Reiniks uz sava jaunā albuma prezentāciju ierodas ar traktoru
Slavenības
2010. gada 29. septembris, 10:50

Reiniks uz sava jaunā albuma prezentāciju ierodas ar traktoru

Jauns.lv

Vakar, 28.septembrī, sava sestā albuma "Es skrienu" iznākšanas svētkus svinēja mūziķis un šovu vadītājs Lauris Reiniks kopā ar saviem radiem, tuvākajiem draugiem un kolēģiem.

Tā kā albuma ģenerālsponsora lomu uzņēmusies Čili Pica, viesi tika aicināti pulcēties Čili Picas picērijā, kur gan sākumā pašu pasākuma galveno vaininieku sastapt nevarēja. Tikai pēc nelielas gaidīšanas Reiniks piebrauca pie pasākuma norises vietas ar... milzīgu  traktoru!

 Izrādās, mūziķis kā vakara tēmu bija izvēlējies ražas novākšanas svētkus. "Daudzi droši vien iedomājās, ka "Es skrienu" atzīmēšu ar kādām sacensībām olimpiskā garā, bet skrienot esam tik ļoti noguruši, ka pienācis laiks atpūtai kā īstos ražas novākšanas svētkos, kur visi sasēduši pie gariem saimes galdiem," svinību ideju paskaidroja mūziķis.

Viesiem visu vakaru bija iespēja nobaudīt Reinika mīļāko - Sicīliešu picu un silto dzērienu "Saullēkts", kas tā nosaukts albumā iekļautas dziesmas vārdā. Jāatzīmē, ka Lauris par savu ciemiņu labsajūtu bija parūpējies īpaši cītīgi - ierodoties visiem prezentācijas apmeklētājiem tika piedāvāts gards karstvīns, bet vakara gaitā kā jau īstās ražas svinībās visi baudīja pa glāzītei tīra degvīna. Kasjauns.lv ievērojas, ka ne cienasta, ne dzērienu netrūka līdz pat pasākuma beigām.

Ar Lauri kopā priecāties bija atnākuši ģimenes locekļi - mamma Dace Reinika, tētis Artūrs Reiniks, māsa Rūta Reinika ar draugu norvēģu dīdžeju Boom Jinx, tuvākie draugi un Laurim pietuvinātie mūzikas industrijas pārstāvji.

Tipogrāfija „Dardedze” mūziķim dāvināja torti auto spoguļa formā, pajokojot par Laura mūžīgajām problēmām ar nozagtiem spoguļiem. Zīmīgi, ka šorīt, kāpjot automašīnā, dziedātājs ievēroja, ka spoguļu atkal nav. Šī jau ir piektā reize, kad auto paliek bez spoguļiem.

„Es skrienu” ir sestais Laura Reinika albums, kurā iekļautas tādas zināmas dziesmas kā "Pasakā" (duetā ar Aishu), "Es esmu tev dzīslās" (duetā ar māsu Rūtu), "Nebeidzamais stāsts" un, protams, šābrīža populārākais hits "Es skrienu", kas nu jau ierakstīts sešās valodās. Pats Lauris stāsta, ka pēc igauņu versijas ierakstīšanas sācies tā saucamais "sniega bumbas" efekts un dziesmu savas valsts valodā vēlējās pasūtīt arī citas valstis. Šobrīd par dziesmu ieinteresējusies pat Japāna.

Sākot ar 8.oktobri Reiniks dosies koncerttūrē pa Latvijas pilsētām, prezentējot savu jauno koncertprogrammu.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš