Candy izšķīrusies no drauga
Slavenības

Candy izšķīrusies no drauga

Jauns.lv

Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (25) pametusi savu līdzšinējo puisi – bijušo modeli Kārli Venckoviču. Abi satuvinājās aptuveni pirms pus gada.

Candy izšķīrusies no drauga...

­

Attiecību sākumposmā Candy labprāt ballējās kopā ar izskatīgo puisi Kārli, taču vēlāk viņa vēlējās citu attiecību kvalitāti, kam bijušais modelis diemžēl nebija gatavs.
Attiecību sākumposmā Candy labprāt ballējās kopā ar izskatīgo puisi Kārli, taču vēlāk viņa vēlējās citu attiecību kvalitāti, kam bijušais modelis diemžēl nebija gatavs.

Kaut gan vēl nesen mūziķe atzinās, ka Kārlis ir cilvēks, ar kuru viņa vēlētos kopīgus bērnus, nu Candy atkal ir brīvas sievietes statusā. Dziedātājas attiecības ar dzīvesbiedru sašķobījušās jau laikā, kad viņa piedalījās TV šovā Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas, kur uzstājās duetā ar mācītāju Mārtiņu Burki-Burkevicu. Aptuveni pirms mēneša viņa pametusi abu kopīgo mājvietu Rīgas centrā un kopā ar piecgadīgo dēlu Sebsastianu Matiasu pārcēlusies uz dzīvi Pārdaugavā, atvadoties no drauga uz visiem laikiem. Taču šarmantais mācītājs neesot par iemeslu Candy attiecību krīzei ar viņas otro pusīti – mūziķe pati sapratusi, ka izredzētais tomēr nav nobriedis nopietnām attiecībām un ģimenes dzīvei. Beidzamajā laikā viens no biežākajiem nesaskaņu iemesliem esot bijis tas, ka Kārlis, kurš savulaik strādājis par modeli, maizes pelnīšanu atstājis uz draudzenes pleciem, taču pats algotu darbu meklēt nesteidzies. Tā vietā izskatīgais puisis devis priekšroku izklaidīgam dzīvesveidam un ballītēm. Paziņas mēļo, ka puisis arī aizrāvies ar aizliegtām apreibinošām lietām. Kā novēroja Kas Jauns, pēc šķiršanās no Candy, viņas bijušais draugs aizvien ir biežs viesis Vecrīgas naktsklubos. Nu viņš tusējas kopā ar princešu šova dalībniecēm māsām Diānu un Simonu Kubasovām.

„Jā, tā ir taisnība. Nu jau kādu laiku esmu no attiecībām brīva sieviete,” šķiršanās faktu Kas Jauns apstiprina Candy. Plašāk par šķiršanās iemesliem viņa pati gan stāstīt nevēlas. Dziedātāja atzīst, ka tagad viņa nopietni pievērsusies skatuves karjerai. „Atkal piedalos muzikālā projektā, ko veido tie paši vācu producenti, ar kuriem sadarbojos pērn. Šoreiz tas ir muzikāls šovs, kurā apvienota dziedāšana un balets. Šajā ceļojošajā šovā, kas jau izskanējis Ukrainā un Zviedrijā, bet līdz pat janvāra vidum norisināsies Somijā, es izpildu astoņas dziesmas. Kopumā koncerttūrē paredzēti 69 šovi,” atklāj skanīgās balss īpašniece. Arī nākamais gads Candy solās būt muzikāliem notikumiem bagāts – viņa piedalīsies gan Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē, gan uzstāsies Muzikālās bankas 2010 apbalvošanas ceremonijā, gan dziedās arī Mūzikas ierakstu gada balvas pasākumā. Protams, taps arī jaunas dziesmas, un, iespējams, neizpaliks arī solītā koncertēšana pa Latviju kopā ar šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas dalībniekiem.

Starp citu, aptuveni pirms gada, Candy dzīvē bija ļoti līdzīgs „scenārijs”. Arī toreiz laiks, kad norisinājās koncerti ārpus Latvijas, bija liktenīgs dziedātājas attiecībām ar viņas tā laika mīlestību – volejbolistu Jāni Pēdu. Šajā gadījumā gan puisis nebija nogrēkojies – attiecības vienkārši neizturēja laika un attāluma pārbaudījumu.

Dullā Candy ar tetovējumiem

Kasjauns.lv, Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva


­