Megas Raienas bijušais vīrs lakstojas ar 30 gadu veco Santu Auziņu. FOTO
Holivudas aktieris Deniss Kveids un modele Santa Auziņa, kura savā „Instagram” blogā mīļoto dēvē par „dvēseļu biedru” un „savu mīlestību”.
Slavenības
2016. gada 24. augusts, 04:47

Megas Raienas bijušais vīrs lakstojas ar 30 gadu veco Santu Auziņu. FOTO

Jauns.lv

Jūnijā plašsaziņas līdzekļus sasniedza vēsts, ka aktieris Deniss Kveids (62) šķiras no trešās sievas Kimberlijas. Nu viņš atkal atradis jaunu mīlestību. Jau vairāk nekā mēnesi viņu vieno romantiskas jūtas ar 30 gadus veco modeli Santu Auziņu, kura vizuāli ļoti līdzinās aktiera sievai Kimberlijai. Savulaik Kveids bija precējies ar romantisko komēdiju aktrisi Megu Raienu. Santa Auziņa ir dzimusi Kanādā, taču savā profilā sociālajos tīklos raksta, ka prot arī latviešu valodu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Simpātiskā gaišmate Santa Auziņa savā „Instagram” blogā pēdējā mēneša laikā publiskojusi dučiem romantisku fotogrāfiju, kurās redzama kopā ar Holivudas aktieri Denisu Kveidu. Attēlus viņa atzīmējusi ar mirkļbirku „#mylove” (mana mīla).

Ārzemju mediji Santu dēvē par franko-kanādieti. Jaunās sievietes „Facebook” lapā minēts, ka viņa dzīvo Londonā, ir aģentūras „Montage Models” modele, bet dzimusi ir Kanādas pilsētā Monreālā. „Facebook” lapā modele nav arī mainījusi attiecību statusu, atstājot norādi, ka ir brīva meitene. Taču „Instagram” blogā paveras pavisam cita aina. Auziņa bauda romantiku ar trīs reizes šķirto aktieri Denisu Kveidu. Aktieris šobrīd Monreālā strādā pie filmas „The Art of More” un kopš ierašanās šajā Kanādas pilsētā, daudz brīvā laika pavada kopā ar Santu, par ko liecina neskaitāmās fotogrāfijas, ko modele publiskojusi savā blogā.

Pirms dažām dienām Santa blogā publiskojusi attēlu, kur abi iepozē pie Dievmātes bazilikas. Viņa aktieri dēvē par savu dvēseļu biedru un mīlestību, un piesauc to parakstot daudzas jo daudzas no savām romantiskajām fotogrāfijām.

Pirmoreiz baumas par Kveida un Auziņas attiecībām parādījās šā gada jūlijā, kad abi bija manīti baudām romantisku vakaru kokteiļu bārā „Atwater Coctail Club” Monreālā. Par franko-kanādiešu modeli dēvētā blondīne bija cieši pieglaudusies aktierim, kurš viņu mīļi apskāvis.

Šā gada jūnijā pēc divpadsmit laulībā nodzīvotiem gadiem Deniss Kveids un nekustamo īpašumu aģente Kimberlija Kveida iesniedza tiešā laulības šķiršanas prasību. Tā bija jau trešā reize, kad kopdzīves laikā pāris vēlējās šķirties. Abas iepriekšējās reizes pāris prasību atsauca.

„Pēc rūpīgas apdomāšanas, mēs ar Kimberliju esam nolēmuši izbeigt 12 gadus ilgušo laulību,” 62 gadus vecais aktieris pastāstīja portāla TMZ veidotājiem. „Šis lēmums pieņemts draudzīgi, izjūtos visdziļāko cieņu vienam pret otru. Mēs aizvien paliksim labi draugi un gādīgi partneri mūsu bērnu audzināšanā.”

Kimberlija Kveida (dzimusi Bafingtone) pirmo reizi laulības šķiršanu pieprasīja 2012. gada martā, pamatojot lēmumu ar to, ka „laulība kļuvusi nepanesama nesaskaņu un personības konfliktu dēļ.”

Mēnesi vēlāk Kimberlija prasību atsauca, taču tā paša gada novembrī Kveids pats iesniedza šķiršanās prasību, ko arī pēc neilga laika atsauca.

Deniss Kveids norāda, ka trešajā reizē šķiršanās iniciatore bijusi Kimberlija, tāpat kā pirmo reizi. Taču viņš arīdzan piebilst, ka tas bijis abpusējs lēmums.

Deniss un Kimberlija Kveidi ir vecāki dvīņiem Tomasam un Zojai, kam šobrīd ir astoņi gadi. Bērni tikai brīnumainā kārtā izdzīvoja, kad īsi pēc to nākšanas pasaulē Beverlihilsas prestižajā „Cedars Sinai” slimnīcā zīdaiņiem kļūdas dēļ iedota 1000 reizes lielāka zāļu „Heparin” deva.

Ģimenes draugi zina teikt, ka šoreiz šķiršanās esot neizbēgama. Pāris jau vienojies par mantas dalīšanu un kopīgu bērnu audzināšanu.

Kimberlija ir aktiera trešā sieva. Deniss Kveids pirmo reizi apprecējās 1978. gadā un ar aktrisi P.J. Solesu laulībā nodzīvoja līdz 1983. gadam. Ar romantisko komēdiju aktrisi Megu Raienu viņš bija precējies laika posmā no 1991. gada līdz 2001. gadam.

Laulībā ar Raienu pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Džeks, kuram ir 24 gadu. Arī viņš ir aktieris. Džeks lielajā kino debitēja 2012. gadā filmā „The Hunger Games” („Bada spēles”), iejūtoties Marvela tēlā.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram