Spilgtākie notikumi šovbiznesā 2011. gadā. TOPS
Slavenības
2011. gada 31. decembris, 05:24

Spilgtākie notikumi šovbiznesā 2011. gadā. TOPS

Jauns.lv

2011. gadā stila ikona Viktorija Bekhema laidusi pasaulē ceturto bērnu – sen gaidīto meitiņu, Kima Kardašjana sapņoja par greznākām kāzām nekā princim Viljamam un Ketrīnai Midltonei, Džeksona ārstu atzina par vainīgu mūziķa nāvē...

10. vieta. Džastinam Bīberam ir bērns?

Oktobra nogalē 20 gadus vecā Meraija Jītere iesūdzēja tiesā 17 gadus veco kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu, apgalvojot, ka popmūzikas zvaigzne ir viņas trīs mēnešus vecā bērna tēvs. Sieviete pieprasījusi veikt paternitātes testu, kas apstiprinātu viņas apgalvojumu, un „nodrošināt adekvātu atbalstu mazulim”. Pats dziedātājs neatlaidīgi noliedza apsūdzības, sakot, ka tās ir 100% nepatiesas. Pēc Bībera vārdiem, viņš nekad nav saticis Jīteri.

Pāris nedēļas pēc skandāla uzsākšanas jaunā māmiņa atsauca tiesā iesniegto prasību par paternitātes testu. No Jīteres pārstāvēšanas atteicās arī viņas advokāti Lenss Rodžerss un Mets Parē, kad Bībera advokāts Hovards Veicmans brīdināja Jīteri, ka viņi plāno iesūdzēt jauno sievieti un viņas advokātus par nepatiesiem apgalvojumiem.

9. vieta. Kleita viena vakara laikā padara slavenu Pipu Midltoni

Aizmirstiet par sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas sēžamvietu. Šogad pasaule bija kā apsēsta ar Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsas Pipas Midltones formīgo pēcpusi. Simtiem dāmu vērsušās pie plastikas ķirurgiem ar lūgumu veikt sēžamvietas liftinga operāciju, lai arī viņu dibens izskatītos tāds kā Pipai. „Jaunākā apsēstība ASV un visā pasaulē ir vēlme iegūt sev tādu pašu sēžamvietu kā Pipai,” norāda plastikas ķirurgs no Maiami. Šī apsēstība aizsākās 2011. gada 29. aprīlī, kad Pipa nesa māsas līgavaskleitas garo šlepi un TV ekrānos pārsvarā bija vērojama no mugurpuses. Piegulošajā dizaineres Sāras Bērtones darinātajā kleitā viņas augums izskatījās tik pievilcīgs un seksapīls. Kamēr daudzi stiprā dzimuma pārstāvji jūsmo par Kimas Kardašjanas un Dženiferas Lopesas pēcpusi, daudzām sievietēm tā šķiet pārāk liela, bet Pipas Midltones formīgā sēžamvieta – vienkārši ideāla.

8. vieta. Viktorija Bekhema visbeidzot sagaidījusi meitiņu!

Futbolists Deivids Bekhems un viņa sieva, stila ikona Viktorija Bekhema, 10. jūlijā kļuva par vecākiem ilgi gaidītajai meitiņai Hārperei Sevenai. Īsi pēc bērna piedzimšanas jaunā māmiņa ķērās pie striktas diētas ievērošanas, lai līdz Ņujorkas modes nedēļai atgūtu figūru, kāda bija pirms grūtniecības. Stila ikona ievēroja diētu „Piecas riekšavas”, kas paredz apēst tikai piecas riekšavas ēdiena dienā. Par īpaši labām viņa atzinusi godži ogas, kurās esot visi nepieciešamie vitamīni.

Viktorija mazuli ņēma līdzi arī uz apmeklētajām Ņujorkas modes nedēļas skatēm un atzina, ka pirmajos mēnešos burtiski nav meitu izlaidusi no rokām ne uz mirkli.

Māmiņa jau tagad pucē mazo zīdainīti kā īstu modes dāmu. Ietekmīgāko slavenību bērnu topā mazā Hārpere ierindojas 2. vietā, atpaliekot vien no Toma Krūza un Keitijas Holmsas luteklītes – meitas Suri.

