Andras Strauss sirds pieder grieķim
Slavenības

Andras Strauss sirds pieder grieķim

Jauns.lv

TV šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas atraktīvā un allaž smaidīgā dalībniece Andra Strauss (45) jau divus gadus ir kopā ar grieķu izcelsmes uzņēmēju Antonio Voudouri (55).

Andras Strauss sirds pieder grieķim...

Andra un viņas mīļotais vīrietis Antonio romantiskā gaisotnē.
Andra un viņas mīļotais vīrietis Antonio romantiskā gaisotnē.

Vilcinās pieņemt bildinājumu

Izskatīgās latvietes sirdi grieķim esot izdevies iekarot visai ātri, tomēr ar kopdzīvi un precībām pāris nesteidzoties. Andra gan neslēpj, ka mīļotais viņu jau bildinājis. „Tieši es nevēlos steigties ar precēšanos. Tā kā man aiz muguras jau ir viena laulības pieredze un tagad esmu šķīrusies, vēlos, lai ar to cilvēku, ar kuru vēlreiz būšu gatava precēties, es tiešām varētu būt kopā līdz mūža beigām. Uzskatu, ka pagaidām nevajag nekur skriet — gribu šo cilvēku iepazīt tuvāk un saprast, vai tiešām vēlēšos ar viņu kopā novecot vai arī tā ir tāda patikšana uz īsu laika posmu,” spriež Strauss, kurai no iepriekšējās laulības ar pazīstamo uzņēmēju Aigaru Strausu ir trīs meitas.

Vecākā meita (21) pošas studijām Amerikā, astoņpadsmit gadu vecā atvase šovasar beigs vidusskolu, savukārt pastarītei esot jau 15 gadu. „Vairāk bērnu gan vairs neplānoju. Šis man ir laiks, kad varu baudīt dzīvi pati. Mazi bērniņi gan man ļoti patīk, tāpēc noteikti gaidīšu mazbērnus,” smaida Andra. Arī viņas draugam Antonio esot pieaudzis dēls no iepriekšējām attiecībām. 25 gadus vecais jauneklis, kurš šogad Atēnās pabeigs augstskolu, jau pāris reižu esot arī ciemojies pie tēva Rīgā.

Arī Andra vairākkārt pabijusi sava drauga dzimtenē. Abi kopā apceļojuši teju visu Grieķiju. Tāpat kā Antonio, arī Andrai nav paticis Atēnās, taču viņa ar lielu sajūsmu atceras viesošanos Santorīnī. Pilsētiņa, kas atrodas uz salas un kur ēkas uz vulkāna iežiem saceltas kā uz pakāpieniem, pēc Andras domām, esot īsta paradīze zemes virsū. „Grieķija patiešām ir ārkārtīgi skaista zeme,” viņa jūsmo.

Andra un viņas mīļotais vīrietis Antonio romantiskā gaisotnē.

Andras Strauss sirds pieder grieķim

Izpilda vēlēšanās, pirms tās vēl izdomātas

Andrai un Antonio ļoti patīkot kopā ceļot, taču lielākais kopīgais vaļasprieks viennozīmīgi esot ēst gatavošana. „Vēl nesen katru vakaru gatavojām kopā vakariņas, tomēr pašlaik esam mazliet piebremzējuši un ēst taisām vien nedēļas nogalēs. Tam ir savs iemesls — abi secinājām, ka, viens otru lutinot ar garšīgiem ēdieniem, abi esam pieņēmušies svarā par vairākiem kilogramiem,” smejas Andra.

Vaicāta, kā izpaužas Andras un viņas drauga mentalitātes atšķirības, viņa atklāj: „Negribu apvainot latviešu vīriešus, bet tik ļoti kā Antonio mani iepriekš neviens latvietis nebija aplidojis. Nekad neviens man nebija tik ļoti licis justies kā sievietei. Antonio burtiski skrien manām domām pa priekšu — es vēl nepagūstu ievēlēties, kad viņš jau manu vēlēšanos ir izpildījis.”

Andra arī augstu vērtē to, ka grieķu vīrieši ir ļoti atbildīgi pret attiecībām un ģimeni. „Ja sievietei ir attiecības ar grieķi, viņai ne par ko vairs nav jāuztraucas — vīrietis ģimenē gādā par visu. Kad Grieķijā sākās krīze un samazinājās algas, Antonio bija šokēts, jo vīri vairs nevarēšot uzturēt ģimenes un arī sievietēm būšot jāstrādā. Tā, lūk, esot krīze! Grieķijā ir pavisam normāla situācija — ja izjūk ģimene, vīrietis arī pēc šķiršanās bez pretenzijām uztur gan bijušo sievu, gan kopīgos bērnus. Un tie nav vis nieka 60 lati mēnesī kā pie mums, ko daži labi atmet alimentos, — tie patiešām ir pieklājīgi līdzekļi. Tomēr Latvijā situācija diez vai tik drīz mainīsies. Kamēr valdībā būs gods ar mīļākajām iet uz prezidentu inaugurācijām, tikmēr viss paliks tāpat kā līdz šim. Piemēru tauta taču skatās no valdības,” nopūšas Anda Strauss, kura gan jūtas lutināta.

Inta Mengiša, Foto: Mārtiņš Purviņš