Holivudas seksīgākās vecmeitas
Slavenības
2011. gada 7. jūnijs, 07:14

Holivudas seksīgākās vecmeitas

Jauns.lv

Viņas ierindojas pasaules iekārojamāko sieviešu topos. Talantīgas, skaistas un joprojām neprecētas. Šarmantās vecmeitas stāsta par attiecībām, mīlestību un dalās pārdomās par bērniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņām ir augsta pašapziņa, viņas jūtas samērā pašpietiekamas, labprāt velta laiku sev un bauda neatkarīgas brīvas sievietes statusu. Nē, viņas nav feministes, kas nevienu līdzās nevēlas. Arī šīs dāmas alkst būt mīlētas un lolotas. Sapņo par Īsto un Vienīgo, laimīgu ģimeni un bērniem. Viņas aizvien izskatās superseksīgi un iekārojami.

Iemīlas nepareizajos

Dženiferai Anistonei ir 42 gadi, bet augums bikini peldkostīmā izskatās labāk nekā dažai divdesmitgadniecei. Aktrise aizvien ierindojas pasaules seksīgāko sieviešu topu virsotnēs, un par viņu teic, ka ar gadiem Anistone izskatās aizvien lieliskāk. Mazliet neierasti, bet fakts.

Piecus gadus Anistone bija precējusies ar aktieri Bredu Pitu, vienojušas romantiskas attiecības ar komiķi Vinsu Vonu, mūziķi Džonu Meijeru, aktieri Bredliju Kūperu un TV seriāla Cougar Town zvaigzni Džošu Hopkinsu. Par Dženiferu bieži teic, ka viņai neveicas mīlestībā, jo visu iepriekš minēto šķiršanos iniciatori bijuši viņas draugi. Dženifera pati gan neuzskata, ka viņa būtu jāžēlo. „Man — tieši pretēji — ir sajūta, ka ir neticami veicies mīlestībā,” viņa reiz izteicās Opras Vinfrijas sarunu šovā. Dženifera netur ļaunu prātu uz bijušajiem draugiem un spēj no sirds priecāties līdzi viņu panākumiem. Bijušajam vīram Bredam Pitam viņa neskaitāmās intervijās arī publiski vēlējusi veiksmi.

Psihologi uzskata, ka aktrise sev izvēlas nepiemērotus vīriešus. Viņi ieteic Anistonei izraudzīties mazāk slavenus draugus, pievērst uzmanību kādam producentam vai režisoram, kas ļautu viņai pašai spīdēt.

Vēlas laulāties tikai vienreiz mūžā

Nopietnākās attiecības aktrisi Vinonu Raideri (39) saistījušas ar aktieri Džoniju Depu. Pāris sāka satikties 1990. gadā, bija kopā trīs gadus un pat saderinājās. Vinonu savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar grupas Soul Asylum dziedātāju Deivu Pirneru, Bright Eyes solistu Konoru Oberstu un aktieri Metu Deimonu.

Šā gada sākumā Vinona atzina, ka tomēr gribētu kļūt par mammu. Lai gan nepilnu mēnesi pirms šīs atziņas viņa baiļojās, vai pēc mazuļa auklēšanas vairs spēs atgriezties kino apritē, tagad viņa ir pārliecināta: ja atklātu, ka ir māmiņas cerībās, kino karjeru pamestu. Aktrise uzskata, ka bērna audzināšana prasa lielu „darbu” un ģimene būtu prioritāte numur viens. „Domāju, ka vēlētos būt mamma uz pilnu slodzi,” prāto aktrise. „Esmu redzējusi brāļa un viņa sievas ģimenē, cik daudz rūpju prasa bērni. Tāpēc uzskatu, ka mazulis būtu mana prioritāte.”

