Slavenā pareģe Vanga: pēdējais ASV prezidents būs melnādainais
Baraka Obamas pārvēlēšana prezidenta amatā uz pāris gadiem atcēlusi ASV lielo krahu un šīs valsts pazušanu no pasaules kartes.
Trakā pasaule
2012. gada 8. novembrī, 12:54

Slavenā pareģe Vanga: pēdējais ASV prezidents būs melnādainais

Jauns.lv

Amerikāņi, pārvēlot Baraku Obamu par prezidentu, iespējams, vēl uz pāris gadiem, bet ne vairāk kā uz četriem, atcēluši savas valsts bojāeju. Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga pareģojusi, ka 2008. gadā ievēlētais melnādainais 44. ASV prezidents būs pēdējais šīs valsts vēsturē.

Slavenā pareģe Vanga: pēdējais ASV prezidents būs ...

Neredzīgā gaišreģe Vanga (1911. – 1996.) savas dzīves laikā pareģoja, ka ASV prezidenta vēlēšanas 2008. gadā beigsies ar „melnā cilvēka uzvaru” un ASV krahu. Viņa pareģoja, ka 44. ASV prezidenta vēlēšanās uzvarēs melnādainais un šis prezidents būs pēdējais šīs valsts galva, jo pēc tam Amerika sasals jeb pazudīs lielākās ekonomiskās krīzes tīmekļos. Iespējams, pazudīs ASV dienvidu un ziemeļu štati. Tā kā ASV vienu prezidentu pēc kārtas var pārvēlēt tiki divas reizes, tad var uzskatīt, ka ASV krahs, pēc Vangas pareģojumiem, notiks tuvāko četru laikā, jo pēc Obamas it kā vairs nevienam citam nebūtu jākļūst par ASV prezidentu.

Vangas pareģojumi, kas piepildījušies

Mistiķi apgalvo, ka Vangas pareģojumi vienmēr ir piepildījušies. Tā 1940. gadā Vanga paredzēja pasaules karu.

Vēl viens pareģojums vēstīja: „Bailes! Bailes! Dzelzs putnu noknābāti kritīs amerikāņu brāļi. Daudz nevainīgu asiņu tiks izlietas.” Tikai 2001.gada 11.septembrī visi saprata, ka Vanga bija domājusi uzbrukumu Ņujorkas dvīņu torņiem.

Viņa arī esot teikusi, ka Kurska gadsimtu mijā pazudīs zem ūdens un visa pasaule to apraudās. Tikai pēc tam visi saprata, ka viņa ar to bija domājusi ne jau pilsētu, bet gan krievu zemūdeni.

Vanga arī paredzēja četru valsts galvu bojāeju 2008. gadā. Toreiz Polijas pilots, kas uz Tbilisi veda četrus prezidentus, atteicās nosēdināt lidmašīnu karadarbības zonā, un, iespējams, tāpēc visi lidmašīnā atrodošies pasažieri, tai skaitā arī četru valstu prezidenti, izdzīvoja. Taču 2010. gada lidmašīnas avārijā bojā gāja Polijas prezidents Lehs Kačiņskis. Toreiz lidmašīnā gan neatradās ne Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess, ne Lietuvas prezidents Valdas Adamkus, ne Ukrainas prezidents Viktors Juščenko.

Visbeidzot viņa arī pareģojusi, ka 44. ASV prezidenta vēlēšanas beigsies ar melnādainā uzvaru un tas būs pēdējais valsts vadītājs, jo ekonomiskā krīze un pārējie sarežģījumi, kas saistīti ar to, Ameriku pazudinās.

Bulgāru gaišreģe Vanga ir pareģojusi, ka ASV drīz vien pie melnādainā prezidenta piedzīvos krahu.
Bulgāru gaišreģe Vanga ir pareģojusi, ka ASV drīz vien pie melnādainā prezidenta piedzīvos krahu.

