Šoreiz „ Dziedošās ģimenes” atstāj Noviku ģimene
Skanīgā Noviku ģimene no Meirāniem pamet „Dziedošo ģimeņu” šovu.
2012. gada 29. oktobris, 09:49

Šoreiz „ Dziedošās ģimenes” atstāj Noviku ģimene

Jauns.lv

28. oktobra vakarā TV šovā „ Dziedošās ģimenes” skanēja komponista Borisa Rezņika dziesmas. Tā kā katru nedēļu vienai ģimenei šovs ir jāpamet, šoreiz skatītāji un žūrija lēma, ka tie būs Noviki.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Septiņu ģimeņu krāšņos priekšnesumus klātienē vēroja komponists Boriss Rezņiks ar grupas „Eolika” dalībniekiem Olgu Rajecku, Daini Dobelnieku, Edgaru Krūmiņu.

Arī šoreiz visaugstāko žūrijas atzinību guva Pavlovsku ģimene, kas šajā raidījumā izpildīja dziesmu „Es neesmu Džeina Fonda” un ieguva 32 punktus. Baumaņu ģimene atpalika tikai par vienu punktu, izpildot „Pasaule, pasaulīt”. Tihovsku ģimene ar dziesmu „ Eņģelis” ieguva 30 punktus, bet māsas Vīgupas dziedāja „Karavāna” un saņēma 26 punktus, tikpat, cik Laicāni par dziesmu „Maziņš papagailis”. Raģeļu – Zepu ģimene par izpildījumu dziesmai „Tu smējies sapnī” ieguva 23 punktus, bet Noviki 21 punktu par „Tava atnākšana”.

Skatītāji un žūrija lēma, ka šoreiz šovs ir jāpamet Noviku ģimenei no Lubānas novada Meirānu pagasta. Ģimeni uz skatuves pārstāvēja mamma Jana, tētis Jānis, dēli - Aigars, Atis un Lauris, kā arī Laura sieva Agita un māsīca Agita.

Izbalsotajām ģimenēm būs iespēja turpināt dalību „Dziedošajās ģimenēs”, kad notiks atgriešanās raidījums.

Nākošsvētdien šovā skanēs komponista Raimonda Paula dziesmas, bet plašāk par Noviku ģimeni var lasīt otrdienas žurnālā „Kas Jauns”.

Noviku ģimene izpilda dziesmu „Vālodzīte”

­

­

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders