Populārs aktieris lidmašīnā kūpina cigaretes vienu pēc otras. FOTO
Lai gan aviolīniju „Air Canada” noteikumos strikti norādīts, ka lidmašīnā „kategoriski aizliegts smēķēt jebkāda veida cigaretes”, pārlidojuma laikā no Monreālas uz Losandželosu aktieris Deniss Kveids smēķēja elektroniskās cigaretes bez apstājas. Neviena stjuarte neko neaizrādīja...
Slavenības
2016. gada 30. jūlijs, 05:34

Populārs aktieris lidmašīnā kūpina cigaretes vienu pēc otras. FOTO

Jauns.lv

Smēķēt lidmašīnā ir aizliegts praktiski visos reisos, taču aktieris Deniss Kveids sešu stundu garā pārlidojuma laikā no Monreālas Kanādā uz Losandželosu, ASV smēķēja vienu cigareti pēc otras.

Sešu stundu garā lidojuma laikā aktieris Deniss Kveids smēķēja elektroniskās cigaretes. Turklāt bez apstājas, vienu pēc otras. Savādi, ka neviens no stjuartiem neliedza aktierim to darīt, kaut aviolīniju „Air Canada” noteikumos teikts, ka lidmašīnā kategoriski aizliegts smēķēt „jebkāda veida cigaretes”.

Arī „Air Canada” mājaslapā sīki un smalki izskaidrots: lai arī elektroniskās cigaretes pieskaitītas elektroierīcēm un tās drīkst ņemt līdzi rokas bagāžā, esot avio lainerī lietot šīs cigaretes kategoriski aizliets. Lai neradītu neērtības citiem pasažieriem un nemaldinātu nikotīna smēķētājus, ka šajā lidojumā atļauts smēķēt. „Air Canada” arīdzan norādījuši, ka lidmašīnās ir ārkārtīgi jūtīgi dūmu detektori, kurus iedarbināt spētu pat elektroniskās cigaretes.

Savādi tik, ka nekas no augšminētā neskāra Denisu Kveidu.

 

Parasto cigarešu smēķēšanu Deniss Kveids atmeta 2008. gadā. Viņš to izdarīja jaunāko bērnu dēļ. Aktieris ir labāk pazīstams kā aktrises Megas Raienas bijušais vīrs. Šajā laulībā nāca pāra kopīgais dēls Džeks Henrijs, kuram šobrīd ir 24 gadu. 12 gadus Kveids ir precējies ar trešo sievu, nekustamo īpašumu aģenti Kimberliju (43). Viņi ir vecāki astoņus gadus vecajiem dvīņiem Zojai Greisai un Tomasam Būnam.

Denisa Kveida un Kimberlijas attiecībās šobrīd iestājusies krīze. Pāris jau trešo reizi iesniedzis tiesā šķiršanās dokumentus. Vai šajā reizē prāva noslēgsies ar šķiršanos? Abas iepriekšējās reizes pāris prasību atsauca.

„Pēc rūpīgas apdomāšanas, mēs ar Kimberliju esam nolēmuši izbeigt 12 gadus ilgušo laulību,” 62 gadus vecais aktieris izteicās pirms mēneša. „Šis lēmums pieņemts draudzīgi, izjūtos visdziļāko cieņu vienam pret otru. Mēs aizvien paliksim labi draugi un gādīgi partneri mūsu bērnu audzināšanā.”

Kimberlija Kveida (dzimusi Bafingtone) pirmo reizi laulības šķiršanu pieprasīja 2012. gada martā, pamatojot lēmumu ar to, ka „laulība kļuvusi nepanesama nesaskaņu un personības konfliktu dēļ.”

Mēnesi vēlāk Kimberlija prasību atsauca, taču tā paša gada novembrī Kveids pats iesniedza šķiršanās prasību, ko arī pēc neilga laika atsauca.

Deniss Kveids norāda, ka trešajā reizē šķiršanās iniciatore bijusi Kimberlija, tāpat kā pirmo reizi. Taču viņš arīdzan piebilst, ka tas bijis abpusējs lēmums.

Kimberlija ir aktiera trešā sieva. Deniss Kveids pirmo reizi apprecējās 1978. gadā un ar aktrisi P.J. Solesu laulībā nodzīvoja līdz 1983. gadam. Ar romantisko komēdiju aktrisi Megu Raienu viņš bija precējies laika posmā no 1991. gada līdz 2001. gadam.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press