Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Valerijs Meladze noguris no mīļākās greizsirdības
Slavenības

Valerijs Meladze noguris no mīļākās greizsirdības

Jauns.lv

Valērijs Meladze šķīrās no sievas, lai būtu kopā ar jaunākā dēla māti, grupas „VIA Gra” solisti Albinu Džanabajevu. Taču zinātāji stāsta, ka Krievijas dziedātājs jaunajās attiecībās īsti laimīgs nav mīļotās greizsirdības dēļ.

Valerijs Meladze noguris no mīļākās greizsirdības...
Sieviešu mīlulis Valērijs Meladze esot bildinājis mīļoto, tikai traucējot viņas greizsirdība.
Sieviešu mīlulis Valērijs Meladze esot bildinājis mīļoto, tikai traucējot viņas greizsirdība.

Visiem bija liels pārsteigums, kad kļuva zināms Valerija Meladzes romāns ar

grupas „VIA Gra” vienu no solistēm Albinu Džanabajevu. Nu gada laikā notikumi ir strauji mainījuši savus apgriezienus, un klajā nākušas dažādas abu privātās dzīves nianses.

Meladze 2008. gadā Maskavā ar meitām Arinu un Sofiju.
Meladze 2008. gadā Maskavā ar meitām Arinu un Sofiju.

Par zvaigžņotā dziedātāja attiecībām ar savu mīļāko Krievijas presei pastāstījusi bijusī grupas „VIA Gra” dalībniece „Mis Krievija 2006” Tatjana Kotova. Viņa grupu pametusi pagājušajā gadā, bet divu gadu laikā paspējusi kārtīgi iepazīt Meladzes un Džanabajevas romāna aizkulises.

Kotova stāsta, ka pāris reižu pamanījusi, ka starp abiem dzirkstījušas īstas naida dzirksteles, nevis mīlestības, kā par to rakstījusi prese. Viņa spriež, ka Valerijs vēlējies no mīļotās saņemt maigumu un glāstus, bet viņa spējusi dot tikai dusmas un naidu. Iespējams, tas bijis tāpēc, ka abi nav kopā dzīvojuši un tikušies samērā reti, bet Valerijs ar biežo koncertēšanu devis pamatu viņai būt greizsirdīgai. „Viņa ir ļoti greizsirdīga! To es zinu!” intervijā kādam krievu žurnālam apstiprina Tatjana. Viņa atcerējusies gadījumu, kad pie kopīgām biznesa pusdienām pasūdzējusies Valerijam par savām skatuves problēmām. Meladze tūlīt pat piedāvājis savu palīdzību. „Satiksimies kaut kad un visu mierīgi apspriedīsim,” piedāvāja Valerijs Meladze. „Es samulsu un pat nezināju, ko atbildēt. Tajā brīdī es pamanīju Albinas greizsirdīgo un naida pilno skatienu...” Kotova gan piekrīt, ka laikam arī būtu greizsirdīga, ja viņas klātbūtnē mīļotais koķetētu ar citu sievieti, pat ja tas nebūtu nopietni. Jāpiebilst, ka ar Meladzes mīļoto viņai nebija izveidojušās draudzīgas attiecības nesaderīgo raksturu dēļ. „„VIA Gra” meitenes satiekas koncertos, un ārpus tiem draudzīgas attiecības neveidojas,” atklāj Kotova. Viņa spriež, ka zvaigžņotā pāra problēma ir tā, ka Albina bija pieradusi pie sava īpašā statusa grupā un arī no Valerija gaidīja īpašu uzmanību, taču viņš negribēja izdabāt katrai vēlmei un ķert katru viņas skatienu. Kaut vai tāpēc, ka pats ir zvaigzne. Šis spiediens viņam nepatika. Vismaz tādi ir Tatjanas Kotovas novērojumi.

Brāļi Valērijs un Konstantīns Meladzes 2008. gadā Jūrmalā.
Brāļi Valērijs un Konstantīns Meladzes 2008. gadā Jūrmalā.

