„OKartieši” Didzis un Kikī kļūst par duetu
„Okartieši” Didzis un Kikī tagad ir pāris ne tikai dzīvē, bet arī uz skatuves. Abi tikko klausītāju vērtējumam nodevuši pirmo singlu.
Slavenības
2012. gada 28. maijs, 12:55

„OKartieši” Didzis un Kikī kļūst par duetu

Jauns.lv

Šovā „OKartes skatuve” popularitāti guvušais Didzis Bordovskis, kurš zināms arī kā viens no grupas „Gain Fast” dibinātājiem, vienojies muzikālā sadarbībā ar savu mīļoto meiteni Kikī jeb Kristīni Pāži, ko iepazina talantu šovā.

Šoziem Didzis pamanījās ar bijušo draudzeni Maiju Mazanovu, kura vairāk pazīstama kā Maija Burkevica, ierakstīt „Ziemas dziesmu”, taču pēc tam paziņoja, ka turpmāk ar bijušo draudzeni kopā dziedāt neesot iecerējis. Mūziķis solīja nākotnē pārsteigt ar citiem muzikāliem jaunumiem.

Tagad Didzis nāk klajā ar solītajiem muzikālajiem jaunumiem. Didzis Bordo piedāvā singlu „Shanghai Morning”, kura ierakstā ir dzirdama viņa tagadējās draudzenes Kristīnes Pāžes jeb Kiki balss. Ar Kristīni Didzis iepazinās TV šova „OKartes skatuve” laikā, un īpašu slavu pāris ieguva publiski nododoties mīlas priekiem kameru priekšā. Didzis notikušo nenožēlo, skaidrojot, ka publiskais seksiņš taču noticis dabiski, un internetā mūsdienās esot pieejamas ne tas vien. Mūziķis uzsver, ka savu popularitāti grib izmantot muzikāliem sasniegumiem.

„Šī dziesma tapusi pirms vairāk nekā gada, kad dzīvoju Šanhajā. Tā ir muzikāla dokumentācija sestdienas rītam pēc garas piektdienas nakts. Te nav jāmeklē dziļi zemteksti, ir tikai viens pavisam vienkāršs ziņojums, ko dziesma nodot – mazāk čīksti par to kā tev nav, bet vairāk novērtē un priecājies par to, kas tev dots,” par dziesmas tapšanu stāsta Didzis. Dziesmu slavenais mīlas pāris ierakstījis kopā ar Mārtiņu Burkevicu un Silvestru Zemgalu. Basģitāru iespēlējis Kristaps Ērglis, bungas – Andžejs Grauds, bet trompeti – kādreizējais grupas „Prego” solists Ivo Grīsliņš-Grīslis, kurš talantu šovā bija viens no redaktoriem, atveidojot „OKartes skatuves” Hara lomu.

Atgādinām, ka aptuveni pirms deviņiem gadiem šova „Talantu fabrika” laikā arī izveidojās tautā iemīļots pāris – Dons jeb Artūrs Šingirejs un Lily jeb Linda Kalniņa, kas kļuva par partneriem ne tikai dzīvē, bet arī uz skatuves. Abi kādu laiku dziedāja duetā „Dons & Lily”, pēc tam Dons gan pievērsās solo karjerai. Bet tagad nu jau pāris gadus talantu šova zvaigznes dzīvo laulāta pāra statusā. Vai Didzis un Kikī sekos Dona un Lily piemēram?

Didža un Kikī pirmais radiosingls

„Dons & Lily” ar vienu no dueta populārākajām dziesmām „Just for You”
kasjauns.lv/Foto: no privātā arhīva (Raimonds Birkenfelds)