foto: Bulls Press
Marks Vālbergs uz tetovējumu noņemšanas procedūrām ņēmis līdzi bērnus
Marks Vālbergs ar dēlu.
Slavenības
2012. gada 21. februāris, 12:01

Marks Vālbergs uz tetovējumu noņemšanas procedūrām ņēmis līdzi bērnus

Kasjauns.lv

Amerikāņu aktieris Marks Vālbergs uz tetovējumu dzēšanas procedūrām devies kopā ar saviem bērniem, lai pārliecinātu viņus nekad netetovēties.

Marks Vālbergs ar dēlu Maiklu.

40 gadus vecais aktieris gadu gaitā bija uzkrājis "sešus vai septiņus tetovējumus", no kuriem aktieris tagad sācis atbrīvoties. "Visiem tetovējumiem manā dzīvē ir nozīme, bet to dzēšana ir gan personīgs, gan profesionāls apsvērums," skaidroja aktieris. "Es negribu, lai maniem bērniem būtu tetovējumi. Es gribēju no tetovējumiem atbrīvoties ap to laiku, kad filmējos "The Fighter", jo to grimēšana bija neciešamas mokas," sacīja Vālbergs.

Lai iedvestu bērnos pārliecību netetovēties, uz sāpīgajām tetovējumu dzēšanas procedūrām viņš devies kopā ar astoņus gadus veco meitu Ellu Reju un piecarpus gadus veco dēlēnu Maiklu. "Uz procedūru es ņēmu līdz abus vecākos bērnus, lai viņi redzētu, cik tas ir sāpīgi un kas man ir jāpārdzīvo," sacīja aktieris.

Vālbergs arī nebūtu īpaši priecīgs, ja kāds no viņa četriem bērniem nolemtu doties tēva pēdās un izvēlētos aktiera karjeru. "Es arī nevēlos, lai mani bērni būtu izklaides biznesā, tādēļ es cenšos attīstīt daudzus atsevišķus biznesus. Ja viņi ļoti gribēs [darboties aktiermākslā] un tāds būs viņu lēmums, tad es viņus atbalstīšu. Bet es darīšu visu iespējamo, lai viņus virzītu citā virzienā," sacīja Vālbergs.

Aktiera Vālberga tetovētais kakls.

Aktieris atkārtoti uzsvēra, ka viņam dzīvē svarīgākais ir ģimene - sieva Reja Dērhema un viņu četri bērni. "Galu galā svarīgākais ir ģimene, ticība un būt labam cilvēkam. Ja es esmu veiksmīgs biznesā, bet neesmu labs tēvs, tad nekam nav bijis jēgas," piebilda aktieris. "Tā ir vissvarīgākā loma, kādu es savā dzīvē esmu spēlējis. Būt par tēvu un vīru."

Kā Marks Vālbergs gatavojās lomai filmā „The Fighter”

gallery icon

LETA, Foto: Bulls Press