Kas ir hercogienes Ketrīnas 10 labākie draugi
Kas ir hercogienes Ketrīnas draugi – tas ir viens no rūpīgāk glabātajiem noslēpumiem.
Slavenības
2016. gada 7. augusts, 06:14

Kas ir hercogienes Ketrīnas 10 labākie draugi

Jauns.lv

Ar ko gan kopā hercogiene Ketrīna pavada laiku, kad neskraida pakaļ bērniem princim Džordžam un princesei Šarlotei, nebauda mierīgu vakaru ar vīru princi Viljamu un netiekas ar savu ģimeni?

Hercogienes Ketrīnas dzīve norit sabiedrības acu priekšā. Viņa kā oficiāla karaļnama pārstāve apmeklē dažādus pasākumus un dodas publiskās vizītēs. Taču hercogienes dzīve nesastāv no sabiedriskajiem pienākumiem un mājas dzīves vien. Ketrīnai ir arī draugi, taču viņus hercogiene cenšas pasargāt no liekas publicitātes, saudzējot un respektējot viņu privātumu. Kas ir hercogienes Ketrīnas draugi – tas ir viens no rūpīgāk glabātajiem noslēpumiem.

Emīlija Žardēna-Patersone

Viņa ir viena no Ketrīnas labākajām draudzenēm, ja ne pati tuvākā. Abas dāmas kopā mācījās Marlboro koledžā. Savulaik, kad Viljams un Ketrīna attiecību sākumposmā piedzīvoja pirmos īsos šķiršanās periodus, tieši Emīlija sniedza Ketrīnai vislielāko atbalstu. Viņa centās iepriecināt nomākto draudzeni un veda atpūsties uz Ibicu. Tagad abas labākās draudzenes ir aizņemtas māmiņas, kuru ikdiena paiet mainot autiņbiksītes un auklējot mazuļus, kad tiem šķiļas zobiņi. Abām draudzenēm ir pa diviem bērniem katrai. Emīlija ir arī viena no prinča Džordža krustmātēm.

Piemīlīgā gaišmate ir interjera dizaina kompānijas vadītāja. Runā, ka Emīlija palīdzējusi Ketrīnai ar idejām un padomiem Kensingtonas pils renovācijas darbos.

Šī draudzība top vēl jo spēcīgāka, uzzinot, ka arī abu draudzeņu vīri ir pazīstami ilgus gadus. Emīlijas vīrs Deivids mācījās Ītonas koledžā, turpat kur Ketrīnas laulātais draugs princis Viljams.

Sofija Kārtere

Par Kembridžas hercogienes otru labāko draudzeni varētu dēvēt Sofiju Kārteri, kurai ir cieši saistīta ar Kembridžu ģimeni daudzu gadu garumā. Sofiju reiz vienoja romāns ar prinča Viljama labāko draugu Tomasu van Straubenziju. Sofijas brālis Roberts apprecēja Ketrīnas skolas laiku draudzeni Hannu Džilinghemu. Sofija vienmēr ir to cilvēku skaitā, kas aicināti atzīmēt Ketrīnas dzimšanas dienu. Sofija kopā ar Ketrīnu, Viljamu un abiem viņu bērniem šogad bija devusies slēpošanas brīvdienās. Viņa ir arī princeses Šarlotes krustmāte.

Džeimss un Lora Mīdi

Džeimss Mīds ir viens no senākajiem Viljama draugiem. 2007. gadā, kad princis un Ketrīna īslaicīgi pašķīrās, Džeimss bija manīts kopā ar Ketrīnu, kas apliecina, ka viņš ir uzticams draugs arī hercogienei. Džeimss un viņa sieva Lora dzīvo kaimiņos Viljama un Ketrīnas ģimenei Norfolkas grāfistē. Džeimss ir Šarlotes krusttēvs.

Hjū un Rouza van Katsemi

Viņu meita Greisa bija viena no līgavas māsām karaliskajās kāzās. Katsemu ģimene un viņu trīs bērni dzīvo netālu no Ketrīnas un Viljamam ģimenes. Hjū ir viens no četriem brāļiem van Katsemiem. Viņi ir prinča Čārlza koledžas laiku labākā drauga dēli. Viljama bērnība pagāja bieži rotaļājoties ar van Katsemu puikām. Ketrīna un Viljams ir labos draugos ar visiem četriem brāļiem un viņu ģimenēm. Princim Džordžam un princesei Šarlotei ir daudz jaunu rotaļu biedru.

Pipa Midltone

Viņa ir ne tikai Ketrīnas māsa, bet arī labākā draudzene. Māsas šķir tikai 20 mēnešu liela gadu starpība. Māsām ir līdzīgas intereses, līdzīga gaume apģērbu ziņā un kopīgi draugi. Viņas bija ļoti saderīgas istabas biedrenes, kad abas sāka dzīvot Londonā prom no vecākiem. Pipa aktīvi palīdzēja māsai plānot kāzas. Viņa ļoti labi satiek ar karalisko ģimeni. Abas māsas aizvien mīl brīvdienas pavadīt kopā. Pipa bieži apmeklē māsu viņas ārpus Londonas mājas.

Alise Avenela

Arī Alise ir viena no Ketrīnas Marlboro koledžas laiku draudzenēm un labi pazīstama ar lielāko daļu hercogienes tuvāko draugu. Skolas gados abas meitenes bija ne tikai klasesbiedrenes, viņas arī spēlēja vienā tenisa komandā. Alise arīdzan ir viena no prinča Viljama tīņa gadu draugiem, un ir mācījusies Edinburgas universitātē, turpat, kur hercogienes māsa Pipa. Princis Viljams un Ketrīna apmeklēja arī Alises un Džeralda Avenelu kāzas. Alises meita Rouza ir tikai gadu vecāka par princi Džordžu.

Rebeka Dīkone

Viņa ir Ketrīnas privātsekretāre. Tas ir viņas darba pienākums vienmēr būt līdzās hercogienei, taču abas dāmas arīdzan ir labas draudzenes. Karaliskā ģimene Rebeku iepazina, kad viņa uzsāka darbu prinča Harija dibinātajā labdarības fondā „Sentebale”. Drīz pēc tam viņa nonāca darbā Prinča Viljama un prinča Harija personīgajā ofisā. Pēc tam, kad Viljams un Ketrīna saderinājās, topošā hercogiene izvēlējās Rebeku par savu „labo roku”, un gadu gaitā kļuvušas vēl jo tuvākas.

Nataša Ārčere

Nataša ir vēl viena uzticama Ketrīnas draudzene. Oficiāli viņa ir hercogienes personīgā asistente. Viņa arīdzan ir hercogienei tuvākais cilvēks stila jautājumos. Nataša kopā ar Ketrīnu dodas tālajos braucienos. Līdzīgi kā Rebeka Dīkone, arī Nataša bija viens no pirmajiem cilvēkiem, kurš apmeklēja Ketrīnu slimnīcā pēc tam, kad viņa bija pasaulē laidusi princi Džordžu un princesi Šarloti.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press