foto: Broadimage/REX/ Vida Press
„Spice Girls” dziedātāja atklāj šausmu lietas par dzīvi ar vīru. Grupveida sekss, piekaušana, auklītes grūtniecība
Dziedātāja Mela B vairākkārt centusies aiziet no vīra Stīvena Belafontes, bet viņš ikreiz piedraudējis ar vardarbību un to, ka izpostīs viņas dzīvi jebkādiem līdzekļiem un vēl piedevām atņems bērnus.
Slavenības
2017. gada 10. aprīlis, 05:49

„Spice Girls” dziedātāja atklāj šausmu lietas par dzīvi ar vīru. Grupveida sekss, piekaušana, auklītes grūtniecība

Kasjauns.lv

Meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Mela B (pilnajā vārdā Melānija Brauna) ne tikai šķiras no vīra, ar kuru laulībā nodzīvojusi gandrīz desmit gadu, bet šobrīd cenšas arī panākt, lai tiesa izdotu netuvošanās orderi, kas liegtu vīram viņai tuvoties. Gaismā arī nākušas šausmu lietas, kas notikušas laulātā pāra dzīvē aiz slēgtām durvīm.

Dziedātāja Mela B (41) iesniegusi tiesā prasību, kas garantētu viņai aizsardzību no vīra filmu producenta Stīvena Belafontes, ar kuru viņa šobrīd šķir laulību. Melānija vaino vīru vairākkārtējā roku palaišanā. Turklāt interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka laulības laikā Belafonte iesaistījis sievu grupveida seksā ar citām sievietēm un notiekošo slepus filmējis. Viņš izteicis draudus šos ierakstus publiskot.

Ikreiz, kad Melānija atteikusi piedalīties grupveida orģijās, vīrs draudējis publiskot slepus uzņemtos ierakstus, kā arī nodot tos bērnu tiesības pārstāvošām iestādēm, lai sievai atņemtu bērnus.

foto: Instagram, Vida Press
Melānija ar vīru un visiem trim saviem bērniem. Vecākā meita Fīniksa dzimusi viņas pirmajā laulībā ar dejotāju Džimiju Gulzāru, otrā meita Endžela nākusi pasaulē pēc viņas vētrainā romāna ar komiķi Ediju Mērfiju, savukārt trešā meita Medisone dzimusi viņas laulībā ar Stīvenu Belafonti.

Dziedātāja laikrakstu reportieriem jau atklājusi, ka vīrs padarījis grūtu arī viņas bērnu auklīti un pat ierosinājis turpmāk visiem dzīvot kopā. Tagad Melānija vēlas, lai tiesas ceļā piespiestu vīram izvākties no viņas mājām un turēties pa gabalu no visiem trim bērniem. Pārim ir viena kopīga meita – piecus gadus vecā Medisone. Pārējās divas meitas dzimušas Braunas iepriekšējās attiecībās.

Melānija norāda, ka vīrs ne reizi vien bijis pret viņu vardarbīgs. Abi apprecējās 2007. gada 6. jūnijā un roku palaišana sākusies jau tā paša gada novembrī. Tas noticis tieši dienā, kad Melānijai vajadzējis piedalīties „Dejo ar zvaigzni” („Dancing With The Stars”) finālā. Viņa esot gatavojusies vakara priekšnesumam, kad Belafonte pēkšņi meties viņu žņaugt un nogrūdis uz grīdas. Vīrs neesot varējis paciest, ka sievai profesionālā jomā ir lielāki panākumi nekā viņam. „Viņš mani piekāva, lai es zinātu, kurš te ir galvenais,” intervijā komentējusi Brauna.

„Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes ģimene

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna un filmu producents Stīvens Belafonte apprecējās 2007. gadā. Pārim ir kopīga meita Medisone. Melānijai ir ...

gallery icon

Melānija apgalvo, ka vīrs viņu iekaustījis arī nākamajā dienā pēc tam, kad viņa kopā ar „Spice Girls” kolēģēm uzstājās Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā. Tas notika 2012. gadā. Stīvens Belafonte viņu vēlāk piespiedis sociālajos tīklos uzrakstīt, ka Melānija pati sevi satraumējusi, skrienot „Christian Louboutin” kurpēs uz 18 cm augstiem papēžiem.

Melānija arī apgalvo, ka vīra vardarbība reiz novedusi viņu pie vēlmes atņemt pašai sev dzīvību. Dziedātāja apgalvo, ka izdzērusi aspirīna tabletīšu pudeli, bet tad pati sabijusies no pastrādātā un vēlējusies piezvanīt ātrajai neatliekamajai palīdzībai. Belafonte to nav ļāvis. Viņš ieslēdzis sievu vannasistabā un uzkliedzis „mirsti, kuce”.

Melānija Brauna pamet jurista biroju

Melānija Brauna dodas prom no jurista biroja pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pastāstījusi par laulības laikā piedzīvoto vardarbību no ...

gallery icon

Melānija Brauna tiesai iesniegtajos dokumentos arī norāda, ka vairākkārt centusies aiziet no vīra, taču viņš „draudēja ar vardarbību un draudēja izpostīt manu dzīvi jebkādā iespējamā veidā... izpostot karjeru un atņemot man bērnus.”

Belafonte apgalvo, ka jūtas „šokēts” par šādiem apvainojumiem. „Man šķiet, ka ir kāds, kurš cenšas darīt visu, lai pataisītu mani par slikto zēnu,” viņš komentējis.

„Spice Girls” dalībnieces mēģinājumā

gallery icon