Kristina Agilera atkal demonstrē formīgo dibenu. FOTO
Slavenības

Kristina Agilera atkal demonstrē formīgo dibenu. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Kristina Agilera ir lielā sajūsmā par sava ķermeņa jaunajām formīgajām aprisēm. Viņa iecienījusi apspīlētas kleitiņas un sarkanā paklāja pasākumos fotogrāfiem demonstrēs savu visnotaļ raženo pēcpusi. Atkal jau...

Kristina Agilera atkal demonstrē formīgo dibenu. F...
Kristina Agilera izbauda katru viņas virzienā vērsto skatienu. Viņa nudien ir sajūsmā par savu apaļīgo dupsīti.
Kristina Agilera izbauda katru viņas virzienā vērsto skatienu. Viņa nudien ir sajūsmā par savu apaļīgo dupsīti.

Augumam piegulošajā violetajā kleitiņā Kristina Agilera devās uz „American Music Awards” preses konferenci, kurā tika izziņoti nominanti, kuri šogad cīnīsies par trofejām prestižajā balvu ceremonijā.

Agilera pozēja fotogrāfiem, demonstrējot savu formīgo sēžamvietu un koķeti skatoties uz kameras pavēlniekiem pār plecu. Šķiet, pasaulē aprunātākās sēžamvietas īpašniecei Kimai Kardašjanai, kura arī lepojas ar izteikti formīgām aprisēm, uzradusies nopietna konkurente. Kristina no sirds izbauda ik skatienu, kas pievērsts viņas apaļīgajam dupsītim.

„American Music Awards” balvu ceremonija notiks nākammēnes. Visvairāk balvām – četrām – nominēta dziedātāja Rianna un repere Nikija Mināža. Trīs kategorijās izvirzīti Džastins Bībers, „One Direction”, „Maroon 5”, Drake un Ašers.

Gada mākslinieka balvas kategorijā sacentīsies Rianna, Džastins Bībers, Keitija Perija, grupa „Maroon 5” un kanādiešu reperis Drake.

Pērnā gada uzvarētājas Adele un Teilore Svifta, kuras mājup devās ar trim balvām, šogad katra nominēta vienā kategorijā.