Markus Riva spēj pievilkties desmit reizes
Slavenības
2011. gada 7. februāris, 06:54

Markus Riva spēj pievilkties desmit reizes

Jauns.lv

Nedēļas nogalē vingrošanas festivāla visai ģimenei ietvaros tirdzniecības centrā „Spice” norisinājās mini čempionāts, kurā ielu vingrotāji mērojās spēkiem cīņā par spicākā vingrotāja titulu. Trikus pie stieņa pat rādīja Markus Riva!

­

Arī pēc uzvaras LNT šovā „Latvijas zelta talanti” ielu vingrotāji turpina aktīvi reklamēt sportisku un veselīgu dzīvesveidu. Šoreiz tirdzniecības centrā „Spice” muskuļotie puiši savā starpā sacentās par spicākā vingrotāja titulu. Atraktīvos ielu vingrotājus vērtēja īpaša žūrija – TV seja Anna Rozīte, šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis, dziedātāji Andris Kivičs un Markus Riva. Žūrijas pārstāvji Markus Riva un Vadims Vasiļevskis pēc tam, kad bija noteikuši spicāko ielu vingrotāju, paši ķērās klāt pie ielu vingrotāju metāla stieņa un rādīja ko nu prot. Piemēram, Markus Riva spēja pievilkties desmit reizes.

Andris Kivičs pēc ielu vingrotāju mini čempionāta sarunā ar kasjauns.lv teica, ka viņam, redzot ko var paveikt kāds ielu vingrotājs, aizrāvusies pat elpa. „Esmu šokā, ka zēni, ignorējot jebkādus anatomijas likumus, spēj izgriezt elkoņa locītavu. Nesaprotu, kā tas ir iespējams? Nobalsojām par to zēnu, kurš rādīja vislielākos trikus un visus saviļņoja,” pārsteigts par redzēto ir Kivičs, kurš pat spēj pievilkties pie stieņa 15 reizes. Šoreiz gan Andris atturējās no sportiskām aktivitātēm, atklājot, ka SEB „Muzikālajā bankā” Ventspilī viņam plīsusi riba, kā rezultātā, tagad dziedātājam jābūt uzmanīgam.

Arī šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis kasjauns.lv atzina, ka ielu vingrotāji fiziski ir ļoti spēcīgi puiši. „Domāju, ne kurš katrs to varētu izdarīt. Pievilkšanās ir viens, bet visi tie pagriezieni un apgriešanās... Tas ir speciāli jāmācās, lai neizsprūk rokas un neapdauzītu degunu,” skaidro Vasiļevskis, kurš pats pie stieņa parādīja ielu vingrotāju cienīgus trikus. „Tā kā eju uz vingrošanas zāli Olimpiskajā centrā, kur pavingroju uz stieņiem, gan palēkāju pa batutu, tad arī man kaut kas sanāk. Pāris reizes esmu pabijis arī pie ielu vingrotājiem,” bilst šķēpmetējs.

Savukārt ielu vingrotājs un dziedātājs Kaspars Zlidnis pastāstīja, ka ielu vingrošanas mini čempionāta uzvarētājs Aleksandrs pārsteidza visus ar to, ko neviens cits dalībnieks nerādīja. „Viņš piesaitējās ar kājām pie vingrošanas stieņa un grieza „saules”. Tas ir diezgan bīstami un vienā brīdī gribējās jau teikt - apstājies un nedari to. Uzsveru, ka tas ir bīstami, un lūdzu jauniešus to mājās neatkārtot, ja iepriekš neesat konsultējušies ar profesionāliem ielu vingrotājiem, jo citādi tas var novest pie traumām un lūzumiem,” brīdina Zlidnis un norāda, ka ielu vingrotāju kustība kļūst aizvien populārāka.

Santa Sergejeva/Foto: Dina Ikauniece

­