar pretējā dzimuma pārstāvi. Attiecības ar sievietēm viņai bijušas jau pirms apprecēšanās ar savu bērnu tēvu. Tomēr tas nav bijis šķērslis dibināt tradicionālu ģimeni. „Jau agri sapratu, ka cilvēkus nedalu dzimumos,” viņa pirms dažiem gadiem atzina intervijā Kas Jauns, uzsverot, ka vīru no visas sirds mīlējusi. „Šķīrāmies tāda paša iemesla dēļ kā daudzi pāri – sākās visādas sadzīviskas nesaskaņas, jutām, ka neesam vairs saderīgi un nevaram dzīvot saskaņā un harmonijā. Droši vien kaut kādu lomu spēlēja arī tas, ka vīrs par mani bija 16 gadu vecāks. Attiecību sākumā šo gadu starpību vispār neizjutu, viss likās baigi forši, tomēr ar laiku mana jaunība ar viņa briedumu sāka rīvēties,” teica Anamika, kas kopdzīvi ar bērnu tēvu pārtrauca vairāk nekā pirms desmit gadiem.
To, ka viņu saista gan vīrieši, gan sievietes, Anamika nekad nav slēpusi no vīra un bērniem. „Jā, arī bērniem to centos izskaidrot jau laikus. Uzskatu, ka tādas lietas nedrīkst būt noslēpums. Liela izrunāšanās ar dēlu un meitu bija tad, kad manas un Ievas fotogrāfijas sāka parādīties presē. Ļoti daudz runājām par šo tēmu un līdzcilvēku neviennozīmīgo attieksmi. Sagatavoju bērnus tam, ka skolā vienaudži izteiks divdomīgas un nepatīkamas replikas un kaut kādus spriedumus. Un bērni tika ar to galā. Ja Samanta ir nedaudz klusāka un viņai varbūt bija mazliet grūtāk, tad Ričards uz kādu skolasbiedra piezīmi bija atbildējis tik gudri, ka aizlika tam otram muti. Malacis! Viņu nekad neviens neabižos,” bilda Anamika.

Ieva Pļavniece un Anamika Goldberga saviesīgos pasākumos

gallery icon
8


Lai arī daudzi homoseksuāli pāri pasaulē un arī Latvijā mākslīgās apaugļošanas vai adopcijas ceļā kļuvuši par mazuļu vecākiem, Anamika Goldberga atklāj, ka viņas laulībā ar aktrisi Ievu Pļavnieci kopīgs mazulis netiek plānots. „Ieva ir kategoriski noskaņota – viņa negrib savus bērnus. Es šo vēlmi respektēju. Atceros, man pašai kādreiz bija ļoti svarīgi piepildīt šo sievietes misiju un kļūt par māti. Esmu laimīga, ka man ir bērni. Un priecājos, ka viņiem ir abpusēji jaukas attiecības ar Ievu,” teica Goldberga, kura kopā ar Pļavnieci vada restorānu "Četri kaķi".