Čenings Tatums visai pasaulei parāda intīmu sievas bildi
Aktieris Čenings Tatums sociālajos tīklos publiskojis pikantu bildīti ar sievu gultā. Šis pāris vienmēr intervijās uzsvēris, ka viņus vieno „ļoti laimīga un veselīga seksuālā dzīve”.
Slavenības
2017. gada 15. janvāris, 12:39

Čenings Tatums visai pasaulei parāda intīmu sievas bildi

Jauns.lv

Lai gan vairums laulāto pāru intimitāti uzskata par saudzējamu un svešām acīm nedemonstrējamu, aktieris Čenings Tatums (36) acīmredzot ir citos ieskatos, un neiebilst padalīties ar visu pasauli. Nesen viņš sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā redzama viņa sieva gultā.

Aktieris Čenings Tatums svētdien sociālajos tīklos ievietojis melnbaltu fotogrāfiju ar savu kailo sievu Džennu Devanu-Tatumu (36). „Laiks snaudai = labākais laiks,” viņš parakstījis attēla komentārā.

Dženna tomēr spēja pamosties laikus, lai sapostos un vakarā apmeklētu „Zelta globusa” balvu ceremonijas „after-party” ballīti. Viņa izskatījās moža, kad devās pa sarkano paklāju stilīgajā melnajā vakartērpā. Vīrs Čenings bija palicis mājās un nedevās sievai līdzās uz šo pasākumu.

Dženna un Čenings agrāk sniegtās intervijās nekad nav slēpuši, ka bauda „ļoti laimīgu un veselīgu” seksuālo dzīvi.

Nesenā sarunā Dženna, kura kopā ar vīru audzina trīs gadus vecu meitu Everliju – atzinusi, ka viņiem ar Čeningu ir „pirmatnēja, pasaulīga, seksuāla enerģija” un pavisam noteikti neesot par ko sūdzēties tajā, kas attiecas uz gultas priekiem.

„Es vienmēr esmu bijusi ļoti seksuāla būtne,” viņa izteikusies sarunā ar žurnāla „Cosmopolitan” amerikāņu izdevuma reportieri. „Mums pavisam noteikti ir ļoti laimīga un veselīga seksuālā dzīve.”

„Tas, ka esi dejotāja, vieno tevi ar tavu fizisko ķermeni. Tā ir no dabas dota primitīva, pasaulīga, seksuāla enerģija. Tā izjūtu savu ķermeni. Čenings ļoti lielā mērā ir tāds pats.”

Pāris iepazinās 2006. gadā, filmējoties lentē „Step Up”. Taču abu romantiskās attiecības aizsākās vēlāk. Kad Čenings pēc kādas ballītē pavadītas nakts, pamatīgi iereibis klauvēja pie Džennas durvīm.

„Tie bija divi savādi vakari,” atceras „Dzenna. „Mēs pat nebijām skūpstījušies. Un tad viņš devās ballēties kopā ar bariņu dejotāju. Viņa istabiņa bija tieši virs manējās. Viņš iedzēris nonāca lejā ar sombrero cepuri galvā un klauvēja pie durvīm. Viņš teica ‘Nevaru vien beigt domāt par tevi. Izdarīsim to, es gribu būt kopā ar tevi.’ Kopš šī brīža mēs esam kopā.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.