foto: Broadimage/REX/ Vida Press
„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna pieprasa šķiršanos
Desmit gadus dziedātāja Melānija Brauna bija precējusies ar filmu producentu Stīvenu Belafonti. Nu viņa iesniegusi šķiršanās prasību, aizbildinoties ar „nesamierināmām atšķirībām”.
Slavenības
2017. gada 21. marts, 13:39

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna pieprasa šķiršanos

Kasjauns.lv

Pēc desmit trauksmainā laulībā nodzīvotiem gadiem šķiršanos no vīra filmu producenta Stīvena Belafontes pieprasījusi meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja un talantu šova „America’s Got Talent” žūrijas pārstāve Mela B jeb Melānija Brauna (41).

Dziedātāja Melānija Brauna šķiršanās prasību Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegusi aizvadītajā pirmdienā, pamatojoties uz „nesamierināmām atšķirībām”. Melānija arī pieprasījusi kopīgas aizbildnības tiesības pār abu kopīgo bērnu – piecus gadus veco meitu Medisoni.

Braunai ir vēl divi bērni no iepriekšējām attiecībām. Meita Fīniksa (18) dzimusi viņas pirmajā laulībā ar nīderlandiešu dejotāju Džimiju Gulzaru, savukārt meita Endžela (9) pasaulē nāca pēc viņas skandalozā romāna ar aktieri Ediju Mērfiju. Komiķis sākotnēji bērnu neatzina par savu, taču DNS analīzes apstiprināja, ka meita ir Mērfija.

foto: Instagram, Vida Press
Melānija ar vīru un visiem trim saviem bērniem. Vecākā meita Fīniksa dzimusi viņas pirmajā laulībā ar dejotāju Džimiju Gulzāru, otrā meita Endžela nākusi pasaulē pēc viņas vētrainā romāna ar komiķi Ediju Mērfiju, savukārt trešā meita Medisone dzimusi viņas laulībā ar Stīvenu Belafonti.

Talantu konkursa „America’s Got Talent” žūrijas pārstāvi, kas darbojusies arī šova „The X Factor UK” vērtēšanā, tiesā pārstāvēs viena no labākajām ģimeņu lietu advokātēm Sūzena Vīznere. Šīs advokātes bijušo klientu skaitā ir grupas „Bon Jovi” ģitārists Ričijs Sambora un mūziķis Bens Hārpers.

Melānijas Braunas un producenta Stīvena Belafontes laulība bijusi visnotaļ vētraina. Pāris apprecējās 2007. gadā Lasvegasā, un gadu vēlāk Ēģiptes kūrortā Hurgadā atjaunoja laulību zvērestus, klātesot tuviniekiem un abu ģimenēm. Par to, ka attiecības nav tik saticīgas kā vēlētos, baumoja jau agrāk, taču 2014. gadā parādījās arī apstiprinājums tam, ka ģimenes strīdos Belafonte nevalda pār savām rokām. Tolaik Melānija darbojās talantu šova „The X Factor UK” žūrijā un bija redzama ar zilumiem un skrambām uz sejas un rokām.

„Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas un Stīvena Belafontes ģimene

„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna un filmu producents Stīvens Belafonte apprecējās 2007. gadā. Pārim ir kopīga meita Medisone. Melānijai ir ...

gallery icon

Klīda runas, ka Melānija pametusi vīru un pēc tam steidzami nogādāta slimnīcā ar spēcīgām vēdera sāpēm, kā dēļ bijusi spiesta palaist garām „The X Factor” pirmo fināla tiešraides šovu. Viņa atgriezās darbā pēdējā pārraidē un zilumi un skrambas nebija noslēpjami.

Stīvens Belafonte kategoriski noliedza vardarbību mājās un drīz vien, izejot sabiedrībā, abi atkal radīja saticīga pāra iespaidu.

Laulības laikā Melānijai ne reizi vien nācies publiski aizstāvēt vīru, runājot par viņa pagātni. Brauna aizstāvēja vīru, kad parādījās runas, ka 2003. gadā viņš dzērumā esot piekāvis savu tā laika civilsievu Nikolu, kas ir arī viņa meitas Nikolas (šobrīd 13) māte. Belafonti arī apsūdzēja Nikolas mobilā tālruņa bojāšanā to apspļaudot, taču šo apsūdzību vēlāk atcēla.

2010. gadā, kad Belafonte ballējās kopā ar sievu Melāniju Braunu, viņu apsūdzēja kautiņa izraisīšanā pieczvaigžņu viesnīcā „May Fair Hotel”. Kautiņā iesaistīti vēl trīs vīrieši un vienam bijusi nepieciešama hospitalizācija. Arī šajā reizē Melānija aizstāvēja vīru, apgalvojot, ka vīrs tikai aizstāvējis viņu.

2007. gadā Belafonte atzinās, ka ar ķieģeli nositis meža pīli pie savām mājām Ņūdžersijā, bet pēc tam devās uz Losandželosu, tā arī nesamaksājis tiesas piespiesto 400 dolāru soda naudu.

2014. gadā Belafontes brālis Džeremijs Stensberijs radinieku raksturoja kā „vardarbīgu” un „cietsirdīgu”, un mudināja Melāniju šķirties no vīra. Viņš izteicās, ka pārim neesot noslēgts pirmslaulību līgums un viņi esot apsēsti ar pornogrāfiju un seksu, piebilstot, ka Belafonte viņam izrādījis abu plašo seksa rotaļlietu kolekciju.

Stīvens Belafonte vēlāk laikrakstam „The Sun” noliedza brāļa izteikumus.

„Spice Girls” dalībnieces mēģinājumā

gallery icon

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press