1dienas
21stundas
43minūtes
43sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Zlidnis vada mīļotās sievietes Diānas modes skati
Slavenības

Zlidnis vada mīļotās sievietes Diānas modes skati

Jauns.lv

Pēc divu gadu pārtraukuma māksliniece Diāna Liepniece radījusi jaunu vasaras tērpu kolekciju brīvā laika pavadīšanai. Diānas dizaina projekta ”Shu shu...” modes skati vadīja viņas mīļotais vīrietis, dziedātājs Kaspars Zlidnis, kurš neslēpa, ka ir pamatīgi uztraucies.

Zlidnis vada mīļotās sievietes Diānas modes skati...
Dziedātājs Kaspars Zlidnis pēc mīļotās sievietes Diānas Liepnieces modes skates vairs nejūt satraukumu, jo viss ir izdevies kā iepriekš iecerēts.
Dziedātājs Kaspars Zlidnis pēc mīļotās sievietes Diānas Liepnieces modes skates vairs nejūt satraukumu, jo viss ir izdevies kā iepriekš iecerēts.

Diānas Liepnieces jaunā vasaras tērpu kolekcija

Tā kā Diāna Liepniece savulaik pielikusi roku “Hotel Garden Palace” telpu interjera izveidē, savu vasaras tērpu kolekciju viņa bija izplānojusi izrādīt tieši šīs viesnīcas pagalmā. Diemžēl šo ideju patraucēja lietus, tādēļ skate norisinājās „Secret Garden” kluba telpās. Neierasti modes skatēm, Diānas tērpus izrādīja ne tikai profesionālas modeles no modes dizainere Ginta Budes modeļu aģentūras, bet arī deju pasniedzējas Olgas Žitluhinas dejotājas. Skatē kā modele piedalījās arī Diānas četrgadīgā meitiņa Hēra.

Šajā modes skatē Diāna pārsteidza skatītājus ar trim kolekcijām, pavisam 30 tērpiem. Pirmā ir “shu shu… joke” jeb jubilāra komplekts. „Atļausimies būt tādi, kādi esam, bez maskām un sociālām lomām! Kolekcija „shu shu... joke” tapa kā no mozaīkas gabaliņiem, bezgala jautra un viegla, tālu prom no norūpētās garlaicības! Tā sniedz iespēju iztēloties sevi brīvus no sociālajām lomām, kurās ikdienā iejūtamies. Ko mēs darītu un vilktu sev par prieku? Iespējams tieši košas krāsas un jautrība ir tas, pēc kā mēs ilgojamies,” savu kolekciju raksturo Diāna.

Otrā daļa ir “Shu shu… linea”. „Šīs līnijas tērpi ir tāda kā maiga vīrišķā un sievišķā savienošana – viegla, gaisīga kleitiņa kļūst noslēpumaina, plecos uzmetot noslēgtu žaketi ar stāv krādziņu. Simboliski tā ir vīrieša gādība un mīlestība pret sievieti,” paskaidro tērpu māksliniece, kura par trešo kolekciju “Tautiskā 2011” teic: Šī kolekcija ir kā turpinājums iesāktajai apģērbu līnijai ar Latvju rakstiem, tautiskajām jostām un prievītēm, ko aizsāku pagājušā gada vasaras nogalē. Es ceru un plānoju šo līniju turpināt, katru gadu. Tas dod jaunu dvesmu pilnveidot savu versiju par moderno tautas tērpu.”