Kad 2009. gada rudenī presē viena pēc otras parādījās publikācijas par Meladzes  šķiršanos un žurnālos parādījās intervijas ar viņa sievu, Albina to esot ļoti pārdzīvojusi. „Ārēji viņa centās saglabāt mieru, bet sejā tomēr bija redzams, ka viņai ir smagi. Vienreiz pat es pamanīju viņas acīs asaras. Mani tas satrieca. Nekad nebiju domājusi, ka šī sieviete ir spējīga raudāt. Drīzāk jau novest līdz asarām citus...” pārliecināta ir Tatjana. Interesanti, ka pirmo reizi abus kopā viņa pamanījusi Jūrmalā. Viņiem bijušas pusdienas – tur bijuši gan mākslinieki, gan producenti. Džanabajeva atnākusi kopā ar Meladzi, taču abi izturējušies ļoti vēsi – nekādi skūpsti, apskāvieni vai kaislīgi skatieni, tomēr starp abiem bijusi īpaša aura, kāda piemīt tikai mīlniekiem.  Jau vēlāk koncertos viņa sapratusi, ka starp abiem ir stipras jūtas, un šķiet, ka Albina pārdzīvojusi, ka šīs jūtas ir jāslēpj. Kā gan savādāk, ja Valerijs tajā laikā vēl bija „laimīgi” precējies. Starp citu, Kotova ir pārliecināta, ka tieši ar Albinas parādīšanos grupā sākusies spēcīga solistu kadru maiņa. Viņa nav varējusi ne ar vienu sadzīvot, jo pārdzīvojusi, ka viņai jau ir 31 gads, bet pārējās ir daudz jaunākas... Šīs dusmas viņa izgāzusi uz visiem, kas pagadījās ceļā. „Viņa ir stūrgalvīga un karstasinīga – pēc horoskopa Auns,” raksturo Tatjana. Meladze Albinai esot ļoti svarīgs. Ja abi sastrīdējušies, tas uzreiz manāms viņas dvēseles stāvoklī, bijusi ļoti nervoza un varējusi sadusmoties par mazāko sīkumu. „Albina jau tā ir neparedzama, bet tādās reizēs kļuva pavisam neciešama.”

Ar brāli Konstantīnu pērn Igora Krutoja dzimšanas dienas ballītē Jūrmalā.
Ar brāli Konstantīnu pērn Igora Krutoja dzimšanas dienas ballītē Jūrmalā.

Albina Džanabajeva dzimusi Volgogradā, pabeigusi mūzikas skolā klavierklasi, dziedājusi skolas korī. 17 gadu vecumā viņa atbraukusi uz Maskavu un sākusi studēt mūziku. Mācību laikā viņa izmantoja savus dabas dotumus un filmējās reklāmās, kā arī piedalījās dažādos teātru pulciņos. Trīs mēnešus viņa nostrādājusi Korejā, dziedājusi mūziklā „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, turklāt darīja to korejiešu valodā, bet pēc tam negaidīti lauza līgumu, jo iepazinās ar Valeriju Meladzi un kļuva par viņa bekvokālisti. Pēc diviem gadiem – 2004. gadā – viņa dzemdēja dēlu Kostju. Šis fakts arī bija no teicošais, lai visi saprastu, ka tas ir Valerija dēls. Proti, viņi ar brāli savulaik bija vienojušies, ka abi savus dēlus sauks brāļa vārdā – Valerijs dēlu sauks par Kostju, bet Kostja par Valeriju. Kā jau visas mammas, Albina savu dēlu dievina, varot par viņu runāt stundām ilgi. Drīz vien pēc zēna piedzimšanas Albinai tika piedāvāta solistes vieta grupā „VIA Gra”, jo to pameta Anna Sedokova. Albina no šī piedāvājuma atteicās, jo nevēlējās pamest nesen dzimušo mazuli. Vieta tika piedāvāta citai meitenei, taču vēlāk ar lūgumu grupas menedžeri atgriezušies pie Albinas. Un šoreiz viņa piekritusi.

Koncerts Rīgā šā gada sākumā.
Koncerts Rīgā šā gada sākumā.

Iepriekš Meladze nevarēja oficiāli nokārtot savas attiecības ar dēla māti, taču nu viss ir citādi. Meladzes sieva toreiz presē klāstīja, ka pret visu notiekošo izturas mierīgi un nesaprot, kāpēc viņš tik ilgi tādu lietu turējis noslēpumā. Tagad Meladze beidzot oficiāli šķirts no sievas un kļuvis juridiski brīvs jaunām attiecībām – bez meliem un slēpšanās. Tas ir tikai loģiski, ka Meladze jau paziņojis, ka vēlas atkal precēties. Pēc visa, ko Albinai nācies viņa dēļ pārciest, viņš savai mīļotai ir vismaz parādā oficiālu laulības ceremoniju. Krievijas presei kļuvis zināms, ka Meladzes bildinājums jau ir izskanējis – beidzot Albina sagaidījusi to, ko tik ļoti vēlējusies daudzus gadus. Pagaidām gan vēl kāzu datums nav zināms.

Žurnāls „Rīgas Viļņi” / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva