0dienas
4stundas
30minūtes
52sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kašers vēlas adoptēt bērnu
Beidzoties šovam „OKartes skatuve”, Kašers atgriezies savā iepriekšējā darbavietā, un kopā ar pasaku tēliem priecē savus mazos fanus.
Slavenības

Kašers vēlas adoptēt bērnu

Jauns.lv

Muzikālā TV šova „OKartes skatuve” finālists Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis (25) atzīst, ka lielāko prieku viņš gūst, strādājot ar bērniem. Tikmēr viņš sapņo arī par pašu bērnu kuplu pulciņu.

Kašers vēlas adoptēt bērnu...

Nu jau pat par multimākslinieku dažkārt dēvētais Kašers jeb Kaspars Blūms- Blūmanis ( 25) pēc dalības šovā ir „uz izķeršanu”, un  katru savu dienu plāno pa minūtēm. Paralēli muzicēšanai un darbam modes industrijā - radošajā apvienībā „Kasholela” - , Kašers strādā bērnu izklaides jomā, kur darbojas gan kā pasākumu vadītājs, gan bērnu izklaidētājs.

”Es pats jūtos kā tāds bērns un ļoti labi saprotos ar bērniem. Es mīlu bērnus, jo bērnos ir tāds patiesums un dabiskums. Man patīk ar viņiem parunāties un palīdzēt ar kādu padomu, ja nepieciešams. Ja varu kādu iepriecināt, tas man sagādā milzīgu gandarījumu!” portālam kasjauns.lv stāsta mūziķis.

Kašeram jau iepriekš bijusi bagātīga pieredze darbā ar bērniem, kad viņš kā brīvprātīgais ir piedalījies „Child Aid” projektā un pus gadu dzīvoja Āfrikā, Zambijā palīdzot vietējiem bērniem. Viņš piedalījies arī brīvprātīgo projektā Dānijā, kur palīdzējis bērniem, kurus skāra dažādas grūtības un bija nepieciešama integrēšanās sabiedrībā.

Kašeram patīk iepriecināt bērnus, tāpēc viņš kopā ar kolēģiem no „Pasaku nama” sniedz koncertus mazajiem ķipariem, gan arī izklaidē bērnus dzimšanas dienu ballītēs.
Kašeram patīk iepriecināt bērnus, tāpēc viņš kopā ar kolēģiem no „Pasaku nama” sniedz koncertus mazajiem ķipariem, gan arī izklaidē bērnus dzimšanas dienu ballītēs.

Kašers tik ļoti mīl bērnus, ka jau izlēmis - pats nākotnē vēlētos vairākus bērnus. „Gribēšu gan dēlu, gan meitu, tik vajag atrast īsto cilvēku, lai dibinātu ģimeni,” atklāj talantu šova dalībnieks. Runājot par nākotni, Kašers min iespēju arī vienu bērnu adoptēt. „Nevar izmainīt visu vidi, bet arī katrs mazumiņš, ko varu kādam palīdzēt, ir daudz,” par to, ka ikviens bērns, arī bērnunamā nonākušais, ir pelnījis augt ģimenē, pārliecināts kolorītais mākslinieks.

Jau augustā Kašers kopā ar biedrību „Saulstariņi”, kur mīt bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, dosies uz nometni Somijā, kur uzaicināts, kā palīgs un draudzīgs plecs bērniem ar īpašajām vajadzībām. Tur Kašers arī pildīs tulka pienākumus, lai bērni svešajā zemē varētu justies komfortabli un tiktu uzklausīti.

Tēmas