Signes Valteres modes šovs pulcē slavenības
Slavenības
2011. gada 21. marts, 10:50

Signes Valteres modes šovs pulcē slavenības

Jauns.lv

Noslēdzoties modes šovam „Riga Fashion Mood”, kas trīs dienu garumā norisinājās tirdzniecības centrā „Sky & More”, šā pavasara modes tendences kā modeļi izrādīja arī populāri mūziķi.

­

Pašmāju modes mākslinieku jaunāko tērpu parādes pulcēja simtiem apmeklētāju trīs dienu garumā. Savas apģērbu kolekcijas „Riga Fashion Mood” ietvaros izrādīja visi vadošie un jaunie Latvijas modes dizaineri, tostarp Baiba Ripa, Artis Štamgūts, Anna Led, Keita un citi. Iepazīties ar mākslinieku veikumu un jaunākajām modes tendencēm tirdzniecības centrā „Sky & More” bija iespējams ne tikai izmeklētiem viesiem, bet gan ikvienam modes interesentam. Protams, arī šoreiz apmeklētāju vidū bija daudz sabiedrībā pazīstamu personu.

Tiesa, daudziem „Riga Fashion Mood” viesiem dziļi vilties lika modes mākslinieks Dāvids, īstajā vārdā Romāns Andrejevs, kurš aizliedza fotogrāfiem bildēt viņa sievu Antru, kas pēc darba esot nogurusi. Piedevām par jaunāko kolekciju izreklamētajā tērpu parādē modeļi defilēja tērpos, kas tapuši vairākus gadus atpakaļ. Nav noslēpums, ka aptuveni pirms pāris gadiem, uzsākot biznesu Ķīnā, Dāvids šīs pašas līnijas apģērbu par simbolisku samaksu pat andelēja saviem klientiem un paziņām. Tā kā preses konferencē Dāvids pamanīja kādu žurnālisti, kas reiz atļāvusies par viņu rakstīt neglaimojošu publikāciju, dizaineris sadusmojās un ieinteresētos preses pārstāvjus atstāja, tā arī nepaskaidrodams, kamdēļ publikai vēlējies atrādīt tieši šos tērpus.

Tikām modes pazinēji Latvijas Modes palātas rīkotajā pasākumā jo īpaši priecājās par dizaineres Baibas Ripas, kā arī modes mākslinieka Arta Štamgūta kolekcijām. Bet izklaidējošā un pozitīvā gaisotnē „Riga Fashion Mood” šovs noslēdzās sestdien ar stilistes Signes Valteres veidoto modes skati. Ar tirdzniecības centra „Sky & More” veikalos pieejamajiem stilīgākajiem tērpiem Valteres izvēlētajās komplektācijās uz mēles modeļu starpā defilēja tādi pazīstami ļaudis kā dziedātāji Jānis Stībelis un Markus Riva, princešu šova zvaigzne Sanita Kubliņa, populāru sportistu sievas, dziedātāja Elli U, „Misters Latvija 2009” titula īpašnieks Jānis Verners un citi.

Kasjauns.lv/Foto: Dmitrijs Kijonoks

­