Lady Gaga koncerts Mežaparkā! FOTO
Mežaparka estrādē Lady Gagas netrūka. Arī šādas fanes – uz mata līdzīgas slavenajai dziedātājai!
Slavenības
2012. gada 24. augusts, 00:41

Lady Gaga koncerts Mežaparkā! FOTO

Jauns.lv

23. augusta vakarā Latvijā pirmo reizi uzstājas pasaules popmūzikas zvaigzne Lady Gaga, pulcējot milzīgas cilvēku masas Mežaparka estrādē. Koncerts ilga divas stundas, turklāt pasaulslavenā dziedātāja šova izskaņā pēc fanu pieprasījuma iznāca uz skatuves vēlreiz.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lady Gaga Rīgā ieradās jau dienu iepriekš, uzreiz pēc koncerta Lietuvā. Taču slavenā dziedātāja visu šo dienu pavadīja viesnīcā, tā arī nedodoties pastaigā pa Rīgu. Arī nākamajā dienā Lady Gaga viesnīcu pameta tikai īsi pirms koncerta sākuma, turklāt pavisam slepus, cītīgi slēpta no nepiederošo acīm.

Faniem Lady Gaga Latvijā pilnībā parādījās tikai uz skatuves Mežaparkā, demonstrējot vienu no vērienīgākajiem un iespaidīgākajiem koncertiem, kāds līdz šim noticis Latvijā. Gāgas koncertturnejas „The Born This Way Ball” skatuve biju teju visas Mežaparka koru skatuves lielumā un veidota kā gotiska pils, kurā vairākos līmeņos norisinājās „Born This Way” balle - elektrometāla popopera, jeb stāsts par Sākumu, par Slavas karaļvalsts izcelšanos. „Par to, kā mēs piedzimām un nomirsim svinēdami”- tieši tā šo šovu raksturoja pati Gāga, kura skatītājiem nelika vilties, izpildot dziesmas no jaunākā diska „Born This Way” un slavenākos hitus no iepriekšējiem albumiem – „Paparazzi”, „Alejandro”, „Poker Face”, „Just Dance”, „LoveGame” un citus.

Lady Gaga koncertu apmeklēja vairāk nekā 20 00 skatītāju. To vidū bija dziedātājas kvēlākie fani, kuri, lai iekļūtu īpašajā „Mazo monstru” sektorā, pie ieejas Mežaparkā dežūrēja veselu diennakti. Zīmīgi, ka liela daļa šo fanu bija ģērbušies Lady Gaga stila drēbēs un bija pat sagatavojuši dziedātājai īpašas dāvanas, ko meta viņai uz skatuves. Dažas no veltēm Lady Gagu tā pārsteidza, ka dziedātāja to autorus uzaicināja pēc koncerta pie sevis aizskatuvē.

Lady Gaga koncertu apmeklēja arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp politiķis Edgars Jaunups ar draudzeni, slavenās pašmāju grupas „Instrumenti” mūziķi, dziedātājas Jenny May un Natālija Tumševica, modes dizaineris Dāvids ar sievu Antru, tāpat LNT dibinātājs Andrejs Ēķis ar ģimeni un daudzi citi.

Jāpiebilst gan, ka preses pārstāvjiem šo koncertu iemūžināt tika liegts, un uzreiz pēc uzstāšanās Mežaparkā Lady Gaga devās uz Tallinu, kur viņai gaidāms nākamais „The Born This Way Ball” koncerts.

Lady Gaga koncerta Mežaparkā apmeklētāji

Lady Gaga dodas uz koncertu Mežaparkā


Alise Pīterniece/ Foto: Mārtiņš Ziders, Eduards Paņičevs