Lielākie skandāli ārzemju slavenību aprindās 2011. gadā. TOPS
Slavenības

Lielākie skandāli ārzemju slavenību aprindās 2011. gadā. TOPS

Jauns.lv

Pamests piecas dienas pirms kāzām, sānsolis kāzu gadadienā, atzīšanās 14 gadus veca ārlaulības dēla esamībā, ceturtā reize cietumā...

Lielākie skandāli ārzemju slavenību aprindās 2011....

Vīriešu žurnāla „Playboy” dibinātājam Hjū Hefneram (85) nācās paziņot, ka atceļ kāzas ar 60 gadus (!) jaunāko Kristelu Harisu (25). Piecas dienas pirms plānotajām svinībām līgava pārdomāja un saderināšanos atsauca. Kristala publiski atzina, ka Hefneram esot problēmas ar vīrietību. Viņš savukārt to noliedza un vainoja bijušo līgavu melos.

85 gadus vecais Hefners paziņoja par saderināšanos ar 25 gadus veco Harisu 2010. gada Ziemassvētkos un šā gada 18. jūnijā plānoja svinēt kāzas, klātesot vairāk nekā 300 viesiem.

Pēc šķiršanās no krievu draudzenes Oksanas Grigorjevas, austrāliešu aktieri Melu Gibsonu vainoja vardarbībā pret šo sievieti un pat rokas pacelšanā pret bērnu. Gandrīz gada garumā abi cīnījās par aizbildnības tiesībām pār abu kopīgo meitu Lūsiju. Septembrī viņi visbeidzot panāca vienošanos: Grigorjeva no Gibsona saņems 750 tūkstošus ASV dolāru (368 tūkstošus latu) trijos vienādos maksājumos līdz 2016.gada 1.janvārim. Vienošanās neparedz, ka Gibsonam būtu jāmaksā alimenti. Taču aktierim jānopērk meitai māja Losandželosas piepilsētā, kur māte ar viņu varētu dzīvot līdz meitene sasniedz 18 gadu vecumu. Kad tiesnesis bija nolasījis vienošanās detaļas, Gibsons piecēlās un pateicās viņam „par šī jautājuma novešanu līdz saprātīgam noslēgumam”. Arī 40 gadus vecā Grigorjeva pateicās tiesnesim un solīja rīkoties tā, „kā būtu vislabāk Lūsijai”.

Princeses Beatrises (23) savādā cepure, ko viņa bija izraudzījusies brālēna prinča Viljama un Ketrīnas Midltones laulību ceremonijas apmeklējumam, kļuva par izsmiekla objektu visā pasaulē. Lai gan princese visu laiku bija iztikusi bez sava stilista, tērpus saviesīgiem pasākumiem izraugoties pati, pēc kritikas par cepuri, Beatrisei uz laiku algota stiliste.

Savādā cepure daudziem ne tikai raisīja asociācijas ar paceltu tualetes poda vāku, astoņkāji vai ragiem, bet pat mudināja interneta lietotājus izveidot pat savu lapu sociālajā tīklā „Facebook”. Tajā jaunumiem sekoja vairāk nekā 143 000 cilvēku. Neilgi pēc kāzām Beatrise pārdeva bēdīgi slaveno cepuri „eBay” izsolē par 81 000 sterliņu mārciņām (Ls 64 929). Naudu viņa ziedoja ANO Bērnu fondam (UNICEF) un Lielbritānijas labdarības organizācijai „Children in Crisis”.

Cilvēki izsmej princeses Beatrises cepuri

Pavasarī īslaicīgi arestēta dziedātāja Kristina Agilera par atrašanos dzērumā sabiedriskā vietā. Nakti viņai nācās pavadīt policijas iecirknī. Šerifa pārstāvis Stīvs Vitmors atzina, ka Agilera arestēta, rūpējoties par viņas pašas drošību. Lai arī dziedātājai netika izvirzītas apsūdzības, ir reģistrēts aresta fakts par atrašanos reibumā sabiedriskā vietā. Kristina varēja doties prom no šerifa iecirkņa tikai plkst. 7:30 nākamajā rītā. Bet viņas draugs Metjū Ratlers, kas apcietināts par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, atbrīvots pret drošības naudu 5000 ASV dolāru (2545 latu) apmērā.

Aktieri Nikolasu Keidžu arestēja 16.aprīļa vakarā pēc skaļa strīda ar sievu Elisu Kimu. Pēc policijas ziņojuma, Keidžs lielā alkohola reibumā vēlējies izsaukt taksometru. Strīdoties ar sievu par pareizo mājas adresi, Keidžs mēģinājis izvilkt no automašīnas dēlu Kalelu, taču bērns izslīdēja viņam no rokām un guvis nelielu traumu. Incidentā iesaistoties policijai, aktieris sācis kliegt arī uz kārtībsargiem („Varbūt vienkārši mani apcietiniet?”). Kad policistu pacietības mērs bija pilns, viņi Keidžu aizturēja par miera traucēšanu un atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā. Aktieri nogādāja apgabala cietumā, bet vēlāk pret 11 tūkstošus ASV dolāru lielu drošības naudu atbrīvoja. Keidža sieva apsūdzības par vīra agresīvo izturēšanos necēla un apgalvoja, ka nekāda fiziska ietekmēšana no aktiera puses neesot bijusi.

