Elli U dzied elitārai britu publikai
Slavenības
2011. gada 30. jūnijs, 06:01

Elli U dzied elitārai britu publikai

Jauns.lv

Dziedātāja un Pirmā Baltijas muzikālā kanāla vīdžejmeitene Elli U jeb Elīna Usova (20) atgriezusies no Londonas, kur rūpējusies par muzikālo noskaņojumu, dziedot elitārai publikai ekskluzīvo automašīnu izstādē „Salon Privé”.

Ultramodernie spēkrati un automobiļi, kas izgatavoti vienā eksemplārā, šogad tika izstādīti Londonā, Temzas upes krasta ekskluzīvajā „Syon Park” teritorijā. Ekskluzīvo automašīnu parāde Londonā tradicionāli notiek jau vairākus gadus un šo elitāro pasākumu apmeklē britu sabiedrības elite, lai noskatītu savam autoparkam kādu jaunu automobiļa modeli vai neformālā gaisotnē pārrunātu biznesa darījumus, vai vienkārši labi pavadītu laiku.

Ekskluzīvajā pasākumā nav nemaz tik viegli iekļūt, jo ieeja izstādē paredzēta tikai slēgtā kluba „Prive” biedriem, kuri ir ļoti turīgi ļaudis. Taču vakarā izstādi var apmeklēt arī ikviens interesents. Tiesa gan, lai iekļūtu smalkajā pasākumā, jārēķinās ar iespaidīgu naudas summu, piemēram, lai klausītos mūziku, vērotu auto šovu un nobaudītu pāris vīna glāzes no „Pommery” kolekcijas, jāmaksā 5590 sterliņu mārciņas. Pasākuma organizatori ir pārliecināti, ka viesi nenožēlo, ka šķīrušies no šādas naudas summas, jo pasākums esot tā vērts. Izstādi „Salon Privé” apmeklējot arī populāri aktieri, sportisti un mūziķi, piemēram, britu dziedātājs Rods Stjuarts un grupas „Jamiroquai” dalībnieki.  

Šogad arī pašmāju dziedātājai Elli U radās izdevība nokļūt smalkajā pasākumā, kur vienā no četrām izstādes dienām viņa gādāja par pasākuma muzikālo noskaņojumu, dziedot izsmalcinātai britu publikai. Elīna smalkajiem viesiem uzstājās latviešu dizainera Mārtiņa Pūpola darinātajā kleitā, kurai pieskaņoja aksesuārus no „Yves Saint Laurent”.

Dziedātāja priecājas, ka pret viņu pasākuma organizatori izturējušies īpaši. Visas četras dienas, kamēr norisinājās izstāde, Elīnai pasākuma organizatori bija piešķīruši jaunāko S klases „Mercedes”, tādēļ līdzko viņa vēlējās kaut kur nokļūt, atlika vien piezvanīt šoferim un mašīna jau bija padota pie viesnīcas. Lai iepazītos ar pasākuma organizatoriem, viņa tika aicināta uz gardu maltīti „Syon House” īpašuma greznajos apartamentos, kur savulaik tika uzņemtas tādas filmas kā „Bridžitas Džounsas dienasgrāmata”, „Karaļa Džordža neprāts", „Emma” un „Gosforda parks”. Pēc savas spilgtās uzstāšanās elitārajai publikai Elīna jau saņēmusi ielūgumu un piedāvājumu muzicēt nākamā gada izstādē.

Visas pārējās izstādes dienas, kad Elīna nedziedāja, viņa izstādes pasākumus apmeklēja kā īpašā viešņa un varēja brīvi baudīt pasākuma atmosfēru, iepazīt elitāro publiku un apskatīt dārgos automobiļus. Dziedātāja pati kopš 18 gadu vecuma stūrē spēkratu, tādēļ sarunā ar portālu kasjauns.lv atzīst, ka ar lielu interesi apskatījusi ekskluzīvos autiņus. „Auto šovā varēja vērot unikālas un retas automobiļu markas. Apskatīju gan 1914. gada automašīnu modeļus, gan supermūsdienīgas amerikāņu sporta automašīnas, kuras ir vairākus miljonus dolāru vērtas. Secināju, ka lielākoties ekskluzīvie spēkrati ir ražoti pēc pasūtījuma. Vienkārši elpa aizrāvās, skatoties uz tik dārgu marku spēkratiem kā – „Aston Martin”, „Bentley”, „Bugatti”, „Ferrari”, „Lamborghini”, „Maserati”, „Maybach”, „Porsche”, „Rolls-Royce”, „Arash”, „GT Spano”, „Hennessey Performance”, „Jenson International” un „Noble”. Izstādē bija apskatāmas arī citas luksusa preces, piemēram, dārgi rokaspulksteņi un juvelierizstrādājumi kā „Vertu”, „Boodles” un „Audemars Piguet”,” redzēto atminas Elli U.

Elli U dziesmas „You and I” videoklips

Santa Sergejeva/Foto: No dziedātājas Elli U personiskā arhīva.