Vinona aizvien nav precējusies, jo vēlas iziet pie vīra tikai vienu vienīgu reizi dzīvē. „Es ļoti ticu laulībai,” viņa norāda. „Es vēlos laulāties tikai vienreiz. Tas arī izskaidro, kāpēc nekad neesmu bijusi precēta. Mani vecāki ir kopā jau 40 gadu un aizvien jūtas bezgala iemīlējušies. Viņi man uzstādījuši ļoti augstu latiņu!”

Tagad, kad tuvojas četrdesmitā dzimšanas diena, Vinonu aizvien vairāk nodarbina domas par savas ģimenes dibināšanu. „Savādi, taču, kad man apritēja 38 gadi, es par to daudz neprātoju. Kad palika 39 — gads līdz četrdesmitajai jubilejai —, pārņēma sajūta, ka vairs nav argumentu, lai sev attaisnotos! Ja esi sieviete un vēlies bērnus, šis cipars rada būtisku spiedienu. Ir pēdējais brīdis!”

Diaza nevēlas bērnus?

Holivudas aktrise Kamerona Diaza (38), kuras bijušo draugu vidū bijuši tādi populāri vīrieši kā aktieris Mets Dilons, mūziķis un aktieris Džareds Leto un dziedātājs Džastins Timberleiks, ir pārliecināta, ka sievietēm bail skaļi atzīt, ka nevēlas bērnus, jo apkārtējā sabiedrība šādu viedokli nespēj akceptēt.

„Sievietēm ir bail no sabiedrības kritikas,” norāda Kamerona. „Taču, man šķiet, ka šie uzskati pamazām mainās. Man ir vairāk draudzeņu, kurām nav bērnu, nekā tādu, kurām tie ir. Ja godīgi — nav vajadzīgs aizvien vairāk bērnu. Planēta jau tā ir pārapdzīvota. Taču es nesaku, ka man nekad nebūs bērnu! Es nezinu, kas notiks rīt, parīt. Varbūt kādudien mani pārņems vēlme adoptēt duci bāreņu vai izvēlēšos laist pasaulē savējos un kļūt par nākamo astoņnīšu māti.”

Kamerona gan ar bērniem saprotas labi. Viņa ir tante brāļa bērniem, bet strikti norāda, ka to nevajadzētu salīdzināt. Būt par tanti un būt par mammu ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas! Aktrise arī labi satiek ar sava pašreizējā drauga — beisbolista Aleksa Rodrigesa — sešus gadus veco meitiņu Natašu, kad bērns pavada laiku kopā ar tēti.

Vecmodīga romantiķe

Amerikāņu aktrise

Drū Berimora

(36) bijusi precēta divas reizes — ar velsiešu bārmeni Džeremiju Tomasu (1994. gada 20. marts—28. aprīlis) un komiķi Tomu Grīnu (2001. gada 7. jūlijs—2002. gada 15. oktobris). Viņas mīļoto vidū bijuši grupas The Strokes bundzinieks Fabricio Moreti un aktieri Lūks Vilsons un Džastins Longs. Berimora aizvien sapņo laimīgi apprecēties un kļūt par māmiņu.

„Esmu daudz laika veltījusi mīlestībai, vēlmei to atrast un izprast,” norāda aktrise. „Dažus pēdējos gadus mana dzīve negriežas tikai ap romantiskām jūtām vien.” Drū atzīst, ka viņa vairs netic pasakai līdzīgiem stāstiem — „un viņi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam”. „Esmu sākusi ticēt laimīgām dienām,” atzīmē aktrise. „Man vissvarīgākais ir godīgums. Patiesība. Miers. Tas, ko nesīs rītdiena, nevienam nav zināms iepriekš. Ja esam pietiekami atvērti — noderīgu dzīvesskolu mums sniedz kā panākumi, tā neveiksmes.”