Pavasarī „poteriādes” zvaigzne Emma Vatsone paziņoja, ka uz laiku pārtrauc mācības ASV koledžā, lai pabeigtu darbu pie beidzamās „Harija Potera” filmas. Baumotāji gan centās apgalvot, ka mācības aktrise visticamāk pametusi 2010. gada rudenī atklātībā nonākušo skandalozo fotogrāfiju dēļ. Bildes, kurās Vatsone redzama ar kailu ķermeņa augšdaļu, ātri izplatījās globālajā tīmeklī. Lai gan vēlāk atklājās, ka attēli bijuši viltoti, skandāls sagādāja daudz nepatīkamu mirkļu pašai Emmai, kā arī pabojāja viņas reputāciju.

Seriāla „Two and A Half Men” („Divarpus vīri”) veidotāji pavasarī atlaida no darba Čārliju Šīnu par „bīstami pašdestruktīvu uzvedību”. Līgums ar Šīnu bija noslēgts līdz 2012.gada maijam. „Pēc nopietnām pārdomām kompānija „Warner Bros. Television” nolēmusi nekavējoties pārtraukt izmantot Čārlija Šīna pakalpojumus seriālā „Two and a Half Men”,” vēstīja TV kompānijas pārstāvji. 11 lapaspušu garā vēstulē producentu kompānijas advokāti skaidroja, ka Šīns atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos regulāri nav spējis atcerēties lomas tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteicis aizskarošus komentārus, kas sagandējuši darba attiecības. TV seriāla veidotāji arī uzsvēruši, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraudot viņa paša dzīvību.

Čārlijs Šīns atpūtas brīdī ar saviem dēliem un abām draudzenēm

2. novembrī Losandželosas Augstākā tiesa piesprieda aktrisei Lindsejai Lohanai brīvības atņemšanu uz 30 dienām par nosacītā cietumsoda noteikumu pārkāpšanu, brīdinot, ka aktrise cietumā tiks paturēta ilgāk, ja turpinās pārkāpt tiesas lēmumus. Taču Linvudas sieviešu cietuma pārpildītības dēļ Lindseju no ieslodzījuma vietas atbrīvoja jau pēc četrarpus stundām.

Saskaņā ar tiesneses Stefānijas Sotneres lēmumu Lohanai jānostrādā 400 stundas sabiedriski derīgā darba apgabala morgā, jāiziet psiholoģisko konsultāciju sesija un regulāri jāatskaitās tiesā. Kopumā Sotnere piesprieda Lohanai 300 dienu cietumsodu, taču 270 dienas viņai būs jāizcieš tad, ja aktrise kārtējo reizi pārkāps kādu no sprieduma daļām. Lindsejai Lohanai šī bija jau ceturtā reize, kad viņai nonākusi „aiz restēm”.

Lindseja raud un rokudzelžos dodas uz cietumu

Aktierus Demiju Mūru un Eštonu Kačeru dēvēja par vienu no saskanīgākajiem Holivudas pāriem. Lai gan viņus šķir 15 gadu vecuma starpība, abi bija teju nešķirami un kopā allaž izskatījās kā tikko iemīlējušies. Septembra nogalē atklājās, ka sestajā kāzu gadadienā Eštons nav bijis līdzās sievai, bet gan pavadījis nakti kopā ar 23 gados vecu modeli un aktrisi vārdā Sāra Lila.

Demija Mūra ļoti smagi pārdzīvoja vīra neuzticību. Sabiedriskos pasākumos vienmēr skaistā aktrise izskatījās drūma, nomākta, tikpat kā nesmaidīja un bija nokritusies svarā līdz kritiskai robežai. Eštons ilgi centās izlūgties piedošanu par savu rīcību. Uz īsu brīdi šķita, ka viņam tas izdevies. Demija aizvien nēsāja laulības gredzenu un šķiršanās prasību tiesā neiesniedza. Tomēr novembrī viss mainījās. Pēc rūpīgām pārdomām Mūra nāca klajā ar lēmumu, ka tomēr nespēj piedot vīram sānsoli un dzīvi kopā ar Kačeru vairs turpināt nevēlas.

Tā Kačers izskatījās stundu pēc Demijas Mūras paziņojuma par šķiršanos

Pavasarī par šķiršanos paziņoja bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers un viņa sieva Marija Šraivere. Pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem Marija nolēma laulību šķirt, kad vīrs viņai atklāja, ka ir mājkalpotājas 14 gadus vecā dēla tēvs. No Holivudas paraugtēva, kurš kopā ar sievu audzināja četrus kopīgus bērnus, to neviens nebija gaidījis.

Lai gan plašsaziņas līdzekļi informēja, ka Švarcenegers pats atzinies sievai par sānsoli, ārlaulības dēla māte Mildreda „Patija” Baena (50) pirmajā publiskajā intervijā izstāstīja pavisam atšķirīgu stāstu. Pērn, kad Baenas dēls Džozefs ciemojies pie mammas darbā, pārējie kalpotāji sākuši tenkot, cik gan līdzīgs viņš ir Švarcenegeram. Marija Šraivere vairākkārt centusies izvilināt mājkalpotāju uz atklātu sarunu. „Viņa jautāja, vai man gadījumā nav kas tāds, ko vēlētos pastāstīt, un es vienmēr teicu, ka nav,” norāda Baena. Kad Marija visbeidzot pavaicāja tiešu jautājumu, vai Džozefs ir Arnolda dēls, mājkalpotāja atzinusies.


Sieviete, kurai bija mīlas dēka ar Arnoldu Švarcenegeru

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press