7. vieta. Lindseja Lohana strādā morgā

Skandalozā aktrise Lindseja Lohana neaizmirst par glamūru arī tik neglamūrīgā vietā kā morgs. Uz tiesas piespriesto sabiedrisko darbu viņa ieradās, līdzi ņemot pat divas dizaineru somiņas! Aktrise un viņai līdzīgie bēdu biedri divas dienas tīrīja tualetes un uzkopa telpas pēc morgā veiktajām līķu sekcijām. Lindseja darbā ieradās ar divām dizaineru somiņām. Zīmola „Fendi” rokassomas vērtība bija 4800 dolāru (aptuveni 2500 latu). Savukārt 1600 dolāru vērto (aptuveni 800 latu) modes nama „Yves Saint Laurent” somu viņa izmantoja kā aizsegu no paparaci. Aiz šīs somas aktrise centās paslēpt seju no sensāciju medniekiem, kad pēc darba dienas pameta morga telpas.

6. vieta. Mirusi leģendārā kinozvaigzne Elizabete Teilore

2011. gadā mūžībā aizgāja viena no dižākajām 20.gadsimta kinozvaigznēm – Elizabete Teilore. Aktrisei bija 79 gadu. „Leģendārā aktrise, uzņēmēja un bezbailīgā aktīviste Elizabete Teilore mierā šķīrusies no dzīves slimnīcā Losandželosā,” teikts paziņojumā. „Viņai līdzās bija viņas bērni Maikls Vildings, Kristofers Vildings, Liza Toda un Marija Bērtone.” Teilorei palika desmit mazbērni un četri mazmazbērni. „Oskara” balvas laureāte apglabāta kapsētā „Forest Lawn”, kas atrodas Losandželosas piepilsētā Glendeilā - turpat, kur viņas tuvs draugs Maikls Džeksons. Pēc aktrises pēdējās vēlēšanās atvadu ceremonija sākās 15 minūtes vēlāk. „Viņa vēlējās nokavēt pat savas bēres,” paskaidroja aktrises pārstāve.

Teilore vairākus gadus cieta no sirds mazspējas un pēdējās sešas nedēļas viņa atradās slimnīcā Losandželosā. Aktrise ir slavena ne tikai ar savām lomām, bet arī ar vētrainajām attiecībām visas dzīves laikā. Kopumā viņa bijusi precējusies astoņas reizes. 1991.gadā Teilore pārsteidza visu pasauli, apņemot savu astoto vīru Leriju Fortenski, 40 gadus vecu būvstrādnieku, kuru viņa bija satikusi rehabilitācijas klīnikā. Trīs gadus vēlāk pāris draudzīgā gaisotnē izšķīrās.

5. vieta. Kimas Kardašjanas laulība ilga 72 dienas

Īsi pēc prinča Viljama un Ketrīnas Midltones laulību ceremonijas amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana paziņoja, ka viņas kāzas ar basketbolistu Krisu Hamfrisu būšot vēl greznākas un vērienīgākas nekā britu karaļpārim.

Greznas kāzas izmaksā daudz. Taču daži atraduši veidu, kā netērēt par tām ne centa un piedevām vēl arī labi nopelnīt! Māsas Kardašjanas ASV bauda elku statusu: cilvēki ar interesi seko viņu realitātes šoviem, jaunumiem ziņu portālos un preses izdevumos. Šā gada 20. augustā kāzas svinēja Kima Kardašjana un viņas izredzētais – basketbolists Kriss Hamfriss. Kimas mamma Krisa Džennere izmantoja ikvienu niecīgāko iespēju, lai ar šo pasākumu piedevām arī labi nopelnītu. Viņa pirms meitas laulībām slēdza virkni veiksmīgu darījumu, kuros figurēja astronomiskas sešu ciparu summas.

Pēc 72 laulībā nodzīvotām dienām Kima paziņoja, ka vēlas šķirties. Lai gan viņa taisnojās, ka precējusies mīlestības dēļ („Es cerēju, ka šī laulība būs uz mūžu, bet dažkārt viss nenotiek kā plānots.”), sabiedrībā daudzi uzskata, ka greznas kāzas viņai kalpojušas tikai par izdevīgu biznesa darījumu.

Pirmie foto no Kimas Kardašjanas kāzām

4. vieta. Maikla Džeksona ārstu atzīst par vainīgu mūziķa nāvē

Losandželosas zvērināto tiesa 7.novembrī pēc sešas nedēļas ilga tiesas procesa atzina Konrādu Mariju par vainīgu popmūzikas karaļa Maikla Džeksona netīšā nonāvēšanā. Ārstam piesprieda četru gadu cietumsodu, kas ir maksimālais piemērojamais sods.

Džeksons nolīga Mariju 2009.gada maijā kā savu personīgo ārstu, gatavojoties 50 koncertu turnejai Londonā, un maksāja viņam 150 000 ASV dolāru mēnesī. Kardiologs bija līdzās 50 gadus vecajam popmūzikas dziedātājam, kad viņš 2009.gada 25.jūnijā nomira no sirds apstāšanās. Pēc tiesu ekspertīzes, kas apliecināja, ka Džeksons mira no vairāku spēcīgu medikamentu kokteiļa, Marijam tika izvirzīta apsūdzība netīšā nonāvēšanā.

