Eirovīzijas pusfinālā pārliecinoši uzvar Reiniks un „Musiqq”
Slavenības
2011. gada 12. februāris, 22:50

Eirovīzijas pusfinālā pārliecinoši uzvar Reiniks un „Musiqq”

Jauns.lv

Sestdien izskanēja "Eirovīzija 2011" nacionālās atlases otrais pusfināls, kurā ceļazīmi uz finālu ieguva nākamās piecas dziesmas. Ar lielu balsu pārsvaru skatītāji finālam izvirzīja Lauri Reiniku un grupu „Musiqq”.

­

Skatītāju balsojums finālā izvirzījis dziesmas „Banjo Laura” (Lauris Reiniks), “Angel In Disguise” („Musiqq”) un „Summer Night” (“The Secretz”), bet žūrija savas simpātijas piešķīra dziesmai „Upside Down” („Triānas parks”) un “Live On” (Oksana Ļepska).

Pusfināla koncertu tiešraidē no Latvijas Televīzijas studijas vadīja Uģis Joksts, Valters Frīdenbergs un dziedātāja Karīna Tropa.

Nacionālās atlases fināls notiks 26. februārī Ventspils teātra namā „Jūras vārti”, un šīs dziesmas pievienosies tām piecām, kas finālā iekļuva pagājušajā sestdienā – “Hop” (“Blitze”), “You Are” (“Pieneņu vīns”), “Don’t Stop The Dance” (Evija Sloka), “Let It Be Me” (Jānis Stībelis) un “Daylight” (“D-family”).

Bet tuvākais notikums, kas gaida Eirovīzijas skatītājus, būs nākamsestdien, 19. februārī pulksten 21.20, kad LTV1 tiešraidē izaicinājuma kārtā tiksies tās 10 dziesmas, kas līdz šim nav kvalificējušās finālam. Otra iespēja iekļūt finālā tiks dota divām dziesmām, no kurām vienu noteiks televīzijas skatītāju balsojums, bet otru - žūrija.

Ieva Valtere / Foto: publicitātes

 ­