Apjūsmotākā dupsīša īpašniecei 29. jubileja!
Pipa Midltone apmeklējusi vairākas tenisa turnīra „US Open” spēles un tribīnēs sēdējusi līdzās izskatīgam tumšmatim. Vai Spensers Vegosens ir tikai labs paziņa jeb abus vieno arī romantiskas jūtas?
Slavenības
2012. gada 6. septembris, 18:30

Apjūsmotākā dupsīša īpašniecei 29. jubileja!

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone 6. septembrī svin savu 29. jubileju! Apbrīnojami, ka pēc māsas kāzām pērnā gada aprīlī, interese par mis Midltoni jaunāko aizvien nav rimusies. Paparaci seko ik uz soļa.

Baumo, ka Pipa Midltone plānojot pamest dzimto Londonu un pārcelties uz dzīvi Ņujorkā. Dažas dienas pirms jubilejas viņa redzēta ieejam daudzdzīvokļu mājā prestižajā Manhetenas rajonā. Iespējams, viņa devusies dzīvokļa meklējumos šajā pilsētā. Zinātāji teic, ka sieviete, kas bijusi kopā ar Pipu, esot „nekustamo īpašumu aģente”.

Abas sievietes pie daudzdzīvokļu ēkas ieradās Ņujorkas dzeltenajā taksometrā. Pipa kā vienmēr izskatījās modīgi saposusies. Šoreiz viņa izvēlējusies košas krāsas: sarkanas džinsa bikses, gaisīgu zilu blūzīti un miesas krāsas laiviņas.

Esot Ņujorkā, Pipa Midltone apmeklē arī tenisa turnīra „US Open” spēles. Jau vairākas reizes viņa tribīnēs redzēta sēžam līdzās izskatīgam tumšmatim. Spensers Vegosens ir 24 gadus vecs Hārvarda universitātes absolvents, labs tenisa spēlētājs un ASV tenisa asociācijas prezidenta dēls. Laikraksts „New York Post” raksta, ka grūti bijis nepamanīt, ka „pāri saista īsta ķīmija”, taču vai abu vidū uzplaukušas romantiskas jūtas, komentētāji tomēr atturas apgalvot.

Pēc prinča Viljama un Ketrīnas kāzām nākamā rītā slavena pamodās līgavas jaunākā māsa Pipa Midltone. Simti un tūkstoši jūsmoja, cik seksapīls izskatījies līgavasmāsas dibens pieguļošajā Sāras Bērtones kleitā.

Ketrīnas kāzās jaunākā māsa nesa līgavas kleitas garo šlepi. Līdz ar to televīzijas skatītāji lielākoties redzēja Pipu tikai no mugurpuses. Viņas augums piegulošajā Sāras Bērtones kleitā izskatījās tik seksapīls, ka jau nākamajā dienā sociālās saziņas vietnē „Facebook” parādījās interešu grupa „Pippa Middleton Ass Appreciation Society” („Pipas Midltones dibena atzinības biedrība”). Savukārt britu bulvārpreses izdevumi Pipai deva iesauku „Viņas karaliskā seksība”.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press