Marijs tiesā savu vainu neatzina, lai gan nenoliedza, ka 2009.gada 25.jūnijā būtu injicējis savam pacientam dažādus medikamentus, ieskaitot propofolu, lai palīdzētu Džeksonam aizmigt.

3. vieta. Arnolda Švarcenegera skandāls

Pavasarī par šķiršanos paziņoja bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers un viņa sieva Marija Šraivere. Pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem Marija nolēma laulību šķirt, kad vīrs viņai atklāja, ka ir mājkalpotājas 14 gadus vecā dēla tēvs. No Holivudas paraugtēva to neviens nebija gaidījis.

Vecākais dēls Patriks vēlējās pat atteikties no tēva uzvārda, arī pārējie trīs bērni nevēlējās tēvu pat redzēt. Taču gada nogalē plašsaziņas līdzekļus sasniedza vēsts, ka Marija Šraivere vairs nav pārliecināta, vai grib šķirties no sava neuzticīgā vīra. Viņa atzinusi draugiem, ka šaubās par savas izvēles pareizību daļēji tāpēc, ka ir katoliete. Pats Švarcenegers labprāt saglabātu ģimeni un cenšas atgūt sievas labvēlību un uzticību. Runā, ka Švarcenegers, Šraivere un viņu bērni kopā svinējuši Ziemassvētkus. Šraivere ne vienu reizi vien manīta Švarcenegera sabiedrībā kopš tā brīža, kad viņa iesniedza šķiršanās prasību. Jūlijā viņa arī piedalījās aktiera 64 gadu dzimšanas dienas svinībās.

2. vieta. 27 gadu vecumā mirusi Eimija Vainhausa

27 gadus vecā britu dziedātāja Eimija Vainhausa 23.jūlijā tika atrasta mirusi savās mājās Londonā. Kā parādīja vēlāk veiktās analīzes, nāves brīdī solistes organismā bija 416 miligrami alkohola jeb 4,16 promiles uz 100 mililitriem asiņu, kas izrādījusies letāla deva. Par nāvējušu devu tiek uzskatīta alkohola koncentrācija 350 miligrami uz 100 mililitriem asiņu, tiesā skaidroja eksperts. Patologanatomu slēdzienā norādīts, ka dziedātājas vitāli svarīgie orgāni bija labā stāvoklī, kā arī viņas ķermenī nav atrastas nelegālu narkotiku pēdas. Taču viņas organismā konstatēta ļoti liela alkohola koncentrācija, kas izraisīja Vainhausas elpošanas apstāšanos. Pirms tam dziedātāja trīs nedēļas atturējusies no alkohola lietošanas, bet liktenīgajā dienā pamatīgi iedzērusi, kas izrādījies par daudz viņas organismam.

1. vieta. Krāšņākās un gaidītākās karaliskās kāzas

Grandiozākās un tautā gaidītākās karaliskās kāzas 2011. gadā nosvinēja britu princis Viljams un viņa ilggadējā draudzene Ketrīna Midltone. Laulību ceremonijas norisei TV tiešraidē visā pasaulē sekoja aptuveni divi miljardi skatītāju.

Šīs bija krāšņākās un gaidītākās karaliskās kāzas kopš 1981. gada, kad gredzenus mija Viljama vecāki – princis Čārlzs un lēdija Diāna Spensere.

Līgavas kleitu darinājusi Aleksandra Makvīna modes nama vadošā dizainere Sāra Bērtone, kuras klientu vidū ir vairākas aktrises, kā arī skandalozā dziedātāja Lady Gaga. Līgavas Ketrīnas tērpu rotāja ar rokām izšūti mežģīņu ziedi. Tos darinājuši Karaliskās rokdarbu skolas meistari. Kleitas aptuvenā vērtība lēsta 40 000 sterliņu mārciņu apmērā (aptuveni 32 000 latu). Izdevumus no saviem privātajiem ieņēmumiem segušas abu jaunlaulāto ģimenes. Līgava aktīvi līdzdarbojusies kleitas dizainēšanā. Ketrīnas galvenā vēlme bijusi, lai tērps būtu klasisks, bet tajā pat laikā arī mūsdienīgs. Neskaitāmi plašsaziņas līdzekļu pārstāvji līgavas kleitu novērtēja kā „triumfu”!

Princis Viljams apprecējis Keitu Midltoni


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press