Saskaņā ar Vangas pareģojumiem, pagājušajam gadam bija jākļūst par lūzuma punktu visai cilvēcei. Aklā pareģe vēstīja, ka pēc atomkatastrofas, kura nogalinās dzīvniekus un augus ziemeļu puslodē, sāksies karš ar musulmaņu valsti. Islāma valsts pielietos ķīmiskos ieročus un iznīcinās desmitiem valstu. Pēc jaudīgākā trieciena cilvēkiem uz ādas parādīsies čūlas, sastrutojumi, veidosies audzēji, bet jau līdz 2016. gadam Eiropa izmirs.

Daudzi uzskata, ka Vangas pareģojumi sāka piepildīties pēc avārijas Japānas atomelektrostacijā „Fukusima 1”.

Jāatgādina, ka Vanga bija arī pareģojusi, ka 3. pasaules karam būtu bijis jāsākās 2010. gada novembrī. Jāteic, ka pirms diviem gadiem gan nekādas dižas karadarbības pasaulē nenotika, ja neskaita, ka 2010. gada novembrī ar pāris raķešu apšaudēm Ziemeļkoreja apmainījās ar Dienvidkoreju, kā arī notika „ierindas nemieri” Sudānā, Madagaskarā, Mjanmā un Gvinejā. 3. pasaules karam būtu jābeidzas 2014. gadā.

Pēc Vangas pareģojumiem, pašreiz notiekošais 3. pasaules karš sākās kā jau „parasts” karš, bet vēlāk tajā tiks izmantoti kodolieroči, bet pēc tam - ķīmiskie ieroči. Jau pērn radioaktīvo nokrišņu rezultātā ziemeļu puslodē bija jāpazūd dzīvniekiem un augiem. Drīz vien musulmaņiem jāuzsāk karš pret izdzīvojušajiem eiropiešiem un 2016. gadā Eiropa būs gandrīz neapdzīvota. 2018. gadā par jauno pasaules lielvalsti kļūs Ķīna. Evolucionējošas valstis pārvērtīsies no ekspluatētām par ekspluatētājām, bija pārliecināta Vanga.

Paredz ASV atdzimšanu

Tomēr jāteic, ka ASV neizzudīs uz visiem laikiem. Mūsu bērni atkal noteikti redzēs dižo ASV augšāmcelšanos. Pēc tam, kad 2023. gada Zeme būs mainījusi savu orbītu un Eiropu iekarojuši musulmaņi, 2066. gadā ASV, izmantojot savu jauno klimatisko ieroci, uzbruks musulmaņu Romai. Tiesa gan, klimatiskā ieroča izmantošanas laikā strauji kritīsies temperatūra. Amerikāņu dzīvesveidam pēc Romas iekarošanas tomēr ilgs mūžs netiek pareģots - 2076. gadā gan kapitālistu, gan musulmaņu ideoloģija cietīs neveiksmi un pasaulē nodibināsies bezšķiru sabiedrība jeb komunisms.

Tā, piedzīvojot dažādas lielākas vai mazākas pārmaiņas, cilvēkiem kļūstot par kiborgiem (2111. gads), dzīvnieku pārvēršoties par puscilvēkiem (2164. gads), Marsa kļūšanai ar kodollielvalsti (2183. gads), franču partizānu karu pret islāmu (2299. gads), jaunā Pravieša rašanos (3874. gads), kontakta ar Dievu (4509. gads) un nemirstības iegūšanas (4599. gads), mēs izdzīvosim līdz 5069. gadam, kad Vanga paredzējusi lielo Pasaules galu.

Par to, cik var ticēt Vangas pareģojumiem, gan domas dalās. Vieni Vangu uzskata par vienu no dižākajām pagājušā gadsimta mistiķēm. Citi, nenoliedzot viņas īpašās spējas, uzsver Vangas saistību ar padomju un bulgāru specdienestiem. Tostarp viņai tuvi cilvēki nemitējas uzsvērt, ka Vanga neesot nodarbojusies ar globāla mēroga pareģojumiem. Viņas dzīves uzdevums ir bijis pavisam cits – dziedināt un palīdzēt cilvēkiem nelaimēs.

Gaišreģe Vanga (krievu valodā)


Elmārs Barkāns/Foto: AFP/LETA, ekrānuzņēmums no video