Indieši pārsteigti par Binnijas „izvirtību”
Slavenības
2011. gada 8. janvāris, 06:01

Indieši pārsteigti par Binnijas „izvirtību”

Jauns.lv

Režisora Dž.Dž.Džilindžera bijusī sieva un skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga ceļojuma laikā Indijā vietējos pārsteigusi ar šķietamu piedauzību un izvirtību.

Iespēja doties uz Indiju Binnijai bijusi liels pārsteigums. „Kad piezvanīja Igors Linga un prasīja, vai vēlos ar viņu aizbraukt uz Indiju, domāju, ka viņš salasījies žurnālus,” atzīst izskatīgā blondīne, likdama saprast, ka piedāvājums nācis laikā, kad sabiedrībā sāka mēļot par Džilindžera jaunajām attiecībām ar aktrisi Elīnu Dzelmi un Binnijas pamestību. Kā izrādījies, Lingas aicinājums nozīmējis pievienoties TV3 jaunā raidījuma „Zvaigznes ceļo” komandai, ko Binnija ar prieku pieņēmusi.

Raidījumi no 8. janvāra sestdienās pulksten 10.30 būs skatāmi TV3. To laikā skatītāji iepazīs eksotiskas valstis Latvijā populāru cilvēku acīm. „Zvaigznes ceļo” aizvedīs uz Šrilanku, Maurīciju, Islandi un tālo Indiju. Šīs zemes attiecīgi apmeklēs Andris Ērglis, Liene Šomase, Andris Kivičs un Binnija Ārberga. Producenti atklāj, ka tiek domāts arī par jauniem ceļojumiem.

Jaunā raidījuma prezentācijā, kas ceturtdien notika klubā „Dstyle”, Binnija neslēpa nedz sajūsmu par ceļojumu, nedz priekšstatus, kādus radījusi vietējo indiešu acīs. „Biju sajūsmā par mums ieradīto fantastisko viesnīciņu, kurā viss bija no 18. gadsimta, izņemot gultas veļu. Taču, kad pienāca nakts, sapratu, ka man ir tik bail, ka nespēšu istabā gulēt viena pati. Tāpēc piezvanīju puišiem uz viņu numuriņu un palūdzu, lai kāds atnāk pārgulēt pie manis,” atceras Binnija, uzsverot, ka viņas istabiņā bijušas divas atsevišķas gultas, kurām pa vidu atradies skapītis. Tautieši, būdami džentlmeņi, glābuši Binniju, par ko ceļojuma dalībniece prezentācijas laikā atvainojās arī projekta kolēģu sievām. Tiesa, vietējais gids, katru rītu ieraugot Binniju no istabiņas iznākam ar citu vīrieti – te ar Lingu, te operatoru Andri – izskatījies nepatīkami pārsteigts un pat šokēts. „Droši vien viņš domāja, ka esmu lielākā izvirtule, kāda var būt,” smej Binnija.

Par to, kā zvaigznēm gāja, skatieties raidījumā!

Vita Zvaigznīte, Foto: Dina Ikauniece