„Prāta vētrai” atkal būs ģimenes pieaugums!
Slavenības
2009. gada 13. novembris, 06:52

„Prāta vētrai” atkal būs ģimenes pieaugums!

Jauns.lv

Šoziem priecīgs notikums gaidāms „Prāta vētras” dalībnieka Jāņa Jubalta ģimenē — mūziķis gatavojas kļūt par tēti otrai atvasītei.

Ģitārists Jānis Jubalts un viņa sieva Dace Jubalte šogad svin devīto kāzu jubileju, un abi jau ir mīloši vecāki meitiņai Helēnai Paulai. Pavasarī Jubaltu ģimenes atvase nosvinēja astoto dzimšanas dienu, bet jau pavisam drīz Helēna Paula kļūs par lielo māsu gaidāmajam brālītim vai māsiņai.

Pa ziemu „Prāta vētras” ģitārista Jāņa Jubalta ģimene mīt mūziķa dzimtajā pilsētā Jelgavā. Jubalta kundze jau desmit gadus strādā par skolotāju Jelgavas 3. pamatskolā. Tāpat kā meitiņa Helēna Paula, arī viņas māmiņa Dace šajā pavasarī pabeidza „pirmklasnieces” gaitas, tiesa gan, kā skolotāja — šovasar Dace Jubalte žurnālam Kas Jauns atzina, ka, neraugoties uz pedagogu algu samazinājumu, darbu skolā viņa nevēlas pamest. Mūziķa sieva bija apņēmības pilna turpināt strādāt par skolotāju un šoruden palīdzēt apgūt zinības otrās klases skolēniem. Gaidāmais bērniņš gan viņas plānos ieviesis savas korekcijas.

Dace atklāja, ka vasaru Jubaltu ģimene aizvadījusi, dzīvojot Jūrmalā, un tad viņa sevi pilnībā veltījusi vasaras baudīšanai un rūpēm par ģimeni. „Mums patīk brīvo laiku pavadīt kopā. Gan ejam uz jūru peldēties, gan vizināmies ar velosipēdiem,” stāstīja „Prāta vētras” ģitārista dzīvesbiedre.

Atgādinām, ka šovasar „Prāta vētras” „ģimene” jau kļuva kuplāka — 25. augustā par vecākiem meitiņai Norai kļuva grupas ilggadējā menedžere, bundzinieka Kaspara Rogas šķirtā sieva Aija Auškāpa un viņas jaunais vīrs „Teātra bāra” īpašnieks Dāvis Auškāps.

Nora Auškāpa ir piektais bērns „Prāta vētras” kuplajā atvašu pulkā. Grupas solists Renārs Kaupers un viņa sieva stiliste Agnese Kaupere ir vecāki 12 gadu vecajiem dvīņu puikām Edgaram un Emīlam, savukārt gan ģitārista Jāņa Jubalta un viņa sievas Daces ģimene, gan taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons un viņa draudzene Santa Bindemane lepojas ar meitām. Maija Mihelsone pavasarī savai dzimšanas dienas tortei pūtīs jau trīs svecītes.

Inta Mengiša/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva