Brāļi Sprukuļi valdzina meitenes. „Dvīņi dzied!” 2. raidījuma aizkulises. FOTO
Slavenības

Brāļi Sprukuļi valdzina meitenes. „Dvīņi dzied!” 2. raidījuma aizkulises. FOTO

Jauns.lv

Noticis jau šova „Dvīņi dzied!” otrs raidījums, kur finālā iekļuva šīs pārraides jaunākie dvīņi - Sanija un Sanita Rozes un Rūdolfs un Reinholds Sprukuļi. Turklāt sešgadīgās māsiņas saņēma maksimālo žūrijas vērtējumu.

Brāļi Sprukuļi valdzina meitenes. „Dvīņi dzied!” 2...
Rūdolfs un Reinholds Sprukuļi savaldzināja ne tikai žūriju, bet arī skatītājas – meitenes labprāt vēlējās nofotografēties ar atraktīvajiem dvīņiem.
Rūdolfs un Reinholds Sprukuļi savaldzināja ne tikai žūriju, bet arī skatītājas – meitenes labprāt vēlējās nofotografēties ar atraktīvajiem dvīņiem.

Šova „Dvīņi dzied” 2. raidījums

Kā pirmās uz uzstājās māsas Arina un Karina Ņikonovas. Viņas uzstājās ar Raimonda Paula dziesmu „Varavīksne”. Māsas jau ir piedalījušās muzikālajā šovā „Dziedošās ģimenes” un, pēc uzstāšanās dvīņu šovā, uz jautājumu, vai tad vēl nav gana ar šoviem, viņas smaidot atteica: „Mums nekad nebūs gana!”

Pēc tam uz skatuves kāpa atraktīvie dvīņu brāļi Rūdolfs un Reinholds Sprukuļi no Vecbebriem. Divpadsmitgadīgie zēni drosmīgi izpildīja itāļu dziesmu “O surdato nnammurato”, ar kuru, kā vēlāk izrādījās, viņi tad arī iekļuva šova „Dvīņi dzied!” finālā. Brāļu dzīvesprieks, rosīgums un pašpārliecinātība aizkustināja gan žūriju, gan skatītājus. Mazie resgaļi video materiālā stāstīja par blēņu darbiem, uzjautrinot arī šova „O!Kartes skatuve” dalībniekus, kuru kuplā pulkā klātienē vēroja dvīņu priekšnesumus. Pēc puišu priekšnesuma pat Kristaps Pujāts laipni paspieda roku brāļiem, izsakot atzinību un izraisot Reinholdam milzu prieku, jo pēc draudzīgā apsveikuma dvīnis sacīja: „Tagad šo roku nemazgāšu trīs dienas!”

Mazās māsiņas Sanija un Sanita Rozes priecājas par iekļūšanu finālā.
Mazās māsiņas Sanija un Sanita Rozes priecājas par iekļūšanu finālā.

Lielu atbalstītāju pulku ieguva arī māsas Elīna un Guna Rīnavas no Saldus, izpildot populāro dziesmu „Tici sev”. Viņu vecmāmiņa Skaidrīte gan noteica: „Sagrimētas tā, ka pazīt nevar!” Tikmēr žūrijā esošais Andris Reizenbergs apveltīja meitenes ar komplimentu, bet žūrijas sievietes pateicās par nomierinošās, liriskās noskaņas radīšanu.

Otrais dvīņu pāris, kurš cīnīsies par galveno balvu un iekļuva finālā, bija raidījuma jaunākās dalībnieces – sešgadīgās Sanija un Sanita Rozes no Liepājas. Izpildot dziesmu „Kūniņas” un radot neaizmirstamu, teatrālu priekšnesumu, māsas bija vienīgās, kuras šajā raidījumā saņēma visaugstāko žūrijas novērtējumu – trīs desmitniekus. Šīs māsiņas aizkustināja stilīgo dziedātāju Kasparu Blūmu-Blūmani jeb Kašeru no šova „OKartes skatuve”, kurš, sniedzot autogrāfus fanēm, kasajuns.lv skaidroja: „Es viennozīmīgi esmu par mazajām dvīnītēm, ceru, ka viņas tiks finālā un viss izdosies, bet Sprukuļu dvīņi arī bija forši.”

Vēl šovā uzstājās un ar sapņainu, emocionāli skaistu dziedājumu skatītājus uzrunāja Kristīne Fortiņa un Lelde Dombrovska, izpildot dziesmu „Lūgums”. Savukārt Liene un Lāsma Miezītes no Kokneses izpildīja dziesmu „Dziesma par to gadījumu ar Džordano Bruno”, bet šova otro raidījumu noslēdza Jānis un Māris Auziņi no Rīgas, izpildot latviešu tautasdziesmu „Es izjāju prūšu zemi”.

Pēc raidījuma noslēguma, kurā dvīnis bārmenis Inguss Reizenbergs nodemonstrēja iespaidīgu priekšnesumu, šova dalībnieki steidza uz aizkulisēm, lai ietērptos ikdienas drēbēs. Sprukuļu ģimenes un viņu draugu vidū sākās saruna par plāniem, ko darīšot, ja šovā uzvarēšot Rūdolfs un Reinholds un viņi galveno naudas balvu: „Tagad jau mums meitenes netrūks. Tad varēsim arī aizvest kaut kur,” sacīja viens no 12 gadus vecajiem dvīņiem, kuram smejot piebalsoja viņa draugs: „Gan jau, ka šie kaut kā sadalīs tās meičas.” Uzdodot jautājumu, kas ir pati pirmā lieta, ko iesāks, ja uzvarēs finālā, brāļu radiniece smejot atteica: „Tiks samaksāti vecāku telefona rēķini!”

Atgādinām, ka pirmajā „Dvīņi dzied!” raidījumā finālā iekļuva Lana un Sergejs Kutiščevi, kā arī latviskie brāļi Beļakovi no Ugāles, bet nākamais šova raidījums notiks 29. aprīlī. Tikmēr ik nedēļu ir iespējams balsot par saviem favorītiem LNT mājas lapā, sniedzot iespēju saņemt vislielāko balsojumu brāļiem vai māsām, kuri pēc tam dosies „Dvīņu kruīzā” uz Stokholmu šī gada 26. maijā. Pirmajā nedēļā visvairāk balsis ir ieguvušas māsas no Jēkabpils – Dina un Dana Poles.

Alise Pīterniece/Foto: Mārtiņš Ziders