Eminema vecmāmiņa: Rianna būtu laba draudzene manam mazdēlam
Slavenības
2010. gada 11. augusts, 12:59

Eminema vecmāmiņa: Rianna būtu laba draudzene manam mazdēlam

Jauns.lv

Eminema vecmāmiņa kādā intervijā atzinusi, ka R&B dziedātāja Rianna, kas sadarbojās ar amerikāņu reperi viņa singla "Love The Way You Lie" tapšanā, būtu ideāla draudzene viņas mazdēlam.

­­

"Es ļoti labi saprotu, ko ikviena meitene viņā saskata," atzina vecmāmiņa Betija sarunā ar britu žurnālu "Heat". "Viņš ir tika apburošs, viņam ir brīnišķīgas, skaista zilas acis un šis apburošais, brīnišķīgais smaids." "Rianna būtu piemērota partnere Māršalam. Taču viņam vajadzētu baudīt dzīvi un neļaut jebkādām attiecībām viņu pārāk aizraut."

Savukārt Eminema un Riannas kopīgais mūzikas video par vardarbību ģimenē saņēmis pretrunīgas reakcijas, vēsta britu laikraksts "The Guardian". Eminema singla "Love the Way You Lie" video, kurā dzied arī Barbadosā dzimusī mūziķe, pie skatītājiem nonāca augusta sākumā. Tajā piedalās arī amerikāņu kinozvaigzne Megana Foksa un britu aktieris Dominiks Monagens, kas iejūtas kaislīga pāra lomā, pamīšus apmainoties ar pļaukām un skūpstiem.

Kā skaidroja pati Rianna, šādu video bija nepieciešams uzņemt, jo tas salauž vardarbības apli un aizkustina cilvēkus. Tomēr daudzi uzskata, ka video drīzāk propagandē vardarbību, nevis pievērš cilvēku uzmanību sarežģītajai sociālajai problēmai.

Kā norāda amerikāņu žurnāls "Entertainment Weekly", pēc video klipa noskatīšanās var rasties priekšstats, ka mūziķu nodoms ir parādīt, ka "vardarbība ģimenē ir stilīga", jo personāžu konflikts tiek atainots seksīgā veidā.

Tikmēr mūzikas žurnāla "Billboard" apskatnieki uzskata, ka "videoklips cenšas izcelt disfunkcionālu attiecību riskus un netieši cenšas pateikt, ka labāk aiziet, pirms ir par vēlu" un ka Riannai tas bija nepieciešams, lai atbrīvotos no piekaušanas skandāla ēnas.

Pagājušā gada sākumā Riannas toreizējais draugs Kriss Brauns strīdā zaudēja savaldību un piekāva dziedātāju. Incidents un tam sekojošie notikumi tika plaši atspoguļoti presē.

Eminema un Rianas VIDEO:

LETA, Foto: Bulls Press

­­