"Dziedošo ģimeņu" finālā neiekļūst Krūmiņu ģimene
2010. gada 22. novembris, 00:04

"Dziedošo ģimeņu" finālā neiekļūst Krūmiņu ģimene

Jauns.lv

LNT šova "Dziedošās ģimenes" priekšpēdējā raidījumā noskaidrojās tās trīs ģimenes, kas piedalīsies šova finālā un cīnīsies par galveno balvu - 5000 eiro, un titulu "Latvijas dziedošākā ģimene".

Līdz pusfinālam visa šova laikā žūrijas un skatītāju kopvērtējumā bija nonākušas četras ģimenes - Uškānu ģimene no Daugavpils,  Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes un Krūmiņu ģimene no Alūksnes. Tāpat kā pagājušajā reizē, arī šajā raidījumā dalībnieki bija sagatavojuši divus priekšnesumus - vienu jau redzētu un dzirdētu, bet otru pavisam jaunu dziesmu.

Žūrijas pienākumus kā allaž veica LNT labestības projektu „Eņģeļi pār Latviju“  un „Labestības diena“ vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Žūrijas kopvērtējums ģimenēm pēc abiem priekšnesumiem bija sekojošs:

Uškānu ģiemene - 62 punkti;

Krūmiņu ģimene - 61punkts;

Zaļkalniņu ģimene - 59 punkti;

Ņikonovu ģimene - 58 punkti.

Pēdējo vārdu tomēr teica skatītāji, kuri lēma, ka finālā iekļūst trīs ģimenes - Uškāni, Zaļkalniņi un Ņikonovi. Diemžēl Krūmiņiem, kuri "Dziedošajās ģimenēs" pavadīja 14 nedēļas, šovs bija jāpamet.

Jau nākamnedēļ - 28.novembrī, noskaidrosies, kura ģimene iegūs Latvijas dziedošākās ģimenes titulu.

Kasjauns.lv/ foto: Mārtiņš Purviņš