Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Skaudri skati: Bībers piekauts un asinīm noplūdis. FOTO
Slavenības

Skaudri skati: Bībers piekauts un asinīm noplūdis. FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers popularitāti un jaunu meiteņu mīlestību iemantoja, pateicoties piemīlīgajai sejai un nevainīgajiem dziesmu tekstiem. Jaunā fotosesija šokēs daudzas fanes: Bībers tajā cīnās boksa ringā, viņu piekauj un asinis tek straumēm...

Skaudri skati: Bībers piekauts un asinīm noplūdis....
Tādu jūs Džastinu Bīberu nekad nebūsiet redzējuši! Modes fotogrāfs Tonijs Kellijs liek dziedātājam iejusties ļoti neparastā un sev neraksturīgā lomā.
Tādu jūs Džastinu Bīberu nekad nebūsiet redzējuši! Modes fotogrāfs Tonijs Kellijs liek dziedātājam iejusties ļoti neparastā un sev neraksturīgā lomā.

Džastins Bībers boksa ringā

Kādā no epizodēm 18 gadus vecais Bībers saņem ar dūri sejā no spēcīga boksera. Pār dziedātāja seju asinis plūst straumēm. Skats šķiet tik nežēlīgs un baiss.

Fanes gan var nesatraukties, jo šīs ir tikai iestudētas ainas no jaunās fotosesijas, kas tapušas žurnālam „Complex”. Kanādiešu dziedātāju šādā notikumu virpulī iesaistījis pasaulē atzītais modes fotogrāfs Tonijs Kellijs. Dublinā dzimušais mākslinieks sadarbojies ar tādiem prestižiem žurnāliem kā „Vanity Fair”, „Tatler” un „GQ”. Agrāk Kellijs strādāja kā „karsto punktu” reportieris un fotografēja notikumus konfliktu skartās valstīs – tādās kā Afganistāna un Ruanda. Taču aizvadīto astoņu gadu laikā viņš kļuvis par vienu no pieprasītākajiem modes fotogrāfiem. Kellijs bildējis arī fotosesijas vīriešu žurnālam „Playboy”.

Jaunākā fotosesija parāda dziedātāju sev ļoti netipiskā ampluā, kas absolūti nelīdzinās tādam Bīberam, kādu esam raduši redzēt uz skatuves vai saviesīgos pasākumos.

Džastins boksa ringā ierodas elegantā melnā smokingā ar tauriņu. Baltais krekls ātri vien tiek notraipīts asinīm, kad sākas boksa raunds. Kādā brīdī dziedātājs saņem ar dūri pa žokli no pretinieka un viņam nākas spļaut asinis, kas sakrājušās mutē. Viņa krekls ir saplēsts, bet seja nobrāzumos un asinīs. Cīņas starplaikā jaunajam dziedātājam atveldzēties dod kāda zelta bikini tērpta daiļava, bet pēc mirkļa puisis jau atkal ir boksa ringā, lai turpinātu cīņu.

Džastins Bībers žurnāla „Complex” fotosesijā

Kasjauns.lv, Foto: ekrānšāviņi no video