Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenību panākumu atslēga: seksapīla sēžamvieta. Bosi pieprasa izrādīt plikumus
Bijonsē, Britnija Spīrsa un Rianna.
Slavenības

Slavenību panākumu atslēga: seksapīla sēžamvieta. Bosi pieprasa izrādīt plikumus

Jauns.lv

Šis ir laiks, kad talants kādā jomā gandrīz vai kļūst mazsvarīgāks par skaistu augumu, atkailinošiem tērpiem un seksapīlu sēžamvietu. Slavenajām sievietēm nākas ne tikai demonstrēt lieliskus priekšnesumus, bet arī izrādīt savu lielisko figūru.

Slavenību panākumu atslēga: seksapīla sēžamvieta. ...
Modele Ebigeila Klensija.

Panākumu atslēga: seksapīla sēžamvieta. Izklaides industrijas bosi pieprasa izrādīt plikumus

Kino producenti un izklaides industrijas pārstāvji vēlas, lai slavenās sievietes ne tikai labi notēlotu lomu vai spīdoši uzstātos koncertā, bet pēc iespējas biežāk nēsātu pikantus tērpus un pozētu seksīgās fotosesijās. Glīta sēžamvieta kļuvusi teju par visu panākumu atslēgu. Miljoniem fanu vēlas redzēt savas iemīļotās zvaigznes miniatūros skatuves tērpos uz bikini. Vairums Holivudas dīvu arī jūtas gandarītas, ja viņas atzīst par seksapīlākajām un iekārotākajām sievietēm pasaulē un labprāt izrāda savu skaisti veidoto augumu seksapīlās fotosesijās un caurspīdīgos tērpos sarkanā paklāja pasākumos.

Dažu seksapīlo lēdiju ceļš pretī slavai sācies tieši pateicoties vizuālajiem dotumiem. Tas bija tikai pērn, kad hercogienes Ketrīnas māsas Pipa Midltone kļuva populāra vienas dienas laikā. Un viss pateicoties dizaineres Sāras Bērtones darinātajai līgavas māsas kleitai, kurā viņa apmeklēja Ketrīnas kāzas ar princi Viljamu. Par Pipas sēžamvietu pēkšņi jūsmoja simti, tūkstoši un miljoni. Plastikas ķirurgi atzinušu, ka aizvien pie viņiem vēršas klientes ar vēlmi iegūt tādu pat sēžamvietu kā Pipai.

„Victoria’s Secret” modeli Kendisu Svanepoelu daudzi uzskata par skaistākā auguma īpašnieci pasaulē. Viņas figūra ir ļoti slaida un proporcionāli veidota, tai pašā laikā saglabājot formīgas sievišķīgās aprises – tvirtu dibenu un skaistas krūtis.

Arī Bijonsē priekšnesumi daudz apbrīnoti viņas neizsīkstošās enerģijas un formīgā auguma dēļ. Tāpat kā Dženiferas Lopesas! Šo latino dīvu jau dekādes garumā uzskata par seksapīlākās sēžamvietas īpašnieci pasaulē.

Pirms pāris gadiem britu vīrieši atzina sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu par seksapīlākā auguma īpašnieci peldkostīmā. Tādas kā stila ikona Viktorija Bekhema viņiem šķita pārāk kārnas, dodot priekšroku sievietei ar „smilšu pulksteņa” aprisēm. Arī modele un aktrise Kellija Brūka izpelnījusies sajūsmu augšminēto dotumu dēļ.

Kardašjana un Brūka nekautrējas rādīt sabiedrībai, ko tā vēlas. Abas dāmas pašas pozējušas savu apakšveļas un bikini kolekciju reklāmas fotosesijās.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press