Sieviete Maskavā ziņo policijai, ka viņu izvarojis pokemons 
Par to, kurš pokemons pastrādājis šādu ļaunprātību, mediji klusē.
Trakā pasaule
2016. gada 11. augusts, 23:20

Sieviete Maskavā ziņo policijai, ka viņu izvarojis pokemons 

Jauns.lv

Kāda Maskavas iedzīvotāja sūdzējusies policijai par to, ka viņu izvarojis pokemons no slavenās spēlītes "Pokemon Go". Pokemons šo noziegumu pastrādājis sievietes dzīvesvietā viņas guļošā vīra klātbūtnē.

Krievijas mediji ziņo, ka iesniegums saņemts vienā no Maskavas policijas iecirkņiem. Sieviete esot ilgi spēlējusi spēli, pēc kā aizmigusi. 

Pamodusies, viņa konstatēja, ka pokemons ir uzrāpies sievietei virsū un veic "seksuāla rakstura darbības". 

Sieviete, konstatējot notiekošo, paķērusi telefonu un iegājusi spēlē, kur izrādījās, ka vārdā nenosauktais pokemons patiesi šobrīd ir dzīvoklī. 

Sievietes vīrs gan neuztvēra šīs sūdzības nopietni, tā vietā nosaucot viņu par slimu. Nesaņemot atbalsta plecu no sava vīra, cietusī devās uz policiju un pie zīlnieces. 

Zīlniece esot paskaidrojusi, ka pokemoni ir ienākuši cilvēku dzīvēs un sākuši "eksistēt smalkajās matērijās". Krievijas mediji ziņo, ka sieviete pēc notikušā vērsusies arī pie ārsta. Nav gan zināms, vai likumsargi pieņēma cietušās sūdzību. 

"Pokemon Go" ir jaunākā papildinātās realitātes versija populārajai videospēļu sērijai, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt "PokeStop" jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multeņu monstriņus un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem. 

Kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA/Scanpix 

Tēmas