Drū pati sevi dēvē par vecmodīgu romantiķi. Viņu kaitina īsziņu sūtīšana, Twitter mikrobloga rakstīšana un apsēstība ar Facebook. Drū vēlas, lai viņu savaldzina, tiekoties dzīvē, nevis komunicējot virtuāli. Viņa grib saņemt ar roku rakstītas vēstules, pašdarinātas dāvaniņas un dzirdēt otra balsi. „Moderno tehnoloģiju laikmetā izklausās pat mazliet dīvaini, taču es vēlos saņemt telefona zvanu. Šodien jau visa plānošana notiek, apmainoties īsziņām un e–pasta sūtījumiem. Es to nevaru ciest!”

Drū dzīvē šobrīd ienākusi jauna mīlestība. Viņa sapņo apprecēt jauno draugu Vilu Kopelmanu un nodibināt ģimeni. Aktrise ir ļoti iemīlējusies. Viņas mīļotais ir Chanel ģenerāldirektora Ārija Kopelmana dēls.

Vēl nesen sapņoja par kuplu ģimeni

Dienvidafrikāņu izcelsmes aktrisi

Šarlīzi Teronu

(35) un īru aktieri Stjuartu Taunsendu uzskatīja par vienu no saskanīgākajiem pāriem Holivudā. Lai arī neprecējušies, abi kopā bija nodzīvojuši desmit gadu. Pērn viņi izšķīrās. Zinātāji norāda, ka viens no iemesliem bijusi Šarlīzes vēlme pēc ģimenes un bērniem.

Šā gada martā aktrise viesojusies Kongo. Baumo, ka vizītes īstais iemesls bijis adopcijas jautājums. „Šarlīze patiešām vēlas mainīt kāda šīs zemes bērna dzīvi,” norāda kāds, kurš uzdodas par aktrises paziņu. „Bērniņš šobrīd kļuvis par viņas prioritāti numur viens. Kino karjera paliks otrajā plānā, līdz Šarlīze piepildīs vēlmi kļūt par māmiņu. Tas viņai šobrīd ir pats svarīgākais.”

Vēl pirms pusotra gada Terona bija simtprocentīgi pārliecināta, ka viņai būs laimīga ģimene kopā ar Taunsendu, un vaļsirdīgi dalījās pārdomās arī intervijās. „Esmu laimīga par panākumiem kinokarjerā, bet tagad vēlētos kļūt par māmiņu,” viņa izteicās. „Zinu, ka gribētu lielu ģimeni un tas ir tikai laika jautājums. Zinu, ka esmu gatava šim solim, un zinu, ka Stjuarts ir tas vīrietis, ar kuru kopā vēlos to piepildīt.”

Darbā jūtas piepildīta, mājās vientuļa

Amerikāņu supermodelei Tairai Benksai (37) ir ļoti veiksmīga karjera. Viņa ar panākumiem vadījusi arī savu realitātes šovu, taču pati atzīst, ka panākumu dēļ cietusi privātā dzīve. „Es gāju uz darbu, un sievietes sarunu šovā uzticēja man savus lielākos noslēpumus,” atceras Taira. „Bet tad devos mājup, ieliku atslēgu durvju slēdzenē un... vairs neviena: ne draugu, ne vīra, ne bērnu. Darbā jūtos piepildīta, bet mājās tik iztukšota un vientuļa.”

Pirms vairākiem gadiem modele atklāja noslēpumu par lielākajām bailēm, uzsākot veidot attiecības. Ikdienā Taira ir pašpārliecināta sieviete, taču viņa ļoti baiļojas par saviem matiem. Benksai piemita teju paniskas bailes, lai neviens vīrietis neredzētu viņu bez parūkas vai mākslīgajām matu šķipsnām. Supermodelei bija sajūta, ka vīrieši ar viņu ir kopā izskata dēļ, kādu viņu redz televīzijā un uz žurnālu vākiem. Taira baiļojās: ja viņa pamostos blakus draugam bez skaistajiem matiem, vīrietis vairs nevēlētos ar viņu satikties.

Gerda Ansone/Foto: Bulls Press