Evija Sloka filmējusies pikantā videoklipā
Slavenības

Evija Sloka filmējusies pikantā videoklipā

Jauns.lv

Kāda „O!kartes akadēmijas” fane kasjauns.lv redakcijā griezās ar sašutuma pilnu vēstuli: „Vairākas reizes noskatoties kādas jaunas latviešu grupas videoklipu, pamanīju kādu personu, kas man pirmajā brīdī likās kaut kur redzēta. Papētot šīs grupas „Stonestreet” galerijas Draugiem.lv mūzikas sadaļā, likās, ka tā ir „O!kartes” fināliste Evija Sloka. Tik jauka meitene, bet tik piedauzīgā rokgrupas klipā?! Ceru ka neesmu pārskatījusies...”

Evija Sloka filmējusies pikantā videoklipā...

Evijas tērpu izvēlējusies videoklipam speciāli pieaicināta stiliste. Vīriešu kārtas pārstāvji jūsmo – trāpīts desmitniekā!
Evijas tērpu izvēlējusies videoklipam speciāli pieaicināta stiliste. Vīriešu kārtas pārstāvji jūsmo – trāpīts desmitniekā!

Rūpīgi noskatoties videoklipu, arī kasjauns.lv redakcija saskatīja pazīstamus sejas vaibstus meitenes sejā, kuras augumu rotā sudrabota seksīga kleitiņa. Ko par to saka jaunā dziedātāja?

Evija Sloka atzīst, ka neilgi pirms piedalīšanās „O!kartes akadēmijā” filmējusies līdz šim plašāk nezināmas grupas „Stonestreet” videoklipā. Kāds Evijas draugs no šīs grupas, vārdā Edgars Spura (videoklipā – puisis ar skruļļainiem matiem, kas spēlē ģitāru un dzied), uzrunāja Eviju un paaicināja piedalīties viņu videoklipā. „Draugam jāizpalīdz – viņš teica, ka vajag baru, daudz, daudz meiteņu, kas filmējas klipā. Viss notika viņa mājās bēniņos,” par videoklipa tapšanu stāsta Evija. Tika uzņemts videoklips dziesmai ar diezgan šaušalīgu nosaukumu „One dead game”.

Evija Sloka mēģina nemanāmi iejukt dejotāju pūlī aiz „Stonestreet” mūziķu mugurām...

Stopkadri no pikantā videoklipa ar Eviju Sloku

Evija atzīst, ka videoklipa parādīšanās atklātībā un viņas sejas atpazīšana tajā varētu izskatīties „diezgan interesanti” un kāds varētu to pārprast, tādēļ atgādina – tas ir videoklips un viss klips ir aktiermeistarība! „Stāsts ir par meiteni – labo tēlu – kas sastop nepareizos cilvēkus. „Izskatās traki, bet tā nemaz nebija. Skatos, kur ir pilns ar pudelēm, patiesībā tajās ir ūdens. Es biju fonā, man bija jādejo un jātrako, jātēlo, ka notiek baigais tusiņš, kaut patiesībā viss bija ļoti nopietni – klips nebija tusiņš, mēs tikai to tēlojam!” stāsta Evija.

Klipu uzņēmis kāds pieaicināts ārzemju režisors, kura vārdu Evija gan neatceras. Par stila jautājumiem rūpējās kāda grupas dalībnieka draudzene. „Pašiem par stilu nebija jādomā. Tikai palūdza, lai no mājām paņem līdzi kādas drēbes. Bet mani personīgi apģērba tur uz vietas, jo tik traku drēbju manā skapī nemaz nebija!” savu pieguļošo sudraba kostīmu komentē „O!kartes akadēmijas” fināliste.

Vaicāta, kad pašai būs videoklips, Evija Sloka neko nesola. „Tagad vairāk sanāk koncerti, bet pēc kāda mēneša varbūt varētu sākt uz kaut ko riktēties. Taču visdrīzāk nākamais videoklips varētu būt kopā ar „Klaidoni” (kantrī grupas līderis Māris Sloka ir Evijas tēvs – red.piez.). Viņiem ir viena smieklīga dziesma „Ferma”, tad nu mēs gribētu kādā fermā arī videoklipu nofilmēt,” smejas Evija.

Grupas ar Evijas Slokas piedalīšanos varat aplūkot šeit:

Kasjauns.lv